Tämän päivän kalenteriluukusta paljastui Moonlordin jouluinen elokuvavisa. Joten pähkäiltävää nyt myös tuolla: http://www.risingshadow.fi/forum/joulukalenteri/2561-joulukalenterin-luukku-11
Maanantaihin asti aikaa vastata, muistakaa laittaa vastauksenne spoiler-tageihin!

Oikein. Minority Report (2002). Tom Cruise on onnistunut tekemään urallaan useammankin laadukkaan scififilmin.
Elokuvaa haetaan: http://aijaa.com/B3Eosv
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0181689/]Minority Report (2002)[/url]. Tom Cruise on onnistunut tekemään urallaan useammankin laadukkaan scififilmin.

Elokuvaa haetaan:
Uutta filmiä minulla nyt ei ole heti valmiina kysyttäväksi. Pitää taas ottaa kasa kuvankaappauksia kunhan ehtii. Eli pieni tauko.
Se oli oikea. Hyvin löytyi vaikka vihjeet olivat vaikeat. [url=http://www.imdb.com/title/tt0295297/]Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)[/url].

Aika mahtavaa, Moonlord, että olet jaksanut tätä kuvankaappailua ja arvuuttelua jo 29 sivun verran! Vaikka en olekaan useimmiten osannut arvata mitään, olen silti tsekannut aina jokaisen vihjeen ja yrittänyt pohtia, olisiko tämä joku niistä harvoista näkemistäni spefileffoista tai -sarjoista. Tämä ketju on viime aikoina ollut yksi hyvistä syistäni käydä foorumilla ^^
Kyseessä oli Total Recall 2070 (1999) joka oli kylläkin enemmänkin Blade Runneria kuin Total Recallia. Upeatunnelmainen sarja etsivästä joka kyborgi-kaverinsa kanssa selvittää rikoksia; korporaatioiden kähmintöjä, robotiikkaan ja virtuaalielämään liittyviä rikoksia, satunnaisia muistikatkoksia unohtamatta. Kuten monesti tuttua, tämäkin hieno sarja lopetettiin yhteen kauteen.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/q80bro
Hyvää joulua kaikille visailijoille.
Kyseessä oli [url=http://www.imdb.com/title/tt0159920/]Total Recall 2070 (1999)[/url] joka oli kylläkin enemmänkin Blade Runneria kuin Total Recallia. Upeatunnelmainen sarja etsivästä joka kyborgi-kaverinsa kanssa selvittää rikoksia; korporaatioiden kähmintöjä, robotiikkaan ja virtuaalielämään liittyviä rikoksia, satunnaisia muistikatkoksia unohtamatta. Kuten monesti tuttua, tämäkin hieno sarja lopetettiin yhteen kauteen.

Mikä elokuva?

Hyvää joulua kaikille visailijoille.