Oikein. Arthur ja Minimoit (2006). Luc Bessonin fantasia-animaatio. Ranskalaisessa versiossa prinsessan äänenä muuten (Madonnan sijaan) yksi kaikkien aikojen poplaulajasuosikeistani, Mylene Farmer. Muuten elokuva olikin tasontiputus Bessonin silloisesta huipputasosta.
Elokuva haussa: http://aijaa.com/s1DFmq
Pari ekaa kuvaa taas vähän vaikeampia.
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0344854/]Arthur ja Minimoit (2006)[/url]. Luc Bessonin fantasia-animaatio. Ranskalaisessa versiossa prinsessan äänenä muuten (Madonnan sijaan) yksi kaikkien aikojen poplaulajasuosikeistani, Mylene Farmer. Muuten elokuva olikin tasontiputus Bessonin silloisesta huipputasosta.

Elokuva haussa:

Pari ekaa kuvaa taas vähän vaikeampia.
Joo, Merlinhän se oli. En ollut huomannutkaan että se oli minisarjaksi lueteltu IMDB:ssä. Katsoin kuvia kaapatessani että onpas pitkä filmi (182 min), mutta eipä tuo nyt aivan ennenkuulumatonta ole. Ajattelinkin että Mirandasta joku saattaa tunnistaa. Seuraavaksi olisi ollut luvassa Rutger Hauerin profiilia.
Mikä elokuva: http://aijaa.com/2tGhwR
Joo, [url=http://www.imdb.com/title/tt0130414/]Merlinhän[/url] se oli. En ollut huomannutkaan että se oli minisarjaksi lueteltu IMDB:ssä. Katsoin kuvia kaapatessani että onpas pitkä filmi (182 min), mutta eipä tuo nyt aivan ennenkuulumatonta ole. Ajattelinkin että Mirandasta joku saattaa tunnistaa. Seuraavaksi olisi ollut luvassa Rutger Hauerin profiilia.

Mikä elokuva:
Se oli nopeasti tunnistettu. Dungeons & Dragons (2000). Yksi suurimpia pettymyksiä elokuvaharrastukseni aikana. Heikon juonen lisäksi ohjaus oli täysin kädetön ja sankarin sidekick Marlon Wayansin esittämänä oli yksi elokuvahistorian rasittavimmista hahmoista Jar Jar Binksin ohella. Tämän filmin katsottuani minulle kehittyi visio unelma-ammatistani joka olisi jonkinmoinen elokuva-tuottaja missä saisi viimeisen sanan siihen kuinka elokuvaa pitäisi muokata (ilman että pitäisi tehdä kova työ elokuvan ohjaajana ensiksi )
Elokuva haussa: http://aijaa.com/T2d856
Se oli nopeasti tunnistettu. [url=http://www.imdb.com/title/tt0190374/]Dungeons & Dragons (2000)[/url]. Yksi suurimpia pettymyksiä elokuvaharrastukseni aikana. Heikon juonen lisäksi ohjaus oli täysin kädetön ja sankarin sidekick Marlon Wayansin esittämänä oli yksi elokuvahistorian rasittavimmista hahmoista Jar Jar Binksin ohella. Tämän filmin katsottuani minulle kehittyi visio unelma-ammatistani joka olisi jonkinmoinen elokuva-tuottaja missä saisi viimeisen sanan siihen kuinka elokuvaa pitäisi muokata (ilman että pitäisi tehdä kova työ elokuvan ohjaajana ensiksi :evil: )

Elokuva haussa:
Pisania tunnisti. The Odyssey (1997). Ja tämäkin oli näemmä merkitty IMDB:ssä tv-sarjaksi. DVD:llä tätä ei oltu muistaakseni jaoteltu jaksoihin 176 minuutin pituudesta huolimatta ja muistin tämän aivan täysin elokuvana... Tämä on ihan hyvä kuvaelma Odysseyksen matkasta ja kaikki tarinan elementitkin ovat mahtuneet mukaan. Armand Assanten karisma kantoi mainiosti Odysseuksena eli kannattaa katsoa jos vastaan tulee.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/WHz5WK
Pisania tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0118414/]The Odyssey (1997)[/url]. Ja tämäkin oli näemmä merkitty IMDB:ssä tv-sarjaksi. DVD:llä tätä ei oltu muistaakseni jaoteltu jaksoihin 176 minuutin pituudesta huolimatta ja muistin tämän aivan täysin elokuvana... Tämä on ihan hyvä kuvaelma Odysseyksen matkasta ja kaikki tarinan elementitkin ovat mahtuneet mukaan. Armand Assanten karisma kantoi mainiosti Odysseuksena eli kannattaa katsoa jos vastaan tulee.

Mikä elokuva?
Strato tunnisti. The One (2001). Toimintatähti Jet Lin scifielokuva rinnakkaisuniversumeista.
Elokuva haussa: http://aijaa.com/khzLOl
Strato tunnisti. [url=http://www.imdb.com/title/tt0267804/]The One (2001)[/url]. Toimintatähti Jet Lin scifielokuva rinnakkaisuniversumeista.