Oikein. Equilibrium (2002) joka julkaistiin jostain syystä suomessa nimellä Cubic. Hyvä filmi, joka pitäisi katoa uudestaankin joku kaunis päivä.
Kuvat olivat lopussa, kaivoin yhdestä hyllystä 16 dvd:tä mutta sitten sen kasan koko masensi niin että meni vuorokausi ennenkuin sain aikaiseksi ottaa lisää kuvakaappauksia... Mutta tässä tulee.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/ky3i98
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0238380/]Equilibrium (2002)[/url] joka julkaistiin jostain syystä suomessa nimellä Cubic. Hyvä filmi, joka pitäisi katoa uudestaankin joku kaunis päivä.

Mikä elokuva?
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0963194/]Repo! The Genetic Opera (2008)[/url]. Scifi/kauhu/musikaali sieltä hämäremmästä päästä.

Mikä elokuva?
Oikein. 60 lukulaista hippiscifiä (käsikirjoitusta laatiessa on selvästi nautittu jotain mömmöjä ) eli Barbarella (1968)
Mikä elokuva? http://aijaa.com/1CTJDN
Oikein. 60 lukulaista hippiscifiä (käsikirjoitusta laatiessa on selvästi nautittu jotain mömmöjä :grin: ) eli [url=http://www.imdb.com/title/tt0062711/]Barbarella (1968)[/url]

Mikä elokuva?
Jaraqil tunnisti. Ajattelin että säkällä saatetaan päästä toiseen kuvaan asti mutta sitten viimeistään joku tunnistaa, vaan ei.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/jO9MR2

Mikä elokuva?
Oikein. The Brothers Grimm (2005) Jestas, onko tästäkin jo yli 10 vuotta. Tämä kun tuntuu uudehkolta elokuvalta. Heath Ledgerin kuolemastakin tuli näemmä jo 8 vuotta täyteen.
Mutta ei kun uutta kehiin. Tämä elokuva on vähän tuntemattomampi. http://aijaa.com/MYhXGO
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0355295/]The Brothers Grimm (2005)[/url]

Mutta ei kun uutta kehiin. Tämä elokuva on vähän tuntemattomampi.
Minotaur. En ole nähnyt, mutta Tom Hardyn tunnistettava naamavärkki antoi hyvän vihjeen.
[url=http://www.imdb.com/title/tt0415160/?ref_=nm_flmg_act_35]Minotaur.[/url] En ole nähnyt, mutta Tom Hardyn tunnistettava naamavärkki antoi hyvän vihjeen.
Leffa oli siis Minotaur (2006). Julkaistu suomessa nimellä Minotaurus. Vähän heikompitasoinen toimintakauhufantasia, mutta toki kaikki muinaiseen Kreetaan sijoittuvat leffat pitää hommata.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/D3buAf
Ah, olikin sitten helppo aloituskuva. Minulle tuo naamataulu ei sanonut mitään, vaikka nyt kun googlasin niin olenhan minäkin nähnyt useita hänen elokuviaan :roll:

Leffa oli siis [url=http://www.imdb.com/title/tt0415160/]Minotaur (2006)[/url]. Julkaistu suomessa nimellä Minotaurus. Vähän heikompitasoinen toimintakauhufantasia, mutta toki kaikki muinaiseen Kreetaan sijoittuvat leffat pitää hommata.

Mikä elokuva?
Läheltä meni... Kyseessä oli The Mummy Returns (2001). Vasta toisessa kuvassa olisi ollut sen verran infoa että olisi voinut sen perusteella paikantaa heti oikean osan.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/OV8lQA
Läheltä meni...
Kyseessä oli [url=http://www.imdb.com/title/tt0209163/]The Mummy Returns (2001)[/url]. Vasta toisessa kuvassa olisi ollut sen verran infoa että olisi voinut sen perusteella paikantaa heti oikean osan.