Oikein. Batman (1989). Elokuva joka aloitti pitkän ja hyvin vaihtelevan tasoisen Batman elokuvien sarjan.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/mVEztp
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt0096895/]Batman (1989)[/url]. Elokuva joka aloitti pitkän ja hyvin vaihtelevan tasoisen Batman elokuvien sarjan.

Mikä elokuva?
Beowulf. Melko kökkö animaatioleffa, jonka kävin katsomassa teatterissa aikanaan. Kuvassahan on John Malkovich, joka on saanut hieman digipäällystettä ylleen.
[url=http://www.imdb.com/title/tt0442933/]Beowulf[/url]. Melko kökkö animaatioleffa, jonka kävin katsomassa teatterissa aikanaan. Kuvassahan on John Malkovich, joka on saanut hieman digipäällystettä ylleen.
Tämähän etenee nopeasti. Kyseessä oli siis Beowulf (2006) kuten Astorethein tiesi.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/keRDBz
Tämähän etenee nopeasti. Kyseessä oli siis [url=http://www.imdb.com/title/tt0442933/]Beowulf (2006)[/url] kuten Astorethein tiesi.

Mikä elokuva?
Draculahan se. Kolmannessa kuvassa oli jo Bela Lugosin sivuprofiilia ja viimeisessä olisi ollut kunnon kasvokuva. Ei ollenkaan pahemmasta päästä oleva Dracula elokuva iästään huolimatta.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/umIiUH

Mikä elokuva?
Oikein. Farscapehan se. Scifisarja johon saatiin aivan omanlaatuinen tunnelmansa. Olin tuohon aikaan kovasti uuden scifin puutteessa ja maksoin ekasta kaudesta 160 euroa, briteistä tilattuna viiden boksin sarjana sitämukaa kun niitä ilmestyi ja tokasta kaudesta melkein yhtä paljon. Loput sentään vähän halvemmalla. Mutta kyllä se melkein sen arvoinen oli. Pidin John Crichtonin hahmosta melkein yhtä paljon kuin mitä inhosin Rygeliä. Ja Chiana... edelleen yksi seksikkäimpiä scifihahmoja.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/c2RmLL

Mikä elokuva?
Oikein.Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002). Pitäisipä joskus katsoa tämäkin uudestaan, II ja III vasta kertalleen katsottu. Alkuperäistä trilogiaa on kyllä tullut katsottua senkin edestä. Ehkäpä kunnon leffamaraton sitten kun saan tuon uusimman hommattua.
Mikä elokuva? http://aijaa.com/Q6Jodn
Oikein.[url=http://www.imdb.com/title/tt0121765/]Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)[/url]. Pitäisipä joskus katsoa tämäkin uudestaan, II ja III vasta kertalleen katsottu. Alkuperäistä trilogiaa on kyllä tullut katsottua senkin edestä. Ehkäpä kunnon leffamaraton sitten kun saan tuon uusimman hommattua.

Mikä elokuva?
Oikein. The Martian (2015): Yksi hienoimpia scifileffoja. Kerrankin Mars-elokuva jota ei oltu pilattu paskalla käsikirjoituksella.
Uutta visaa ei nyt ihan heti ole tarjota, mutta laitan ihailtavaksi pari viimeistä The Martian kuvaa.
http://aijaa.com/F2qWDH http://aijaa.com/hvVa5y
Oikein. [url=http://www.imdb.com/title/tt3659388/]The Martian (2015)[/url]: Yksi hienoimpia scifileffoja. Kerrankin Mars-elokuva jota ei oltu pilattu paskalla käsikirjoituksella.

Oikein tunnistettu: Star Trek VI: Undiscovered Country (1991). Menikös se yksi teoria niin että parilliset ovat hyviä ja parittomat Trek-leffat paskoja? Eli sen mukaan tämän pitäisi olla paremmasta päästä ja ainakin IMDB arvosana tukee tätä. Itse en voi väittää muistavani tästä elokuvasta enää niin paljoa, että voisin sanoa puoleen tai toiseen. Pidin kuitenkin ekasta Trek-leffasta enemmän kuin kakkosesta tai kolmosesta...
Mikä elokuva? http://aijaa.com/7nMkCT
Oikein tunnistettu: [url=http://www.imdb.com/title/tt0102975/]Star Trek VI: Undiscovered Country (1991)[/url]. Menikös se yksi teoria niin että parilliset ovat hyviä ja parittomat Trek-leffat paskoja? Eli sen mukaan tämän pitäisi olla paremmasta päästä ja ainakin IMDB arvosana tukee tätä. Itse en voi väittää muistavani tästä elokuvasta enää niin paljoa, että voisin sanoa puoleen tai toiseen. Pidin kuitenkin ekasta Trek-leffasta enemmän kuin kakkosesta tai kolmosesta...