Mustelmann avatar
Kirjailija: Andrzej Sapkowski
Kategoria: Lukusali | 123 viestiä | 81,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Sivut: 1, 2, 3, 4, 5
Vaarojen taival (Ajan Pyörä #1)
Sarja: Ajan Pyörä
Kategoria: Lukusali | 3 viestiä | 31 lukukertaa
Vastannut: Freyja, 30.06.2026

Sillalla ajan virran yllä

09.02.2015
Tervehdys kaikille tasapuolisesti!

Eli allekirjoittanut pisti pystyyn (vihdoin ja viimein) kirjallisuusblogin, jossa julkaisen joka sunnuntai noin kymmenen liuskaa milloin mitäkin käsikirjoitusta. Ensimmäisenä on luvassa Balladi eksyneille -niminen pseudohistoriallinen fantasiaromaani. Käykää lukemassa, jos aihe yhtään nappaa - ja jos nappaa kovaa, puskaradiossa saa myös kuuluttaa :smile:

06.09.2015
Peuranpuolikas avatar

Blogista löytyy nyt koko Balladi eksyneille -käsikirjoitus sekä ensimmäinen novelli, joita julkaistaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Käykää lukeamssa! :smile:
04.10.2015
Peuranpuolikas avatar

Uusi novelli tarjolla. Tällä kertaa liikutaan ensimmäisen maailmansodan juoksuhaudoissa.
01.11.2015
Peuranpuolikas avatar

Uusi novelli tarjolla. Tällä kertaa keski-iänkriisiä ja hyvin ei-spefististä eksistentiaalista hätäännystä sekä mustaa huumoria.
06.12.2015
Sillalla ajan virran yllä -blogini

Blogissa tällä kertaa vuorossa rakkausnovelli. Kaikkea pitää kokeilla edes kerran, väittävät, ja tämä oli yritykseni kirjoittaa romanttinen tarina. I'll let you be the judge of that.
03.01.2016
Sillalla ajan virran yllä -blogini

Uusi kuukausi, uusi novelli blogissa. Tällä(kin) kertaa hieman lyhyempi teksti, hieman kokeilevampi samaten. Pitää kyetä astumaan omien mukaavuusalueiden ulkopuolelle, ja sitä olen yrittänyt. Lisäksi teksti sisältää haasteen lukijalle, joka selitetään saatteessakin.

Ensi kuussa sitten taas jotakin muuta, scifiä kenties.
07.02.2016
Peuranpuolikas avatar
Jälleen on kuukausi vaihtunut, jälleen olen novellilla blogiani spämmännyt. Käykääpä vilkuilemassa!

Sillalla ajan virran yllä