Moonlord avatar
Vastannut: Ageha, 19.04.2026

Viimeinen taso

20.04.2018
Johannes Pulkkinen avatar
Novellia paremmasta, kannustavammasta ja vapaammasta yhteiskunnasta! Lueskelkaa ja kommentoikaa:
Viimeinen taso (Klikkaa tästä novelliin)
20.04.2018
punnort avatar
Tää oli sellaista idea edellä -scifiä, tykkään sellaisesta. Ideakin oli ainakin minun silmääni tuore ja ajankohtainen.

Juontahan tässä ei juurikaan ollut, maailman kuvailu oli keskiössä. On tietysti makuasia, häiritseekö juonen puute. Itseäni ei häiritse, jotain äikänopettajaa voisi häiritä. On ihan oma haasteensa nivoa mielenkiintoisen maailman kuvailu ja kunnollinen juoni järkeväksi kokonaisuudeksi.
21.04.2018
Johannes Pulkkinen avatar
Kiitti palautteesta!
22.04.2018
Sabe avatar
Mielenkiintoinen ja hyvä teksti. Kuten yllä mainittu, maailmasta sai hyvän kuvan ja käsityksen. Eihän tuo tarvitse, kuin jatkoa, niin saisihan siihen sitä juontakin!
25.04.2018
Vumpalouska avatar
Ehkä vähän turhan dystooppinen, mutta hyvin kerrottu ja mukavan ytimekäs. Idea oli oikein jännä; olen itsekin leikitellyt kansalaisoikeuksien idealla, jossa eri kansanosat on virallisesti arvotettu jonkin enemmän tai vähemmän mielivaltaisen järjestelmän perusteella.

Nyt jäi kyllä mietityttämään, mitä tapahtuu, kun ei ole varaa edes ykköstason oikeuksiin...