Muokkasin otsikkoa, jotta tämä ketju toimisi yleisenä keskusteluna Cassandra Claren tuotannosta.
Varjometsästäjät-trilogian toinen osa julkaistaan suomeksi 2. tammikuuta nimellä
Varjojen valtias. Juoniselostuksen näkee
tietokannassa. Ensimmäinen osa
Keskiyön valtiatar on nyt saatavilla Seven-pokkarina.
Trilogian viimeinen osa
Queen of Air and Darkness ilmestyy alkukielellä 4. joulukuuta. Huomasin, että kovakantisen kirjan pituus on hurjat 912 sivua. Ehkä Clare yritti kilpailla Sarah J. Maasin kanssa, jonka
Throne of Glass -sarjan päätösosa, ensi viikolla ilmestyvä
Kingdom of Ash on kovakantisena 992 sivua.
Minä olen lukenut Clarelta vain alkuperäisen
Varjojen kaupungit -trilogian. Tutustuin sarjaan jälkijättöisesti, ja luin
Lasikaupungin vasta viime vuonna. En kuulu kohderyhmään, mutta minusta kirjat olivat viihdyttäviä ja helppolukuisia. Ensimmäinen oli paras, mutta erot osien välillä eivät olleet isoja. Annoin kaikille tietokannassa kolme tähteä. Minua ei kuitenkaan yhtään innostanut jatkaa eteenpäin. Tarina sai Lasikaupungissa selvän lopetuksen, eikä kolme kirjaa lisää samoilla päähenkilöillä kiinnosta.
Jos vielä luen jotain Clarelta, niin valintani on luultavasti
The Infernal Devicesin avausosa
Clockwork Angel. Tai sitten Varjometsästäjiin liittymätön, aikuisille suunnattu täysin uusi sarja
Sword Catcher. Eeppinen fantasia kun on enemmän minun juttuni kuin meidän maailmaamme sijoittuva urbaani fantasia.

[i]Varjometsästäjät[/i]-trilogian toinen osa julkaistaan suomeksi 2. tammikuuta nimellä [i]Varjojen valtias[/i]. Juoniselostuksen näkee [url=https://www.risingshadow.fi/library/book/8408-varjojen-valtias]tietokannassa[/url]. Ensimmäinen osa [i]Keskiyön valtiatar[/i] on nyt saatavilla Seven-pokkarina.

Trilogian viimeinen osa [url=https://www.amazon.com/Queen-Air-Darkness-Dark-Artifices/dp/1442468432/]Queen of Air and Darkness[/url] ilmestyy alkukielellä 4. joulukuuta. Huomasin, että kovakantisen kirjan pituus on hurjat 912 sivua. Ehkä Clare yritti kilpailla Sarah J. Maasin kanssa, jonka [i]Throne of Glass[/i] -sarjan päätösosa, ensi viikolla ilmestyvä [url=https://www.amazon.com/Kingdom-Throne-Glass-Sarah-Maas/dp/1619636107/]Kingdom of Ash[/url] on kovakantisena 992 sivua.

Minä olen lukenut Clarelta vain alkuperäisen [i]Varjojen kaupungit[/i] -trilogian. Tutustuin sarjaan jälkijättöisesti, ja luin [i]Lasikaupungin[/i] vasta viime vuonna. En kuulu kohderyhmään, mutta minusta kirjat olivat viihdyttäviä ja helppolukuisia. Ensimmäinen oli paras, mutta erot osien välillä eivät olleet isoja. Annoin kaikille tietokannassa kolme tähteä. Minua ei kuitenkaan yhtään innostanut jatkaa eteenpäin. Tarina sai Lasikaupungissa selvän lopetuksen, eikä kolme kirjaa lisää samoilla päähenkilöillä kiinnosta.

Jos vielä luen jotain Clarelta, niin valintani on luultavasti [i]The Infernal Devicesin[/i] avausosa [i]Clockwork Angel[/i]. Tai sitten Varjometsästäjiin liittymätön, aikuisille suunnattu täysin uusi sarja [url=https://ew.com/books/2017/11/28/mortal-instruments-cassandra-clare-new-fantasy-series/]Sword Catcher[/url]. Eeppinen fantasia kun on enemmän minun juttuni kuin meidän maailmaamme sijoittuva urbaani fantasia.