Jussi1234 kirjaa, 109 kirja-arviota, 1764 viestiä
En ole itse
Kuunnousua lukenut tai ylipäätään tutustunut Bovan tuotantoon, mutta huomasin, että Vesa Sisättö
arvosteli kirjan Hesarissa. Lainaus:
Näin ei enää 2010-luvulla onneksi kirjoitettaisi.
Kuunnousu ei ole mukana juuri julkistetuissa Tähtivaeltaja-palkintoehdokkaissa.
En ole itse [i]Kuunnousua[/i] lukenut tai ylipäätään tutustunut Bovan tuotantoon, mutta huomasin, että Vesa Sisättö [url=https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005965250.html]arvosteli[/url] kirjan Hesarissa. Lainaus:
[quote]Sen sijaan yksi seikka pistää silmään. Vaikka teoksessa on useita voimakkaita naisia, tämä on vahvasti uudisraivaajamiesten romaani. Naiset nähdään ennen kaikkea miehisen seksuaalisen halun kautta. Tämä kiusaa jo alussa, ja kun tapa jatkuu koko 565-sivuisen romaanin ajan, se alkaa lopulta häiritä todella.

Näin ei enää 2010-luvulla onneksi kirjoitettaisi.

Ben Bovan romaani ei hätkäytä kaunokirjallisilla arvoillaan, mutta se on aihepiirinsä kiintoisa myöhäinen edustaja.[/quote]

[i]Kuunnousu[/i] ei ole mukana juuri julkistetuissa Tähtivaeltaja-palkintoehdokkaissa.