Mustelmann avatar
Kategoria: Konepaja | 446 viestiä | 216,9 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 15.06.2026

V: Egmontin ja DC:n sarjakuvia

Vehka avatar
Vaihdan mielelläni seuraavat huippukunnossa olevat teokset:

Alan Moore: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga
Alan Moore: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga: Musta kansio
Scott Nyder & kumppanit: Batman: Pöllöjen kaupunki
Jeph Loeb: Batman: Riivattu ritari

Mitäkö haluan vaihdossa? Mut voi kutsua lautapeli-iltaan, pyytää mukaan elokuviin, tarjota vaihdossa Ryhmä-X-sarjakuvia tai keksiä jotain muuta kivaa. Perinteinen valuuttaan perustuva vaihtaminen on musta tylsää, yllätykset on kivempia. :tongue:
Dyn avatar
Kelpaako mikään (kokoonpano) näistä kirjoista Herrasmiesten liigasta? Saat vaikka kaikki.
Vehka avatar
Haluutko nimenomaan tuon perusteoksen? :) Noista listan kirjoista ei ihan hirveästi nappaa mikään, mutta voisin mä sen vaihtaa esim. Reginan lauluun (koska sitä en ole Eddingseiltä lukenut, mikä karmea puute) tai hämäriin Tripodien aikoihin, joista en tiedä mitään. Voin tuoda peli-iltaan esimerkiksi.

(Tässä oli kyllä ideana tyhjentää hyllyä, mutta onneksi lentokentälle voi kiikuttaa tuollaisia Reginan laulun tasoisia kirjoja sitten lukemisen jälkeen kyllä.)
Dyn avatar
Joo sen ekan osan. Voin tuoda myös kirjat johonkin mihin olet itse tulossa, tai jos haluat tulla meille teelle joku päivä Käpylään?
17.05.2015
Kultasuu avatar
VehkaVaihdan mielelläni seuraavat huippukunnossa olevat teokset:

Alan Moore: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga
Alan Moore: Kerrassaan merkillisten herrasmiesten liiga: Musta kansio
Scott Nyder & kumppanit: Batman: Pöllöjen kaupunki
Jeph Loeb: Batman: Riivattu ritari

Moi Vehka! Olisko näissä mitään mihin sinua kiinnostaisi vaihtaa kaikki nuo sarjakuvat: