Painatin novelleistani (katso allekirjoitukseni) 15 kpl kirjoja, joita olen jaellut kavereille ja sukulaisille. Jaan yhden kappaleen täälläkin. Jos haluat kirjan, kirjoita tähän ketjuun perustelu, miksi juuri sinun pitäisi saada kirja. Lähetän kirjan parhaan perustelun kirjoittajalle ja maksan postikulut. Viikko aikaa vastata. Koska kirja sisältää jossain määrin seksiä ja väkivaltaa, osallistujien on oltava 18 vuotta täyttäneitä.
No niin. Julistan Nylkyn voittajaksi ainoana osallistujana. Hän saa kirjan. Sepustusta en laittanut, kun novelleihin voi jokainen tutustua allekirjoituksestani.