Triffidien kapina (Tieteisromaani-sarja)
HourglassEyes avatar
HourglassEyes | Lukupiiri | 64 viestiä | 18.12.2024
Viimeisin Pisania | 17.02.2025
Sivut: 1, 2, 3

M (joukkorahoitus): Wallace Wood -sarjakuvakokooma (kauhu, sci-fi)

29.03.2022
Narri avatar
KVAAK Kirja julkaisee yhteistyössä Story House Egmontin kanssa ja Mesenaatti.me -joukkorahoitusalustan avulla amerikansuomalaisen Wally Woodin sarjakuvakokoelman!

Kampanja alkoi 26.3.2022. Kampanja on käynnissä neljä viikkoa tai vähemmän, jos saavutamme 15 000 euron ALV-rajan sitä ennen. Kannattaa siis olla nopea, jos haluaa varmistaa, ettei jää ilman!

Pääset mukaan mesenoimaan tästä linkistä:  https://mesenaatti.me/2436/wally-wood-verta-ja-varistyksia-sarjakuvakokoelma-suomeksi/

Amerikansuomalainen Wally Wood (s. 1927, k. 1981) oli yksi Yhdysvaltojen arvostetuimpia sarjakuvataiteilijoita Jack Kirbyn ja Will Eisnerin ohella. Woodin sarjakuvia on julkaistu suomeksi satunnaisesti siellä täällä, mutta ei koskaan omana kokoelmakirjanaan.

Teidän avustuksellanne paikkaamme nyt tämän häpeällisen puutteen, ja julkaisemme Wally Wood: Verta ja väristyksiä-kokoelmakirjan.

Kirjaan on koottu Woodin parhaita scifi-, kauhu- ja sotasarjakuvia vuosien varrelta, joista suurinta osaa ei ole koskaan julkaistu suomeksi.

Kirjan toimittaa ja kääntää Jouko Ruokosenmäki.

30.03.2022
Narri avatar
BUM! Mesenoinnin minimitavoite 9 500 € on ylitetty, eli Wallace Wood -kokooman julkaisu on varmistunut.

Nyt siis saavat wallynaatit takuulla ”naattia” ykkösluokan sarjakuvasta.

Takaisin ylös