Mustelmann avatar
Kirjailija: Andrzej Sapkowski
Kategoria: Lukusali | 123 viestiä | 81,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Sivut: 1, 2, 3, 4, 5
Vaarojen taival (Ajan Pyörä #1)
Sarja: Ajan Pyörä
Kategoria: Lukusali | 3 viestiä | 31 lukukertaa
Vastannut: Freyja, 30.06.2026

Sotshin talviolympialaiset 2014

Emelie avatar

Odotan huomista mielenkiinnolla, vaikkakin olen töissä. Mutta onneksi työskentelen tietokoneen ääressä... :wink:

Mäkihyppy oli aika tylsää, ehkä olen enemmän joukkuelajien ystävä. Hienoa oli kuitenkin se, että suomalaiset eivät keksineet tekosyitä heikoille hypyilleen (vaikkakin sentään pääsivät toiselle kierrokselle).
Piru Naiseksi avatar
Vaikka miten koetan iloita siitä, että telluslainen voittaa kisan kuin kisan, niin joskus harmittaa: miksei onni tunnu olevan koskaan suomalaisen puolella? (Vai tuntuuko minusta vain siltä?) Yritän terästää havaintojani, joiden mukaan onnetar pyllistää joskus muunmaalaisillekin mutta en silti pysty nopeasti kohentamaan ennen aikojaan ratkenneen kisan latistamaa mielialaani.
Niin, suomalaismenestys on vuosikymmenten aikana vaihdellut ja vaihtelee vast`edeskin. Tosin varsinaisiin kullanhuuhdonta-aikoihin ei enää ole paluuta eikä,suoraan kirjoittaen, ole edes ikävä. Silti hieman nykyistä lihavampaa mitalisaalista toivon joukkueellemme. Kuinka moni nuori viitsii enää todella sitoutua harjoittelemaan olympialajeja, jos maailmanmenestyksestä on turha realistisesti haaveillakaan!
18.02.2014
EmelieSuomen peli Kanadaa vastaan oli vähän surkean näköistä, ainakin alkuun. Kanada pyöritti peliä ja leijonat eivät oikein tienneet mitä olisivat tehneet. Mutta hienoa maalivahtityötä Tuukka Raskilta.
Ihan pelin alku oli Suomelta hieno, sen jälkeen tosiaan vähemmän hienoa, mutta seuraavat erät sentään paransivat. Niiden perusteella olen toiveikas. Esim. ennen Ruudun maalia Suomen peli oli ihan sen näköistä, että sillä menolla syntyy ennemmin tai myöhemmin maali. Oli kolmannessa erässä sen jälkeenkin vähän samanlaista, mutta enemmän maalit vain jäivät syntymättä. Kanadan ensimmäinen maali pelästytti, kun televisioruudulta näytti ns. helpolta maalilta... Onneksi Rask teki myöhemmin huimia torjuntoja. Ja mielestäni Suomen puolustus toimi viimein niin hyvin, ettei laukauksia edes päässyt paljoa tulemaan, vaikka Kanadalaiset saivatkin häärätä laidoissa ja esim. maalin takana. Ykköskentässä Barkovin puuttuminen valitettavasti taisi tuntua, mutta ehkä se nyt seuraavassa pelissä paranee.

Venäjä varmistui vastustajaksi voittamalla tänään Norjan. Ehdin nähdä ihan vilauksen kolmannesta erästä, Venäjän johtaessa kahdella maalilla. Juuri siinä kohdin Venäjän hyökkääjällä oli kiekko, hän lähti luistelemaan Norjan alueelle, siellä huomasi alueen olevan täynnä, kääntyi ympäri ja meni kiekon kanssa omalle alueelleen pyörimään, kunnes lähti kiekon kanssa kokeilemaan uudestaan etenemistä norjalaisten maalille... Kieltämättä.. kiintoisan näköistä.

Olin mielissäni, että Slovenia voitti Itävallan. Katselin viime torstaina netistä Venäjä-Slovenia peliä ja slovenialaiset olivat silloin ihanan iloissaan saatuaan yhden maalin, ihan kuin olisivat jo voittaneet jotain. Innostuivat jopa tekemään toisenkin maalin, ennen kuin Venäjä tajusikaan. Ja voittihan he tässä välissä Slovakian.. Seuraavaksi voisi kaatua Ruotsi? :tongue: Suomi - Venäjä -ottelun voittajalle tulee väierävastus tuosta Ruotsi - Slovenia -pelistä.

Mielenkiintoisinta katsottavaa (jollei mitään Leijonien pelejä lasketa) on tähän mennessä näkemistäni peleistä ollut Venäjä - USA. Oman jännyytensä peliin antoivat turnauskaavion ja pistelaskujen kanssa sekoilevat selostajat/kommentaattorit... Kolmannen erän lopulla he keksivät, että mikäli peli päättyisi kuten oli päättymässä varsinaisella peliajalla tasan, tietää se Suomen pelien kannalta jotain kertakaikkisen hirveää. :roll: Olin siihen asti lievästi toivonut voittoa Venäjälle (koska USA pelaa masentavan hyvin), mutta ihan loppuun jenkit saivat ylivoiman ja oli pakko sitten hartaasti toivoa heille maalia, jotta Suomi välttyisi hirveydeltä. (Ei tullut maalia, mutta ei edelleenkään mitään aavistusta, mikä se hirveys olisi ollut, koska se ei kaikesta päätellen sitten toteutunutkaan.) Jollen ihan väärin muista, oli tässä pelissä myös se maalikehikko, jonka huomattiin olevan poissa paikoiltaan vasta kun olisi tullut maali... Kenkku juttu. Varsinainen pelin jännyys oli tietysti se voittomaalikisa, hui. :cheesy:
Kirjaneito avatar
HiistuJollen ihan väärin muista, oli tässä pelissä myös se maalikehikko, jonka huomattiin olevan poissa paikoiltaan vasta kun olisi tullut maali... Kenkku juttu. Varsinainen pelin jännyys oli tietysti se voittomaalikisa, hui. :cheesy:
Minä muistan jotain samankaltaista. :smile: Ja se voittomaalikisa oli hurjan jännä! En oikein osannut kannattaa kumpaakaan joukkuetta ennen sitä, mutta T.J Oshie sai minut jenkkien puolelle. Sillä kaverilla oli "muutama" temppu hihassa... Oli kyllä yksi pisimpiä voittomaalikisoja mitä olen nähnyt. Taisi mennä jonnekkin kahdeksansiin yksittäisiin laukojiin tai sinne päin ennen kuin ratkesi.

Ja hahaa, meikä pääsee huomenna kahdelta eli ehdin kotiin katsomaan ainakin Suomi-Venäjä pelin alun ennen orkesteria. :lol: Saa nähdä miten käy kun pitää lähteä menemään ja peli käy aina vaan jännemmäksi...
19.02.2014
Suomi voitti kultaa!! :heart: Miesten parisprintti. Miesten! Naisille hopeaa.
19.02.2014
Diara avatar
Koulussa kirottiin, että päivän kaikki isot jutut missattiin kokonaan, kun piti tunneilla olla. Itse en pahemmin hiihdosta välitä, mutta onhan ne mitalit hieno saavutus. Eniten minua kaiveli se, että päivän lätkäpeli jäi suurimmaksi osaksi näkemättä, kun ei labratunnilla voinut peliä seurata kuin välillä tilannekatsauksen verran. Perjantaina netin mukaan kohdataan Ruotsi, joten isänmaallinen kun olen, niin taitaa olla matka pronssipeliin (tosin sanoin kyllä tänään, että hävitään tämän päivän peli Venäjää vastaan).

Mitalipelien kannalta toivon kyllä kultaotteluun pääsyä, mutta aikataulullisesti pronssipeli sopisi paremmin. Istun nimittäin kultaottelun aikaan lentokoneessa matkalla Lontooseen ja jollei Heathrowlla jokin pubi näytä peliä, niin se menee lähes kokonaan ohi. Täytyy vaan tarvittaessa etukäteen metsästää jokin pubi, joka näyttää pelin, että pääsee edes loppua katsomaan :smile:
20.02.2014
Eivät ole kaikki miehiä, keillä on pelipöksyt jalassa... Venäläisiltä kaiken kaikkiaan kyllä pöksytöntä menoa. Ehkä se voitokkaan joukkueen ero sitten on siinä: Venäjä pelaa sitä huonommin mitä kovempi vastus, Suomi sitä paremmin. Huhheijaa. :cheesy: Venäläisiä kävi pelin loputtua jopa sääliksi, mutta peli on peliä ja turnauskaaviossa luki näin.

Naapurilla oli televisiolähetys ainakin minuutin edellä miun seuraamaa nettilähetystä... Siinä taloudessa mies huutaa lätkää katsellessaan ja nainen huutaa.. noh, ilmeisesti jossain muussa asiayhteydessä. Tieto Suomen maaleista saapui siis hyvissä ajoin ennen kuin pystyin itse edes arvailemaan, olisiko jotain hyökkäystä kenties syntymässä. Ei se iloa kyllä yhtään latistanut.. Ei olisi mikään voinut latistaa. Voitto tuntui hyvältä, mutta toisaalta tuli samanlainen tunne kuin joskus pasianssin läpäistessä: äkkiä uusi jako, jotta näkee, yhäkö voittaa. :cool:

DiaraMitalipelien kannalta toivon kyllä kultaotteluun pääsyä, mutta aikataulullisesti pronssipeli sopisi paremmin.
Tästä täytyy olla jyrkästi toista mieltä. Minun aikatauluihini sunnuntaipeli sopisi täydellisesti. :tongue: Mutta siihen nyt on vielä yksi ikuisuus.

Olen yhä ihan sentimentaalisella tuulella myös hiihtokullasta. *snirf*

Tämä sarjassamme tolkuttomia postauksia.
Rinja avatar
Se parisprinttikulta oli kyllä hermoja raastava. En osainnut iloita voitosta piiruakaan ainakaan puoleen tuntiin, koska olin niin varma että Suomi diskataan. Edestä kuvattuna näytti vain niin äärettömän selvältä, että Jauhojärvi kiilasi suoraan sen saksalaisen suksille ja suorastaan työnsi tämän nurin. Puolen tunnin jälkeenkin osasin olla lähinnä varovaisen toiveikas.

Voitto se oli ja se on hienoa se, mutta joka kerta kun selostaja sanoi "tämä on loistava ja ansaittu voitto" tms., olin tuntevinani saksalaisten raivon ihan omalle kotisohvalle asti. Karmeaahan se olisi ollut, jos suomalainen olisi ollut se kaatuja.
tiarAnon avatar
Olin päivällä vetämässä iPad-workshoppia kielten auskuille, laitettiin opettajan siunauksella kisat pyörimään isolle screenille samalla kun tehtiin workshop-hommia... :D Oli kyllä todella kuumottava toi kaatuminen, mäkin aattelin, että diskaus tulee. Jauhojärvi kuitenkin aika kylmäpäisesti veti kisan loppuun, pisteet hälle siitä.
Emelie avatar
RinjaSe parisprinttikulta oli kyllä hermoja raastava. En osainnut iloita voitosta piiruakaan ainakaan puoleen tuntiin, koska olin niin varma että Suomi diskataan.
Jääkiekon alkamista odotellessa katselin myös parisprintin lopun ja tuskastelin samaa. Melkoinen raajojen lentely se kaatuminen.

En hiihdosta kauheasti välitä, mutta silti hieno saavutus suomalaisilta! Kyllä oli kettuuntuneen näköinen saksalainen kun pääsi lopulta maaliin. Häneltä kysyttiin, että miksi jäi maahan makamaan ja siten missasi mahdollisuuden pronssiin ja vastaus oli, ettei hän tiennyt, että he olivat niin paljon edellä muita. Aika ... jännä vastaus, mutta kaippa tuollainen ikävä kaatuminen, mahdollinen itsensä telominen ja kärkipaikan menetys ihan lopussa kolhaisee voitontahtoa ja jaksamista.

Minulle päivän varsinainen mielenkiinnon kohde eli jääkiekko täytti odotukset. Päädyin lopulta lähtemään töistä aikaisemmin, jotta pääsin seuraamaan peliä suoraan tv:stä. Venäjällä aggressiotaso nousi pelin loppua kohden ja heidän paineensa Suomen maalilla muuttui kovemmaksi, mutta Tuukka Rask todisti kykynsä taas kerran. Aloin katsella näitä pelejä lähinnä Selänteen takia, mutta nyt mielenkiintoni on vaihtunut Raskiin.

tiarAnon avatar
Emelie
Uh huh, perjantai tulee olemaan piinaava.
Tell me about it. Oon feissaamassa ovelta ovelle kahesta seittemään. Mä vaan toivon, että peli menee hyvin. :D
20.02.2014
Minultakin pääsi tuossa pelästynyt huuto (joka ei toivottavasti kuulunut ihan naapuriin asti, koska tuli sanottua pahasti). :roll: Iski tosiaan minullakin heti mieleen, että nyt hiihto hylätään... Mutta en minä sitä jaksanut sitten enää maalin jälkeen niin surra, kun nopeasti näytettiin uusintoja ja selostajat (tietenkin..) vakuuttelivat hiihdon olleen ihan sääntöjen mukainen. Olisihan se ollut ihan kamalaa, jolleivät suomalaiset hiihtäjät olisi saaneetkaan/saisikaan mitään mitalia kaulaansa, mutta pitihän siitä voitosta riemuita, kun suomalainen tuli ensimmäisenä maaliin ja uskoi voittaneensa.

Mietityttää toki, että olisi voitto ollut kiva saada jollain muulla tavalla, maalisuoralla rinnatusten hiihtämällä, mutta hyvin mahdollisesti olisi jäänyt siten saamatta. Voittoon tarvittiin hyvin mahdollisesti juuri kokenut Jauhojärvi, jolla oli tuossa tilanteessa kanttia hiihtää kuten hiihti. Olen ylipäänsä valtavan onnellinen, että juuri Jauhojärvi oli mukana voittamassa kultaa! Hän on ollut viime vuosina.. vuosikymmenenä aina läsnä ja tehnyt sen perushyvän, enintään pronssisuorituksensa, joka ei kuitenkaa koskaan ole ollut sitä parasta menestystä, jota tässä maassa silloin joskus totuttiin mieshiihtäjiltä odottamaan ja varmaan itsekin toivoi. On ollut niin kamalan pitkä aika... Viimeistään nyt saa kaiken ansaitsemansa tunnustuksen ja kiitoksen. Nimi urheiluhistoriankirjoihin jne.

Pelkäsin, että tämän päivän lööpit olisivat jo täynnä jääkiekon Suomi - Ruotsi -peliä ja kaikenlaista mielikuvituksetonta maaotteluhöpinää. Mediaväellä on kaiketi jokin tsekkauslista, että tapahtuman X sattuessa kaiva otsikot esiin mapista Ö... Mutta onneksi on näköjään vielä eilisenkin tapahtumissa kylliksi ruotimista. Kyseessä on sentään olympialaisten välierät, joten mielestäni ihan sama, vaikka vastassa olisi pieniä vihreitä marsilaisia, kunhan vain tiedetään, kuinka heidät voitetaan... Toisaalta: jos jotkut innostuvat maaotteluista, niin antaa mennä vain! :wink:

Jotain jos eilisestä pelistä koittaisin vielä sanoa, niin etenkin ykkösketjun hyvä peli ilahdutti, koska sen täytyykin olla kunnossa. Samoin ylivoiman. Ja Aaltonen, tuo outo oululainen. Ja tietenkin maalivahti. Neloskenttä. Miun tsekkauslistalla lukisi, jos sellaista listaa olisi, että maajoukkuepelien aikaan pitää kehua Komarovia. Seurajoukkueessa läimii maalejakin, mutta maajoukkue tarvitsee tuollaista hahmoa, joten hahmon hommat hoituvat.

Suomen etuna Ruotsia vastaan saattaa olla, että Ruotsi on tähän asti päässyt turnauksessa helpolla, Tshekkikään ei ollut oikein kunnossa. Suomelle on aiempina vuosina sopinut vaikeuksien kautta nouseminen, joten täytyy olla tyytyväinen kaikista joukkueen eteen sattuneista vastoinkäymisistä. Ihan jo eilisen pelin kakkoseräkin oli paikoin tuskaista, mutta joukkue kesti. Minusta oli hienoa, kuinka pelaajat jo Kanada-pelin jälkeen puhuivat seuraavista peleistä, siis monikossa. Siinä jo oli sellaista varmuutta, että jatkoon kuuluu mennä. Kuten kuuluikin, jotta olisi tämä hetki ja huominen peli. Pelaajat vaikuttivat kovin keskittyneiltä jo eilen heti pelin jälkeen.

tiarAnon
Emelie
Uh huh, perjantai tulee olemaan piinaava.
Minä vastasin eilen pelin aikana puhelinmyyjän puheluun (luulin toiseksi puheluksi), mutta onneksi oli ymmärtäväinen myyjä. Ovea en olisi kyllä mennyt kellekään avaamaan, sori. :lol:
Piru Naiseksi avatar
Suomen ja Ruotsin välistä kiekonkurittelua ryhdyn kohta seuraamaan, vaikka annoin taas digiboksilleni tehtäväksi imaista se kiintolevylleen. Jos jatkaisin seikkailemista maailmanlaajuisverkossa täällä kirjastossa, niin joku varmasti möläyttäisi pelin tuloksia viimeistään kotimatkani aikana. (Tallenteena on mukava katsoa urheilulähetykset sen vuoksi, ettei tarvitse seurata esimerkiksi studiokeskusteluja, vaan voi surutta kelata tallenteen puhuvien päiden yli.) Myönnän olevani niin paljon Ruotsin joukkueen puolella, että hienokseltaan toivon sille kunniakasta toista sijaa pian pelattavassa ottelussa :grin: !

Pelkäsin itsekin, että Suomen parisprinttijoukkua hylätään. Niinhän on mielestäni käynyt vastaavanlaisissa tilanteissa suomalaisille liian usein. (Ehkä valikoin nyt elimellisestä muistijärjestelmästäni siniristilipuin merkityt tiedostot.) Katselin kiistanalaisen kaatumistilanteen useita kertoja, ja yhä uudelleen olin varma siitä, ettei sääntöjenvastaista kiilaamista tmv. tapahtunut. Koska en ole edes raja-Helsingin skifistien seuran hiihtojaoston hyväksymä tuomari, niin jännitin silti: miten käy. Hyvin kävi suomalaisten kannalta - mutta mitähän mahtaa suksimiinaan sivakonut saksalainen tuumia tuomiosta. (En ole lukenut hänen kommenttejaan.)
Olympiakisojen seuraaminen syö niin paljon aikaani, että alan jo odottaa hurlumhein loppumista. Mutta mitähän sitä sitten luppoaikana tekisi?
LordStenhammar avatar
Piti ryövätä Tre Kronorilta kruunut, mutta löikin jellona taas itseään miekalla päähän. Mä tavallaan tiesin lopputuloksen jo ennen vikaa erää. Ruotsi on vaan niin hyvä - ehkä maailman paras - pelaamaan johtoasemassa.

Käsikirjoitus oli vähän liiankin tuttu: tasaista vääntöä alkuun, sitten Suomi menee johtoon ja vähän "jäätyy". Sitten pikkuisen (näennäisesti) hallitaan peliä, ja naapurimaan tasoitus tulee ihan puskista. Ja sitten Ruotsi painelee ohi. Sama juttu on käynyt niin saakelin monta kertaa aiemminkin, ettei enää tule itselle edes sitä valheellista turvallisuuden tunnetta, kun ollaan johdossa. Täytyy se vaan myöntää: Ruotsi on kova.
21.02.2014
Äääh.. Ruotsi pelasi meidän pelin. Missasivat aloitusmaalin ja etenkin tokassa erässä olivat ahtaalla, mutta siitä sitten saivat pelinsä taas kasaan. Alku ja valitettavasti loppukin oli suomalaisilta yllättävän vaisua, ei mahda mitään. Suomi pelasi kuitenkin jälleen turnauksen parasta peliään, Ruotsi vain pelasi tällä kertaa paremman pelin. Kummallakin oli saumat voittoon.

Heti pelin jälkeen oli vähän sellainen olo, että voisi kaivautua venäläisten kanssa samaan nauriskuoppaan itkemään. :huh: Pelaajien puolesta tietenkin suuri surku, kun olisi heille niiin suonut kirkkaimmat mitalit. Selännekin, joka on tähän asti tuntunut vain nuortuvan peli peliltä ja pelaa upeaa turnausta. Ja vaikkapa nyt yllättäen maaliin päässyt Lehtonen, jonka työssä ei mielestäni ollut mitään moittimista ja jota olisi juhlittu sankarina.. jos Suomi vain olisi tehnyt enemmän maaleja. Harva asia on niin surullista kuin miehet, joista olisi kuulunut tulla sankareita... Ja kieltämättä vähän surku myös ihan oman penkkiurheiluharrasteenkin puolesta. Tuskin tapahtuu enää miun elinaikana, että Aslakin päivänä saisin seurata Leijonien olympiafinaalia. :sad: Mutta muina vuodenpäivinä varmastikin. Ainakin Suomen MM-finaaleja. Tai ainakin euroviisufinaaleja... hmm. :roll: Iltalenkillä sai onneksi tyhjennettyä surkeat ajatukset sen verran, että on uskoa huomiseen. :tongue:

Jollei tulostaulua lasketa, oli hienoa seurata tämän päivän peliä. Suuria pelejä ovat tämmöiset, jotka tietää pelanneensa (tai katsoneensa telkusta), tuli voitto tai häviö. Huomenna on tulossa jälleen suuri peli ja todennäköisesti yhdysvaltalaiset hakkaavat suomalaiset suht muhjuksi. Mutta suomalaiset voivat silti voittaa mitalin. Kiitollinen olla täytyy.

Suomelle saattaa olla eduksi, että päiväpelin jälkeen heillä on ollut nyt enemmän aikaa levätä ja keskittyä seuraavaan peliin. Jenkit joutuvat menemään nukkumaan häviönsä kanssa. Ja mitä Kanada-peliä näin, reuhtoivat jenkit itsensä toivottavasti hyvin väsyksiin.
Skie avatar
Itsehän ratkaisin Suomi-Ruotsi ottelun tuskan kääntämällä kanavaa toisen erän jälkeen Femille, josta tuli curlingin miesten finaali. Paljon viihdyttävämpää ja stressittömämpää katsottavaa. :D
Emelie avatar
Hyvä peli Suomelta, mutta valitettavasti se ei vaan riittänyt. Paha mieli tuli tosiaan pelaajien puolesta. Selänteen haastattelu heti pelin jälkeen oli omalla tavallaan aika lohduttavaa, sillä vaikka tämä oli selvästi pettynyt tulokseen, niin ei kuitenkaan ihan maansa myynyt.

HiistuHuomenna on tulossa jälleen suuri peli ja todennäköisesti yhdysvaltalaiset hakkaavat suomalaiset suht muhjuksi. Mutta suomalaiset voivat silti voittaa mitalin.
Tällä tavalla itsekin suhtaudun. Mutta varmasti hyvä peli tiedossa, lopputuloksesta viis.
Piru Naiseksi avatar
Eivätköhän kiekkoileva leijonalauma äidy nappaamaan ne pronssimitalit sieltä kuleksimasta ja säästä ne pitkältä matkalta Ison Veden taakse!
Onneksi urheilumittelöitä riittää nykyään olympiakisojen välissäkin, joten nyt epäonnistuneilla, -onnekkailla tai kuntoaan vasta luovilla urheilijoilla on tilaisuutensa menestyä isoissa karkeloissa jo aiemmin kuin olympiadin kuluttua. Tuntuu siltä, että jotkut urheilijau ovat erikoistuneet voittamaan maailman-, jotkut maanosan ja jotkut nimenomaan olympiamestarin arvonimiä.
22.02.2014
Jotain jos saisi toivoa (voiton lisäksi), niin ylivoimamaali olisi kiva. Niitä jäi eilen ikään kuin varastoon. :wink:
Kirjaneito avatar
^ Toiveesi taisi toteutua. :wink: Tuli kaksikin ylivoimamaalia ja voitto. :heart: Upea peli Leijonilta ja hieno päätösottelu Teemu Selänteelle. Melkein herkistyin kun mitaleja jaettiin. Oli sitä vaan niin kiva katsoa. 5-0. Ai että. :lol:
Emelie avatar
Oli kyllä hieno, hieno peli! :cheesy:

Minun mielestäni Leijonien paras peli, ei siinä ollut yhdysvaltalaisilla mitään saumaa, vaikka sitä alkuun pelkäsin. Tosiaan, 5-0, loistava tulos!
22.02.2014
Komppaan edellisiä! :cheesy: Jo eka erä oli hauskaa peliä, mutta maalit ne vasta hauskoja olivatkin. :cool:
23.02.2014
Piru Naiseksi avatar
Suomen joukkueen asenne oli kohdallaan pronssipelissä. :smile:

Mutta mitäs nyt digiboksille syötetään, töllöstä tuijotetaan, kun kisat ovat ohi? :roll: