Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Kirjailija: Andrzej Sapkowski
Kategoria: Lukusali | 123 viestiä | 81,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Mikä stressaa sinua tällä hetkellä?
23.12.2015
Piru Naiseksi
Ihan hassua mutta minua stressaa se, etteivät päivittäistavarakaupat olekaan avoinna tavanomaiseen tapaan joulunpyhinä, ja minun pitää muistaa ostaa kaikki tarvitsemani viimeistään huomisaamupäivänä. Eihän minun normaalistikaan tarvitse joka päivä välttämättä käydä kaupassa! Lisäksi jokin ruokakauppa saattaa jopa joulupäivänä palvella... ehkä ... todennäköisyys on pieni. Mutta enhän minä nälkään kuole, kunhan muistan varata ison pinon suklaalevyjä, riittävästi kahvia ja maitoa ja perunoita. Ja päiviä on enintään kaksi.
Silti tiedän, että hamuan tänä iltana ja huomisaamuna ruokakertymän, jota vajauttanen vielä ensi vuonna.
Onneksi ostamani ruoka sentään säilyy, kunnes viimein päätyy sulatusnesteitteni saataville.
23.12.2015
Ageha
Kaikki. Pitäisi olla nukkumassa, mutta joskus hereillä vietetty oma aika on vain moninkertaisesti arvokkaampaa.
En tiedä, olo on vähän että seinät kaatuvat päälle. Olen porukoilla ja koko ajan lähinnä väsyttää ja ärsyttää vaikka samaan aikaan rakastan joka hetkeä. Pitäisi kyetä järjestelemään miljoona juttua ja huvittaisi lähinnä nukkua ja ehkä käpertyä nurkkaan inisemään. Tapaamisia ihmisten kanssa, lisäksi joitain ihan helppoja juttuja joihin tarvitsisi vain hakea netistä joku ihan yksinkertainen tieto ja hoitaa homma. ...en pysty. Ja raha-asiat edelleen käytännössä kuralla.
Stressaa niin paljon että kun suunnittelen foorumiviestin jonka aion kirjoittaa heti kun pääsen koneen ääreen, en lopulta pysty koska ahdistus vain nousee liian rajuksi. Alan varmaan itkeä huomenna viimeistään siinä vaiheessa kun isovanhemmat tulevat kylään. Että hyvää joulua vaan kaikille.

04.11.2016
Skie
Pitäis jättää gradu proffalle ja ohjaajalle luettavaksi tänään. Tai no, oikeastaan jo eilen, mutta aattelin että tuskin ne on puolenyön aikaan kyttäämässä että lähetänkö sen, joten samalla vaivalla voin pistää sen menemään aamulla. Eli istua yön koneella panikoiden miten saisin sinne ees jonkun järkevähkön ajatuksen. Joops. Noh, jos palautteena tulee että ei mee läpi, niin sitte itkemään silmät päästään ja/tai muokkaamaan sitä sen verran että menee ees rimaa hipoen. Ei ole kiinnostanut enää pariin vuoteen tämä, mutta valmistuminen ois kivaa, huoh.

07.11.2016
Lexei
Tässä odotellaan vielä tuloksia syksyn yhteishausta, pääseekö aloittamaan ammattikorkeakoulun tammikuussa vai ei. Keväällä hain jo kerran, eikä tällöin tärpännyt.
Toinen stressin aihe on työtilanne, kun ei tiedä vielä jatkuuko joulun jälkeen määräaikainen työsopimus, vai ei. Jos pääsen kouluun, niin töissä pitäisi silti samaan aikaan käydä. Lainaa olisi lyhennettävä, joten siksi hain monimuoto-opintoihin.
Ja kolmantena aiheena. Viides vuosipäivämme puolisoni kanssa on sunnuntaina, mutten vielä ole löytänyt tälle mitään lahjaa ostettavaksi

07.11.2016
Strato
Muutto. Muutan tuossa perjantaina Riikaan ja pakkaaminen on vielä pahasti kesken. Olen myös vähän vainoharhainen sen suhteen, etten vain unohda mitään tärkeää, kuten ilmoittaa jonnekin tai hoitaa joitain virallisia asioita ennen muuttoa.
Hoidan opinnot loppuun etänä, mikä vähän myös stressaa. Muutenkin opinnot ovat stressanneet kovasti, tämä syksy on menty hyvin vähillä yöunilla ja kovalla työllä jotta saisin opinnot ajoissa tähän pisteeseen (tosin alunperin ne piti saada valmiiksi ennen muuttoa, mikä ei aivan onnistunut).

09.11.2016
kyty
Pakkomusiikki stressaa - taas. Sen kestää ihan hyvin ravintoloissa ym paikoissa, mutta kotona jotenkin ottaa päähän kun joutuu kuuntelemaan naapurin musiikkia, joka kuuluu niin lujaa että sanoista saa melkein selvää.
Samalla tulee ihan vainoharhaiseksi että voiko sitä itsekään katsoa tai kuunnella mitään ilman että se kuuluu naapuriin? Jos tässä on joku omituinen äänikäytävä, jota pitkin kaikki kuuluu? Onko tuo kosto siitä, että täällä on katsottu televisiota normaalivolyymillä?