HourglassEyes | Lukupiiri | 56 viestiä | 18.12.2024
HourglassEyes | Lukupiiri | 53 viestiä | 20.11.2024
Viimeisin Eija | klo 15:34
Marrasyön kummitteluketju!
31.10.2014
Tämä ketju menee lukkoon maanantaiaamuna 3.11.
Halloween, sikäli kuin joku sellaista viettää, on kutakuinkin nyt tai tulevana yönä. Huomenna on pyhäinpäivä. Oletettavasti myös kekri sijoittuu tähän aikaan. Oli mitä oli, niin ainakin lokakuu päättyy ja alkaa marraskuu.
Tässä ketjussa voi esim. kertoa, juhlistaako jotenkin tätä ajankohtaa tai millaisia ajatuksia tämä aika vuodesta muutoin herättää. Tai jos muutoin on sanottavana tai jaettavana jotain teemaan sopivaa. Tai vaikkei olisi varsinaisesti mitään sanottavaa, mutta haluaa ihan vain vaikka sanalla tai parilla moikata muita sivustolla näinä päivinä vaeltavia sieluja.
[b]Tämä ketju menee lukkoon maanantaiaamuna 3.11.[/b]

Muokannut Hiistu (20.04.2015)
Linkit pariin teemaan sopivaan videoon:
Mickey Mouse - Haunted House
Mickey Mouse - The Mad Doctor
Mickey Mouse - Haunted House
Mickey Mouse - The Mad Doctor
Linkit pariin teemaan sopivaan videoon:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=LNuq5v7INeo]Mickey Mouse - Haunted House[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K-JlevnccDk]Mickey Mouse - The Mad Doctor[/url]

Strato
Halloween ei oikein ole mun juttu. Kauhuleffoista en tykkää, eikä se muutenkaan herätä minkäänlaisia intohimoja. Avattaren "päivitys" siis jäänee ainoaksi juhlimiseksi mun osalta. Tosin olen hieman pettynyt, ettei tänä vuonna ilmeisesti tule Treehouse of Horror maratonia subilta (tai ainakaan en onnistunut bongaamaan sitä), niitä olisin voinut katsella vaikka kuinka pitkään :cheesy:
Ageha
Meillä vietetään pyhäinpäivää. Huomenna viemme haudoille kynttilöitä, se on oikeastaan ainoa tapa miten tätä viikonloppua mitenkään erityisesti vietän.
Risingin avanvaihdon lisäksi siis. :tongue: Periaatteessahan olen joissain määrin Halloweenia vastaan koska kaupallinen hapatus uliuli. x)

The Big Bad Wolf
Lapsena mulla oli enemmän periaatteita (enää ei jaksa välittää) ja halloweeniä tuli vastustettua innoissaan.
Kaveri pitää huomenna pyjamapartyt kummitusten tunnelmissa. Katsotaan Johnny Depp -leffa ja syödään herkkuja. Sain luvan olla pukeutumatta monsuksi kun tuon muobiveitsen pullonpyöritykseen.

punnort
Sähköyliherkkä
--------------
Milla oli sähköyliherkkä. Ensin hän oli kärsinyt huimauksesta ja sydämentykytyksestä asuessaan suurjännitejohtojen vieressä. Sitten hän oli alkanut saada oireita kännyköistä ja lopulta hehkulampuistakin. Hän oli muuttanut syrjemmälle ja luopunut sähköstä. Oireet olivat loppuneet.
Millan naapuriin oli muuttanut uusi asukas, ja Milla oli alkanut taas saada sähköoireita. Oireet eivät olleet pitkäkestoisia, mutta kiusallisia.
Milla hiippaili salaa naapurin kellariin katsomaan, olisiko naapurilla jokin suurempi oireita aiheuttava sähkölaite. Kellarissa hän näki puutuolin, johon meni sähköjohtoja sekä kasan ruumiita. Käristynyt liha lemusi. Millan takaraivoon kalahti, ja hän menetti tajuntansa.
Virottuaan Milla huomasi olevansa sidottu puutuoliin. ''Mitäs pidät sähkötuolistani?'' naapuri kysyi ennen kuin väänsi katkaisijasta.
Sähköyliherkkä

Strato
Teemaan sopiva musiikkivideo:[video size=100 width=480 height=360 type=youtube]gu-84gXPu6Y[/video]
Tuosta pelistä on muuten saatavilla muutaman tunnin mittainen demo steamista, jos joku haluaa kauhupelejä pelailla.

The Big Bad Wolf
[url=http://m.youtube.com/watch?v=qx1mboWYn0c]Linkki[/url]

Mobiili ei linkkaa videoita tuolleen siististi, mutta aiheeseen liittyen. :cheesy:
31.10.2014
Eipä tule Halloweenia juhlittua, vaikka osallistuisin kyllä mielelläni johonkin kunnon teema -bileisiin... Olisi kerrankin kiva naamioitua oikein kunnolla. No, ehkä joku vuosi saisin aikaiseksi järjestää itse kyseiset teema pippalot, eiköhän kaveriporukasta innokkaita löytyisi! :wink:
Jos voisin, kävisin kyllä viemässä isän haudalle kynttilän...ja juttelemassa vähän ikävästä, mutta nyt on tyydyttävä siihen, että sytyttelen tuikut ympäri kämppää tunnelmaa luomaan.
Tunnelmaa antaa tietysti:
Ja https://www.youtube.com/watch?v=HuEIedYhj54 on puolestaan kotimaista hienoutta.

Lenora
Olkoonkin kaupallista hömppää tämä, mutta rakastan naamiaisia ja joka vuosi tulee koristeltua koti hämähäkinseitein, lepakoin ja kurpitsoin ja kutsuttua toverit juhlimaan. Kokkaan myös kaikenlaisia kammottavuuksia tarjoilupöytään ja luonnollisesti boolimaljassa kelluu kumihansikkaaseen tehty punainen jääkimpale.
Louhikäärme
[url=http://www.crunchyroll.com/yamishibai-japanese-ghost-stories]Suositeltavaa katseltavaa yön myöhäisillä tunneilla. :smile:[/url]
01.11.2014
Ageha
Tultiin just perheen kanssa hautausmaalta. Siellä oli tosi kaunista, kirkas yö ja kaikki ne kynttilät... Vietiin omat kynttilämme paikalle joka on tarkoitettu muistopaikaksi muualle haudatuille, siinä etenkin oli hyvin kaunis kynttilämeri (tai ei ehkä ihan meri, kynttilälampi?).

Muokannut Ageha (02.11.2014)
01.11.2014
Tällaista(kin) väkeä täällä, kokonainen parvi:

Tällaista(kin) väkeä täällä, kokonainen parvi:

[img]http://i1138.photobucket.com/albums/n534/dopsu/75d2f808-d9c3-4c53-87e3-11a22f5c7d62_zps97f29ef7.png[/img]

02.11.2014
Kuurankukka
Olen niin onnellinen kaikista noista perunalepakoista!
Mitäs täällä pitikin kertoa... viettotavoista! Eilen päätin juoda alkoholia ja pelata League of Legendsiä ystävieni kanssa (se on yleisesti ottaen melko kammottavaa, joten sopii hyvin tunnelmaan). Tänään leivoin kakkuu ja katson Rautamiehiä! Missään juhlissa en tietenkään käy (ts. kukaan ei ole kutsunut mihinkään joten pyrin kääntämään sen voitoksi!).
Olen niin onnellinen kaikista noista perunalepakoista!

02.11.2014
Celestine
Vähän myöhässä tulen, mutta parempi myöhään, eikös niin?
Lapsena halloween oli jännä, muttei sitä meillä koskaan erityisemmin juhlittu. Nykyään vastustan halloweenia koska kaupallisuus. Kekri se vasta on jotain.
Ikinä en ole mitenkään erikoisesti viettänyt pyhäinpäivää. Jos mummolassa ollaan, käydään usein viemässä kynttilä toisen mummoni haudalle, kuten tänä vuonna. Illalla pimeällä hautausmaalla oli upean näköistä. Surullista kyllä, mutta kaunista :heart: (teinpä muuten huomion: suomalaiset eivät mene haudassakaan metriä lähemmäs toisiaan.)
Vähän myöhässä tulen, mutta parempi myöhään, eikös niin?

03.11.2014
Maailmanherra
Kummitusjuttuja ja elokuvatuotantoa. Siitä oli tämä marraskuun viikonloppu tehty.
03.11.2014
Viikonloppu on loppu ja arki valkenee (näemmä kovin hämäränä, mutta siis), kiitokset vielä kaikille kanssakummittelijoille! :wink:
- Keskustelut
- Satama