LordStenhammar avatar
Kategoria: Satama | 725 viestiä | 75,8 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 15.04.2026

Isänpäivä

06.11.2014
Sunnuntaina on isänpäivä. Mikäli juhla kuuluu kalenteriinne, kuinka aiotte muistaa - vai oletteko kenties itse muistettavana?

Minulla on muistettava ja hänelle kortti. Etsiskelin ja sopivasti löysinkin sellaisen, jossa on karhu (koska hän varmaan tajuaa), muttei mitään valmista värssyä tms. Pidän korttien valmisvärssyjä ynnä toivotuksia vähän kiusallisina, koska ne harvoin tuntuvat sopivilta. Kortin kaveriksi vien lakritsaa sekä CD-levyn, jossa mm. oma suosikkiyhtyeeni coveroi erästä hänen vanhaa suosikkiaan (koska hän ei varmaankaan tajua :tongue:).

Isoisä arvostaisi kovasti itse tehtyä korttia, mutten oikein tiedä, missä välissä tässä sellainen nyt syntyisi... Mutta sunnuntai-iltapäivään mennessä.
06.11.2014
Dyn avatar
Mä käyn jo huomenna perjantaina vanhemmillani kääntymässä, kun sunnuntaiaamuna on aikainen lento Saksaan. Lahjaksi/tuliaisiksi vien Britannian matkalta vähän tuomisia. Löysin myös hauskan muumipappakortin, joten näillä mennään.

Lapsena itse tehdyt kortit ja aamiainen sänkyyn kuuluivat niin isän- kuin äitienpäiväänkin.