Mikäli olette nyt vuoden vaihtuessa täällä Risingillä ja mielenne tekee toivotella jotain: tämä on oikea ketju. :wink:

[color=#ff4488]Omasta puolestani hyvää alkavaa vuotta kaikille! Olkaa onnellisia, tehkää toisenne onnellisiksi ja lukekaa kirjoja![/color]
Raketit paukkuu jo kovaa vauhtia ympäristössä. Reilu pari tuntia vielä, jos jaksaisi valvoa... uni kyllä yrittää edelle... Hyvää tulevaa vuotta kaikille! Ja kiitos kuluneesta!
Raketit paukkuu jo kovaa vauhtia ympäristössä. Reilu pari tuntia vielä, jos jaksaisi valvoa... uni kyllä yrittää edelle... [color=#00ff88]Hyvää tulevaa vuotta kaikille! Ja kiitos kuluneesta! [/color]
Haluan toivottaa kaikille Risingiläisille oikein hyvää uutta vuotta 2015 ja kertoa niille, jotka mahdollisesti odottivat minulta niitä viime vuoden lopussa lupaamiani juttuja, niin ne ikävä kyllä nyt myöhästyvät jonkin verran koska olen sairastunut pahaan tulehdukseen ja vahvalla antibiootttikuurilla, joka väsyttää sairauden lisäksi minua vielä lisää enkä sen vuoksi nyt jaksa oikein edes ajatella mitään, niin malttakaa mielenne vielä jonkin aikaa rakkaat lukijani, sillä heti kun olen parantunut täysin ja taas kirjoituskunnossa, niin juttua kyllä tulee :) Tulkoon tästä uudesta vuodesta 2015 kaikille kaikin puolin mahtava :)
Toivoo Aurelia

Toivoo Aurelia