Vastannut: kirill potemkin, 29.04.2026
Mitä aivan muuta ostit viimeksi?
13.10.2014
Poison Girl
Ostin lukion ruotsin A-tasolle kurssikirjan, joka maksoi yli kolmekymppiä! Piti vielä kortilla maksaa kun käteinen ei riittänyt :huh:
13.10.2014
Kirjaneito
^Samaistun vahvasti. t. Toinen innokas A-ruotsin opiskelija.
^Samaistun vahvasti. t. Toinen innokas A-ruotsin opiskelija. :tongue: Meillä on uusi ja tosi hyvä kirjasarja, joka on valitettavasti niinkin uunituore, että kaikki kirjat pitää ostaa uutena...
Strato
Ostin sukkahousut. Itselleni. Oli kassalla kyllä jännä fiilis kun kassaneiti katsoi pitkään ja vähän oudosti :lol: Oikeastaan vähän sama reaktio kuin eilen tyttöystävällä kun kysyin olisiko hänellä antaa minulle paria. Yllättäen hän ensin etsi ja kun ei löytynyt niin vasta sitten rohkaistui kysymään, että mihin mä niitä oikeen tarvin :cheesy:
Lieventävänä asianhaarana en aio pukea niitä päälle, vaan väsäilen niistä kantokassin miekoilleni, tähän asti on ollut vähän hankalaa, kun repusta pilkistää 3 50cm miekan päätä esiin. Ei mitenkään kovin mukavaa pyöräillä sellaisen varustuksen kanssa, joten toivottavasti tämä helpottaa kuljetusta.

Formaldehyde
Strato - sankari sukkahousuissa.

Strato - sankari sukkahousuissa. :cool: :grin:

Tää on hei ihan allekirjotus materiaalia :lol:

Strato
StratoLaitoin tämän Formaldehyden quoten tonne tietoja minusta kohtaan (oli pakko, sen verran hauskaFormaldehydeStrato - sankari sukkahousuissa.Tää on hei ihan allekirjotus materiaalia :lol:![]()
[quote="Strato" post=22349][quote="Formaldehyde" post=22344]Strato - sankari sukkahousuissa. :cool: :grin:[/quote]

Tää on hei ihan allekirjotus materiaalia :lol:

Kävi kyllä jälkikäteen mielessä, että jos oisin ostanut vihreet niin olisin menny halloweenina Robin Hoodista :wink:[/quote]

Laitoin tämän Formaldehyden quoten tonne tietoja minusta kohtaan (oli pakko, sen verran hauska :smile: ), jos haluat että poistan, yksäriä vain kehiin niin otan pois.
^ Hah, hienoa! :lol:
T:mi Formaldehyde, formaalia brändäystä jo vuodesta tuhatkahdeksansat...
T:mi Formaldehyde, formaalia brändäystä jo vuodesta tuhatkahdeksansat...
^ Hah, hienoa! :lol:

T:mi Formaldehyde, formaalia brändäystä jo vuodesta tuhatkahdeksansat... :tongue:
16.10.2014
Morgan Blood
Hankin juuri uudet käyntikortit jostain firmasta, joka lähetti minulle mainoksensa. Usein totean mainokset lähinnä uusiksi, ilmaisiksi maalauspaleteiksi, mutta tällä hetkellä olen kyllästynyt paikallisen toimittajani ongelmiin. Milloin koneet ovat hajalla, milloin jono kaksi viikkoa, joka ilmoitetaan kyllästyneenä ja "menkää nyt asiakkaat hittoon häiritsemästä mun työtä" -asenteella. Viimeksi minua laskutettiin korteista, mitkä olivat kaikki menneet pilalle putsaamattoman painorullan vuoksi ja kun valitin asiasta, sain vain tylytystä. Olkoon tämä firma uusi painattajani! Halpuudesta huolimatta tuotteet olivat huippujälkeä ja tulivat kohtuullisen nopeasti.
16.10.2014
HourglassEyes
Löysin metallisen shampanjacoolerin kirppikseltä vitosella. Nyt sitten puuttuu se kuohuva... :cheesy:
25.10.2014
Puutarhasiili -patsaan parvekkeelle koristeeksi! :cheesy:
Puutarhasiili -patsaan parvekkeelle koristeeksi! :cheesy:
26.10.2014
Pisania
Vaatteiden, ja varsinkaan housujen, ostaminen ei ikinä ole ollut mun juttuni. En edes muista koska viimeksi olisin ostanut farkut, joten olin tietty autuaasti unohtanut miten hankalaa se on. Kolusin puodin jos toisenkin oikean mallin, koon ja hinnan yhdistelmää etsiessä. Kaksi kolmesta oli suhteellisen helppoa saada osumaan kohdalleen mutta etenkin sen oikean mallin kanssa oli vaikeuksia. Jos kauppa oli vähänkin nuorekkaampi, löytyi valkoimista lähes yksinomaan "super skinny, super low waistia", joka taas meikäläisen muodolle ei passaa alkuunkaan. Halusin ihan tuiki perus pöksyt joiden alle mahtuisi pitkikset. Tänään viimeistä ostoskeskusta haravoidessani jokin napsahti päässä ja viimein epätoivoissani suostuin tinkimään hintavaatimuksistani. Nyt sitten on uudet farkut, varmaan arvokkaimmat koskaan omistamani. Saavat luvan olla kestävät. Ja jos ne kutistuu ekassa pesussa niin ettei enää mahdu päälle, tapahtuu murhia.
26.10.2014
Ageha
PisaniaVaatteiden, ja varsinkaan housujen, ostaminen ei ikinä ole ollut mun juttuni. En edes muista koska viimeksi olisin ostanut farkut, joten olin tietty autuaasti unohtanut miten hankalaa se on.Joo, farkkujen ostaminen on tuskaa. Pitäisi ostaa taas uudet mutta ei ei ei en tahdo.
Tunnen siis oikeastaan tuskasi, tosin itse olen tupannut antamaan periksi mallin kanssa. (Tosin super skinnyyn en ryhdy.)
[quote="Pisania" post=22982]Vaatteiden, ja varsinkaan housujen, ostaminen ei ikinä ole ollut mun juttuni. En edes muista koska viimeksi olisin ostanut farkut, joten olin tietty autuaasti unohtanut miten hankalaa se on. [/quote]

Joo, farkkujen ostaminen on tuskaa. Pitäisi ostaa taas uudet mutta ei ei ei en tahdo. :angry: En ymmärrä miten se voi olla niin vaikeaa. En jaksa. Halua. Ei.

01.11.2014
HourglassEyes
Lenkillä köydessäni kävin katsastamassa paikalliset pikkumarkkinat. Tein kyllä pari kirjalöytöäkin Foresterin Hornblowereitten muodossa, mutta Pyhäinpäivän herkuksi ostin muikkukukon! Slurps! :cheesy:
01.11.2014
Ostin töihin viemisiksi laatikollisen englantilaisia teeleipiä, siis sellaisia kivikovia voikeksejä. Peltilaatikon päällä komeilee itse kuningatar. Hienoin tuliainen ikinä. :tongue:
08.11.2014
Hiistu
Salaiset kansiot kaikki eli tuotantokaudet 1 - 9. Kyseinen dvd-boksikasa maksoi kirppiksellä yhteensä 15 euroa. Hyvää joulua minulle.
Myyjällä oli siinä iso laatikollinen kaikenmoisia avaruusseikkailuja ja kommentoi jotain siiheen tyyliin, että "Ne on noita minun mieheni scifi-leffoja. Noita se vaan koko ajan katselee!" Kysyin minä varovasti, eikö miehellä nyt varmasti tule ikävä niitä, mutta kuulemma EI, joten korjasin hyvillä mielin x-filesit talteen. (Ehkä omalta osaltani autoin pelastamaan yhden parisuhteen :lol: - tai sitten mitään ei enää ollut pelastettavissa. )
[i]Salaiset kansiot[/i] kaikki eli tuotantokaudet 1 - 9. Kyseinen dvd-boksikasa maksoi kirppiksellä yhteensä 15 euroa. Hyvää joulua minulle. :cool:

10.11.2014
Skie
Ostin maailman hienoimman henkilökorttikaulanauhan. Päätin, että tälle sesongille haluan jonkun kunnon narun, jossa korttia roikuttaa, ja löysinkin ihanan blingin turkooseilla tekotimanteilla koristellun nauhan. Kyllä nyt kelpaa töissä heilua, ei tartte ees koruja käyttää ja näyttää silti siltä, että vähän on jotain yrittäny. :smile:
10.11.2014
punnort
Ostin turkkilaisen kahvipannun. Se on hyvin pieni (parin desin vetoinen) kasari, joka kapenee hiukan ylöspäin, ja jossa on kaatonokka. En aio valmistaa sillä turkkilaista kahvia, mutta espressovalmistimeni vaatii puoli desiä kiehuvaa vettä, ja tuollaisen pienen määrän keittämiseen turkkilainen kahvipannu on hyvä.
11.11.2014
FreakyMike
Ostin Imatran varaosakeskukselta 20 kiloa auringonkukansiemeniä ja kokoontaitettavan kuljetuskärryn millä saa siirreltyä omat myyntituotteet vähän helpommin paikasta toiseen eri myyntitapahtumissa. Hankin samalla myös 45 osaisen hylsysarjan, missä on paljon pieniä kokoja ja erikoiskärkiä, mitkä puuttuivat vanhasta vähän raskaampaan käyttöön tarkoitetusta työkalupakistani.
Kävin hakemassa kotimatkalla myös yhden vinovuorilaudan paikallisesta puutavaraliikkeestä, koska eilisessä ulkoseinärempassa loppui materiaali kesken. Olen laitellut taloa ja ulkorakennuksia aika paljon tänä syksynä, mutta tuon kohdan valmistuttua homma saa jäädä jo tauolle, koska on jo niin kylmääkin.

12.11.2014
Formaldehyde
Sovitin myös hetkellisessä mielenhäiriössä vaaleansinistä kauluspaitaa, mutta onneksi istuvuus oli pielessä eikä tarvinnut ostaa sitä. Minähän olisin, herra paratkoon, näyttänyt aikuiselta!
Kävin kirpputorilla tekemässä edullisia löytöjä. Mustat nahkahousut 5e ja korallin kimpale 0,50e. Jälkimmäistä olisin pitänyt mauttomana vielä jokunen vuosi sitten, mutta kiinnostus kuriositeetteihin on laittanut katsomaan asiaa eri valossa. Nahkahousuthan eivät koskaan ole mauttomat. :wink:

13.11.2014
Johanna
Löysin vihdoin Kaunotar ja Hirviö DVD:n! :cheesy: Olen muutaman vuoden yrittänyt etsiä sitä kaupoista, kirppareilta ja netistä. Se löytyi Anttilasta josta ostin myös Austenland DVD:n. En ole nähnyt leffaa aikaisemmin mutta Jane Austen fanina oli pakko ostaa.
15.11.2014
Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Posti kiikutti perille Weta Workshopista tilaamani keskimaa-kolikot. Olivat komeita ja yllättävän isoja. Pieninkin oli 2 euron kolikkoa isompi ja suurimmat halkaisijaltaan viisisenttisiä. Kullan värisiä vaikka olivatkin sinkkisekoitusta. Olisin kaivannut vähän lyijyä mukaan niin olisi ollut painokin enemmän kullan kaltainen.
Kuvissa oli tyyliteltyjä kääpiöiden kasvoja, villikarjuja ja yllättäen pari laivan kuvaakin. Onhan Järvikaupunki Yksinäisen vuoren lähellä mutta kun oli vahvasti mielessä kääpiöiden inho vettä kohtaan (ainakin D&D peleissä) niin ne yllättivät.
Olen tässä pikkuisen haaveillut omien fantasiakolikkojenkin tekemisestä. Valumuottien kanssa en jaksaisi pakertaa, mutta sen sijaan voisi kokeilla kaivertaa lyöntikapulan tapaisen ja iskeä sillä kuvioita metallisulaan. Tarkempi kuvien aihe on vaan vielä hakusassa. Ehkä joskus.

15.11.2014
^ Haa, mullakin on noita kolikoita, tosin LoTR-ajoilta kymmenen vuoden takaa enkä nyt aivan äkkiseltään muista, mitä esittävät. Löysin ne muutossa, ja toki pakkasin sitten saman tien jonnekin, ja nyt en enää ole ihan varma, minne. Jonkin verran juuri tuon kaltaista tavaraa on vielä purkamatta.