Dyn ☆542 kirjaa, 51 kirja-arviota, 3978 viestiä
Vastineeksi vastaavalle
kirjaketjulle eli etsi katsottavia tv-sarjoja ja/tai elokuvia kertomalla makusi ja mitä kaipaat.
Itse kaipaisin kesäksi jotain kevyttä kesähömppää Muskettisoturien ja Outlanderin jatkoksi, varsinkin kun molemmista loppuvat jaksot pian. YLEn näyttämä Valkoinen kuningatar on listalla, mutta sekään ei ole pitkän pitkä. Jotain historiallista pukudraamaa tai kevyttä fantasiaa siis, ei liian vakavaa ja onnellisia loppuja olisi hyvä olla. Klassiset BBC-Austenit ja Downton Abbey on nähty. Mieluummin sarja kuin yksittäinen elokuva, koska tykkään uppoutua samaan maailmaan pidemmäksi aikaa.
Vastineeksi vastaavalle [url=http://www.risingshadow.fi/forum/lukusali/872-etsi-kirjaa-loyda-luettavaa]kirjaketjulle[/url] eli etsi katsottavia tv-sarjoja ja/tai elokuvia kertomalla makusi ja mitä kaipaat.