Tulevia elokuvia
13.11.2013
Lone Ranger oli ihan hauska, hei! Ozia en ehtinyt katsomaan, vaikka oli tarkoitus, mutta kieltämättä tämän Pahatar-leffan estetiikassa on vähän samoja viboja.
13.11.2013
Rinja
Wou, ihan jänskältä vaikuttaa. Itse asiassa taisin pari vuotta sitten katsoa huvikseni sen Disneyn vanhan animaatioversion Ruususesta, ja voi että miten otti pattiin se, kuinka... liikkumaton se oli. Yhdessäkään toisessa näkemässäni animaatioelokuvassa - edes muissa vanhoissa Disney-leffoissa - taustoista ei ole saatu yhtä lavastemaisen näköisiä kuin siinä: ne olivat pelkkiä yksityiskohdattomia still-kuvia, eikä ihmisiä tai mitään muutakaan liikkuvaa näkynyt varsinaisten "roolihahmojen" lisäksi lainkaan. Siksipä minua ilahduttivat tuossa trailerissa kaikki mahdolliset elävän näköiset jutut, kuten metsän elävyys ja piikkipuskien tuuheus ja mikä tahansa ei-yksivärinen pinta. :P
07.02.2014
Veadela
Eniten näistä odotan Vampire Academya, kun nyt olen melkein lukenut kyseisen kirjasarjan. Jos en olisi lukenut kyseistä kirjasarjaa, luultavasti en olisi laisinkaan kiinnostunut elokuvasta sen nimen perusteella. Mutta kirjassa ei ole päällimmäisena vampyyrineisyys, enemmänkin ystävyys, rakkaus, taistelut ja muu tälläinen.
Potuttaa kyllä paljon, kun Amerikkaan kyseinen elokuva tulee tänään tai ystävänpäivänä (riippuu osavaltiosta) ja Suomeen vasta kesäkuussa... :angry:
08.02.2014
Tämän hetken odotetuin leffa: LEGO Elokuva
Ensinnäkin legoleffa on sellainen juttu, josta jokaisen nörtin täytyy automaattisesti innostua, IMDB-pisteet on 8.9, leffaa on kehuttu todella paljon esim. Ain't It Coolissa ja Metacritic-pisteetkin on hyvät. Aika lailla kaikki on siis kohdallaan.
Kyseessä on siis uusi Wreck-It-Ralphin tapainen leffa eli näennäisesti lastenleffa, mutta sisältää mielettömän läjän viittauksia nörttinostalgikoille.
Enkkuversiossa olisi myös aika älyttömän kovat ääninäyttelijät, mutta näillä näkymiin Suomeen on tulossa vain dubbaus.
Ensi-ilta ainakin Helsingissä ensi viikonloppuna eli 14.2. Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=fZ_JOBCLF-I
Tämän hetken odotetuin leffa: [url=http://www.imdb.com/title/tt1490017/]LEGO Elokuva[/url]
Ensinnäkin legoleffa on sellainen juttu, josta jokaisen nörtin täytyy automaattisesti innostua, IMDB-pisteet on 8.9, leffaa on kehuttu todella paljon esim. [url=http://www.aintitcool.com/node/66107]Ain't It Coolissa[/url] ja Metacritic-pisteetkin on hyvät. Aika lailla kaikki on siis kohdallaan.

VMN
Täytyy kyllä sanoa, että on maailman suurin vääryys, jos Lego ei tule kuin dubattuna. Itse ainakin odotan elokuvaa todella paljon. Näyttää ja kaikkien kehujen mukaan myös on todella hauskaa ja viihdyttävää menoa.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=DBSj1MKwx6A[/video]
Legon originaalinauhaa kaipaisin minäkin. Traileri näytti leffateatterissa kivalta ja idea hauskalta, harmi jos ei pääse kuulemaan alkuperäisiä ääniä. :(

VMNKyllä mä ainakin meen. :cheesy:
Paljon cooliuttahan siinä katoaa kun äänicameoissakin ois Anthony Danielsia ja muuta, mut kyllä nykyään on sentään säädylliset dubbaukset ettei ne leffaa sinänsä latista, DVD:ltä sitten enkuks...
[quote="VMN" post=10352]
Mutta kuka vähänkään vanhempi menisi katsomaan tätä dubattuna? Ei Morgan Freemankaan ole äänenä vain jotta joku voi tulla tilalle!![/quote]
Kyllä mä ainakin meen. :cheesy:
09.02.2014
Enpä tiedä, musta tuntuu pähkähullulta idealta että vähääkään aikuisyleisöä kiinnostavaa elokuvaa ei voi näyttää niitä originaalinauhoilla edes Helsingissä. Suomessa tehdään kyllä ihan hyviä dubbauksia, ehkä joo, mutta ei se silti ole sama asia.
max
Varmaan ne finnkinon pomot aatteli, että kyseessä olisi joku Smurffileffojen tapainen ohestuoterävellys, mikä leffan geneerisestä nimestä tulee mieleen.. Mulle on ihan OK, kunhan ihmisten näyttelemiä leffoja ei aleta dubbaamaan. :smile:
celeblith
Tuo lego elokuva arvelutti minua alkuun todella paljon, ensimmäisiä mainoksia nähdessä ajattelin vain, että onpas tyhmää varmasti. Mutta nyt kun on hieman pidempiä trailereita nähnyt niin luulen, että on aivan pakko päästä katsoman kyseinen leffa! Vaikuttaa niin hauskalta. Ja eivät nuo suomalaiset dubbauksetkaan yhtään hullummilta kuulosta.
VMN
Kävin tänään katsomassa Her elokuvan, ja täytyy sanoa, että todella huikea. Kehuin sitä enemmän blogissani, mutta lyhyesti: suosittelen. Lähitulevaisuuteen sijoittuu jossa mies rakastuu tekoälyääneen. Kuulostaa oudolta, jopa on sitä hetken aikaa kun salissa istuu, mutta lopulta se on täysin järkevä. Tämä outo, vieras tapahtuma on tehty todella aidosti ja se tuntuu siltä. Hienoa, suosittelen.
Mutta Legosta vielä. Salissa oli lyhyt mainos elokuvasta ja se oli tietysti suomeksi dubattu. Juu, eihän se kamala ollut, mutta eivät ne neljä repliikkiä mitä kuulin hyviäkään olleet. Vitsit eivät vain sisältäneet sitä samaa voimaa mitä alkuperäiskieli ja näyttely tuovat. Ehkä olen puristi tässä suhteessa, mutta... :neutral:
Kävin tänään katsomassa [b]Her[/b] elokuvan, ja täytyy sanoa, että todella huikea. Kehuin sitä enemmän blogissani, mutta lyhyesti: suosittelen. Lähitulevaisuuteen sijoittuu jossa mies rakastuu tekoälyääneen. Kuulostaa oudolta, jopa on sitä hetken aikaa kun salissa istuu, mutta lopulta se on täysin järkevä. Tämä outo, vieras tapahtuma on tehty todella aidosti ja se tuntuu siltä. Hienoa, suosittelen.

10.02.2014
max
Ei hätää puristit, koska Lego Movie tulee Suomeen myös dubbaamattomana.
Ei hätää puristit, koska [url=http://www.episodi.fi/uutiset/lego-leffan-alkuperaisversio-tulee-sittenkin-suomen-kankaille-mutta-miksi-silla-hassu-nimi/]Lego Movie tulee Suomeen myös dubbaamattomana[/url].
10.02.2014
Nyt näkyvät originaaliversiot (ja ruotsinkieliset duppaukset) myös Finnkinon nettisivuilla. Aina kannattaa marmattaa internetissä. :smile:
14.02.2014
max
DynKatsoin just Talvisen tarinan trailerin ja näytti hyvältä! Tuli vähän aikaisempi Pilvikartasto mieleen, toivottavasti täyttää odotukset romanttisena fantsuhöpistelynä.Melkoista murskakritiikkiä saanut (esim. Metascore on 32/100 eli yhtä huono kuin esim. Vampire Academylla), mutta tasapainottavana tekijänä Neil Gaiman suosittelee..
[quote="Dyn" post=10353]Katsoin just [url=http://www.finnkino.fi/Event/300117/]Talvisen tarinan[/url] trailerin ja näytti hyvältä! Tuli vähän aikaisempi [i]Pilvikartasto[/i] mieleen, toivottavasti täyttää odotukset romanttisena fantsuhöpistelynä. [/quote]
Melkoista murskakritiikkiä saanut (esim. Metascore on 32/100 eli yhtä huono kuin esim. Vampire Academylla), mutta tasapainottavana tekijänä [url=http://journal.neilgaiman.com/2014/02/why-you-should-see-winters-tale-and.html]Neil Gaiman suosittelee[/url]..
14.02.2014
Mab
^ Kirja on todella, todella hyvä (ainakin oli silloin aikoja sitten, kun sen luin), mutta sentyyppinen, että tarina on varmasti ollut pirun vaikeaa siirtää valkokankaalle. Mutta jos tässä on onnistuttu, niin leffakokemuksesta tulee varmasti upea.

Itse en kuitenkaan aio mennä katsomaan, koska olen epäilevä tuomas ja koska en voi sietää paria mukana olevaa näyttelijää :evil:
15.02.2014
Huoleton
16 Books To Read Before They Hit Theaters This Year
Useampi näistä on jo mainittu, mutta nyt ehtii vielä lukea loputkin kirjat.
Siinä tekstin alla on toiseen listaan linkki, jossa on samoja leffoja ja muutama muu. Minä ainakin käyn hakasemassa Joe Hillin Horns.

15.02.2014
max
Huoleton16 Books To Read Before They Hit Theaters This YearPelkkää young adulttia, ei Hollywood ei.. Tykkään kyllä teineille suunnatuista leffoista siinä mielessä kuin esim. Transformers tai Pacific Rim on aika lapsellisia, mutta kuka noita teininäyttelijöitä ja kolmiodraamahinkkauksia jaksaa.. :neutral: No Divergent kiinnostaa jonkun verran, vaikkei sekään niin ihmeellinen kirja ollut.
Useampi näistä on jo mainittu, mutta nyt ehtii vielä lukea loputkin kirjat.
[quote="Huoleton" post=10738][url=http://www.buzzfeed.com/ariellecalderon/books-to-read-before-they-hit-theaters-this-year]16 Books To Read Before They Hit Theaters This Year[/url]
[/quote]
13.05.2014
max
X-men: Days of Future Past tulee vihdoin ensi viikolla. Katsoin ne "vanhat" X-Menit uusiksi ja ne ei ole mielestäni kestäneet kovinkaan hyvin aikaa jos vertaa First Classiin tai uusimpaan Wolverineen, joten on kiva nähdä niitä wanhoja tuttuja modernisti tehdyssä leffassa. Ja onhan tuo Days of Future Past-tarinakin siitä paremmasta päästä..
[url=https://www.youtube.com/watch?v=pK2zYHWDZKo]X-men: Days of Future Past[/url] tulee vihdoin ensi viikolla. Katsoin ne "vanhat" X-Menit uusiksi ja ne ei ole mielestäni kestäneet kovinkaan hyvin aikaa jos vertaa First Classiin tai uusimpaan Wolverineen, joten on kiva nähdä niitä wanhoja tuttuja modernisti tehdyssä leffassa. Ja onhan tuo Days of Future Past-tarinakin siitä paremmasta päästä..
18.06.2014
Q_Black
Kovimmassa odotuksessa ovat Jupiter Ascending, Guardians of the Galaxy ja Nälkäpeli - Matkijanärhi 1. Lisätään nyt tähän vielä Hobitti, Sin City ja Expendables 3. Siinäpä sitä jo olisikin ;)

18.06.2014
Dragan
Q_BlackItse aion ehdottomasti tänä vuonna katsastaa jälleen kerran fantasia-painotteisia elokuvia :lol:Houkuttelevia elokuvia kieltämättä. Tosin Jupiter Ascending on tulossa vasta ensi vuonna, koska elokuvayhtiön muut elokuvat ovat flopanneet tänä vuonna ja riskiä huonosta tuloksesta halutaan hajauttaa.
[quote="Q_Black" post=16834]Itse aion ehdottomasti tänä vuonna katsastaa jälleen kerran fantasia-painotteisia elokuvia :lol:

[/quote]

19.06.2014
Helkkari. Nykyisen sarjakuvaleffabuumin ansiosta tekolistalla on ihan oikeasti Sandman-leffa. Joseph Gordon-Levittin osuus lienee vielä vähän epäselvä, mutta kaveri voisi piirteidensä ansiosta sopia nimirooliin. Mun yleisestä listaustyylistä poiketen tämä ei ole vielä edes tuotannossa, joten voi olla pelkkä merkintä jonkun "mietitään vielä"-listalla.
Mutta sitten niitä oikeasti tulevia lopputuotannossa olevia pätkiä, lyhyen kaavan mukaan tällä kertaa:
Chappie - District 9 ja Elysiumin tekijän uusi scifi. Tällä kertaa robotista joka elää adoptoituna poikana moniongelmaisen perheen parissa. Eeh... Jossei tietäisi kuka on tekijänä, tulisi ikäviä mielleyhtymiä Asimov-pohjaiseen Bicentential Maniin.
Z for Zachariah - Hmm... Teinityttö ydinsodan jälkeisessä amerikkalaisessa pikkukaupungissa. Mistäs nyt tuulee kun ydintuho on taas alkanut olla tapetilla kuluneena vuosikymmenenä? Tuskin samanlaista kuvastoa on tarjolla kun mun lapsuudessa 80-luvulla, mutta jo pelkkä aihe kiinnostaa.
Sin City: A Dame to Kill For - Tartteeko tätä edes mainita? Muistaakseni paras Sin City -tarina sarjakuvien puolella, mutta voin erehtyäkin kun muistikuvat on vähän huonot.
The Man from U.N.C.L.E - Taas uusintaversio jossa teemana 60-luvun hönöt tv-sarjat. Tosin Agentti 86 -leffat ja muut eivät olleetkaan mitään varsinaista parhautta.
Hunger Games: Mockinjay, part 1 - Mainitsen ihan vain sen takia, ettei kukaan ennätä ihmettelemään miksi en tätä itsestäänselvyyttä maininnut. Tarkoitus on katsoa, sillä tämä on kirkkaasti parempi leffasarja kuin muut teinispefiromaanisarjojen filmatisoinnit.
Guardians of the Galaxy - En tiedä tästä tai sarjislähdemateriaalista yhtikäs mitään, mutta hei camoon... Pakko nähdä leffa jossa on kovanaama puu ja pesukarhu isojen aseiden kanssa!
Poltergeist - Voi vittu, pitääkö tästäkin kauhuklassikosta tehdä uusintaversio?
The Equalizer - Mä muistan hämärästi tällaisen tv-sarjan 80-luvulta. Ongelmanratkojan ihonväri tosin muuttunut valkoisesta mustaksi Denzel Washingtoniksi, jonka läsnäolo kielii ainakin yrityksestä korkeaprofiilisempaan ja laatutiedostavampaan elokuvaan.
The Expendables 3 - Pakko nähdä koska muskelit ja testosteroidi...
Interstellar - Scifileffa joka yrittää varmaankin pyöriä avaruusmatkustukseen liittyvän kovan scifin alueella. Pakko nähdä koska Christopher Nolanin pätkä.
Mad Max: Fury Road - Uusintaversio tai reboot tai jotain. Ohjaajana jopa alkuperäisten Mad Maxien tekijä George Miller, joten ei kai tämä ihan skeidaa voi olla?
Poltergeist - Voi vittu, pitääkö tästäkin kauhuklassikosta tehdä uusintaversio?
The Expendables 3 - Pakko nähdä koska muskelit ja testosteroidi...
Helkkari. Nykyisen sarjakuvaleffabuumin ansiosta tekolistalla on ihan oikeasti [b]Sandman[/b]-leffa. Joseph Gordon-Levittin osuus lienee vielä vähän epäselvä, mutta kaveri voisi piirteidensä ansiosta sopia nimirooliin. Mun yleisestä listaustyylistä poiketen tämä ei ole vielä edes tuotannossa, joten voi olla pelkkä merkintä jonkun "mietitään vielä"-listalla.

[b]Chappie[/b] - District 9 ja Elysiumin tekijän uusi scifi. Tällä kertaa robotista joka elää adoptoituna poikana moniongelmaisen perheen parissa. Eeh... Jossei tietäisi kuka on tekijänä, tulisi ikäviä mielleyhtymiä Asimov-pohjaiseen Bicentential Maniin.

[b]Z for Zachariah[/b] - Hmm... Teinityttö ydinsodan jälkeisessä amerikkalaisessa pikkukaupungissa. Mistäs nyt tuulee kun ydintuho on taas alkanut olla tapetilla kuluneena vuosikymmenenä? Tuskin samanlaista kuvastoa on tarjolla kun mun lapsuudessa 80-luvulla, mutta jo pelkkä aihe kiinnostaa.

[b]Sin City: A Dame to Kill For[/b] - Tartteeko tätä edes mainita? Muistaakseni paras Sin City -tarina sarjakuvien puolella, mutta voin erehtyäkin kun muistikuvat on vähän huonot.

[b]The Man from U.N.C.L.E[/b] - Taas uusintaversio jossa teemana 60-luvun hönöt tv-sarjat. Tosin Agentti 86 -leffat ja muut eivät olleetkaan mitään varsinaista parhautta.

[b]Hunger Games: Mockinjay, part 1[/b] - Mainitsen ihan vain sen takia, ettei kukaan ennätä ihmettelemään miksi en tätä itsestäänselvyyttä maininnut. Tarkoitus on katsoa, sillä tämä on kirkkaasti parempi leffasarja kuin muut teinispefiromaanisarjojen filmatisoinnit.

[b]Guardians of the Galaxy[/b] - En tiedä tästä tai sarjislähdemateriaalista yhtikäs mitään, mutta hei camoon... Pakko nähdä leffa jossa on kovanaama puu ja pesukarhu isojen aseiden kanssa!

[b]Poltergeist[/b] - Voi vittu, pitääkö tästäkin kauhuklassikosta tehdä uusintaversio?

[b]The Equalizer[/b] - Mä muistan hämärästi tällaisen tv-sarjan 80-luvulta. Ongelmanratkojan ihonväri tosin muuttunut valkoisesta mustaksi Denzel Washingtoniksi, jonka läsnäolo kielii ainakin yrityksestä korkeaprofiilisempaan ja laatutiedostavampaan elokuvaan.

[b]The Expendables 3[/b] - Pakko nähdä koska muskelit ja testosteroidi...

[b]Interstellar[/b] - Scifileffa joka yrittää varmaankin pyöriä avaruusmatkustukseen liittyvän kovan scifin alueella. Pakko nähdä koska Christopher Nolanin pätkä.

[b]Mad Max: Fury Road[/b] - Uusintaversio tai reboot tai jotain. Ohjaajana jopa alkuperäisten Mad Maxien tekijä George Miller, joten ei kai tämä ihan skeidaa voi olla?
01.10.2014
Q_Black
Twilightin faneille on nyt tiedossa mahtavia uutisia! Lionsgate nimittäin ilmoitti uudesta kampanjasta nimeltään "The Storytellers – New Creative Voices of The Twilight Saga!" Eli vapaasti suomennettuna "Tarinankertojat - Twilight - saagan uudet luovat äänet." Ja tämä tarkoittaa sitä, että Stephanie Meyer on antanut siunauksensa lyhytelokuville joita tehdään Twilight-maailmasta!
Lionsgate yhdessä Stepenie Meyerin, Facebookin, Women in Filmin sekä Tongalin kanssa ovat perustaneet kampanjan jonka tavoitteena on tehdä sarja lyhytelokuvia Twilightin maailmasta joiden ohjaajina nähdään naisia.
Huhujen mukaan kaartissa olisi mukana Meyerin lisäksi Bellana tunnettu Kristen Stewart, Twilight - elokuvan ohjaaja Catherine Hardwicke, Titanicista tuttu Kate Winslet, Oscar-voittaja Octavia Spencer, Emmy-palkittu näyttelijä Julie Bowen, Women in Filmin presidentti Cathy Schulmanand sekä Frozen - elokuvassa ohjaajankin pallilla istunut Jennifer Lee.
Kampanjan monivaiheinen kilpailu kulminoituu siihen, että halukkaiden joukosta valitaan viisi naista ohjaamaan Twilight-lyhytelokuvia. Elokuvat saavat ilmeisesti ensi-iltansa Facebookissa.
Lionsgate kertoi hankkeen sisältyvän Meyerin Twilight saagan viralliseen käsikirjaan (The Twilight Saga: Official Illustrated Guide), jossa nähdään laaja kirjo hahmoja. Voisimme saada esimerkiksi lyhytelokuvan Victorian ja Heidin tapaamisesta Voltureiden kanssa tai siitä kuinka Renee Higginbotham rakastui Charlie Swaniin. Tai millaista on ollut kun J. Jenks tapasi Jasperin. Tai millainen tilanne oli päällä kun Sam jätti Leahin Emilyn takia. Tai kenties jonkinlainen tarina Carlislesta ja Esmestä?
Tämän hetkisten tietojen mukaan Twilight-tarinoista tutut näyttelijät eivät ole palaamassa rooleihinsa (miten me sitten saadaan oikeanlaisia tarinoita?), mutta faneilla on mahdollisuus nähdä "valkokankaalla" ennennäkemättömiä kohtauksia Twilight-maailmasta.
HIENO UUTINEN! Vaikkakin minulle jäi nyt vähän auki se, että miten elokuvat toteutetaan jos niissä on faneille tuttuja hahmoja jotka nähtiin myös elokuvissa.

24.11.2014
Jussi
Trailerit kahteen tulevaan Disneyn elokuvaan:
Molemmat täytyy katsoa. Into the Woodsin Suomen ensi-ilta on vasta huhtikuussa, vaikka Amerikoissa musikaali saapuu elokuvateattereihin joulupäivänä. Toivottavasti Tuhkimon tarina on parempi kuin keskinkertainen Pahatar.
Trailerit kahteen tulevaan Disneyn elokuvaan:

Molemmat täytyy katsoa. [i]Into the Woodsin[/i] Suomen ensi-ilta on vasta huhtikuussa, vaikka Amerikoissa musikaali saapuu elokuvateattereihin joulupäivänä. Toivottavasti [i]Tuhkimon tarina[/i] on parempi kuin keskinkertainen [i]Pahatar[/i].
04.02.2015
Jussi
George R.R. Martinin novelleista In the Lost Lands, The Lonely Songs of Laren Dorr ja Bitterblooms on suunnitteilla elokuva. Saksalais-kanadalaisen filmin nimenä on "In the Lost Lands" ja sen tyylilajiksi mainitaan fantasiaseikkailu. Kuvaamisen pitäisi alkaa tämän vuoden lopulla.
Martin puhuu hankkeesta blogissaan. Minä olen lukenut kaikki kolme tarinaa, ja pidin kovasti jokaisesta. Laren Dorr oli itse asiassa suosikkini massiivisessa Dreamsongs-kokoelmassa, jos Westerosiin sijoittuvaa The Hedge Knightia ei lasketa mukaan. Gray Alysin rooliin kaavaillaan Milla Jovovichia, ja Martin sanoo:
Toisesta uutisesta lainattu juonikuvaus:
Toisesta uutisesta lainattu juonikuvaus:
Lost Lands interconnects three female-centric Martin short stories:
In one thread, the desperate queen of a city built into a towering mountain hires the sorceress Gray Alys (Jovovich) to travel into the ghostly wasteland called the Lost Lands, to obtain the gift of shape-shifting into a werewolf, but she doesn’t realize that the fulfillment of her wish will come at a terrible price.
Meanwhile, warrior girl Sharra must fight a dragon that serves as the gatekeeper of seven worlds to reunite with her lost lover Kaydar. During this quest she meets the mysterious lord of a deserted castle, Laren Dorr, who seduces her so completely that she forgets her quest and stays with him, unaware that he is the real gatekeeper.
And in the futuristic tale Bitterblooms, a young barbarian girl gets spellbound by a lonely witch in a spacecraft, who shows her beauty and love, which turns out to be a net of lies and deceit.
George R.R. Martinin novelleista [i]In the Lost Lands, The Lonely Songs of Laren Dorr[/i] ja [i]Bitterblooms[/i] on suunnitteilla elokuva. Saksalais-kanadalaisen filmin nimenä on "In the Lost Lands" ja sen tyylilajiksi mainitaan fantasiaseikkailu. Kuvaamisen pitäisi alkaa tämän vuoden lopulla.

Martin puhuu hankkeesta [url=http://grrm.livejournal.com/405801.html]blogissaan[/url]. Minä olen lukenut kaikki kolme tarinaa, ja pidin kovasti jokaisesta. [url=http://www.fantasy-magazine.com/new/new-fiction/the-lonely-songs-of-laren-dorr/]Laren Dorr[/url] oli itse asiassa suosikkini massiivisessa [i]Dreamsongs[/i]-kokoelmassa, jos Westerosiin sijoittuvaa [i]The Hedge Knightia[/i] ei lasketa mukaan. Gray Alysin rooliin kaavaillaan Milla Jovovichia, ja Martin sanoo:

[quote]It's a thrill to have her be a part of this, and I will look forward to seeing her bring Gray Alys to life. (Maybe I will be so inspired that I'll finally write those other Gray Alys stories... but no, not until I finish A SONG OF ICE AND FIRE, calm down, friends).[/quote]

Toisesta [url=http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/milla-jovovich-final-talks-star-769165]uutisesta[/url] lainattu juonikuvaus:

[quote][i]Lost Lands[/i] interconnects three female-centric Martin short stories:

And in the futuristic tale [i]Bitterblooms[/i], a young barbarian girl gets spellbound by a lonely witch in a spacecraft, who shows her beauty and love, which turns out to be a net of lies and deceit.[/quote]
16.02.2015
Pitkä aika mulla käydä läpi varmasti tulossa olevia elokuvia, mutta tässä jotain. Jätän taas pois ne itsestäänselvyydet, kuten Outolinnun ja Nälkäpelin loput osat.
Magic Mike - XXL - Channing Tatumin miesstripparielokuva saa jatkoa. Jostain syystä nykypäivän jatko-osissa on mukana alkuperäisiä näyttelijöitä, vaikkakaan en silti luottaisi että jatko-osalaatu olisi yhtään aikaisemmista vuosikymmenistä poikkeavaa.
Goosebumps - Jotenkin en ole huomannut, että Jack Blackilta olisi tullut viime aikoina pahemmin elokuvia. Tässä hän esittää kirjailijaa, jonka kirjojen hirviöt tulevat todellisiksi, ja ne pitää vaanitella takaisin opuksiinsa.
Monster Trucks - "An original film based on the popularity of Monster Trucks". Ihan oikeasti: Mitä vittua?
Christ the Lord: Out of Egypt - Raamatulliset elokuvat kokevat nykyään uutta tulemista. Tässä 7-vuotias Jeesus saa selville kuka on ja mikä hänen tuleva roolinsa tulee olemaan. Ei kai vain elokuvan lisänimi vihjaa, että tästä yritetään kokonaista elokuvasarjaa?
Spy - Koomikko Melissa McCarthy pääosissa ja Jason Statham sivuosassa? Agenttikomediasta siis kyse.
The Peanuts Movie - Tenavat-elokuva 3D-tietokonegrafiikkaelokuvana. Oli kyse sitten animaatiosta tai tutut hahmot ihmismaailmassa tulkinnasta, kuulostaa hirveältä konseptilta näin nykytietokoneanimoitujen pätkien vihaajan kannalta.
Minions - Oli vain ajan kysymys milloin hellyttävät keltaiset kätyrit Itse ilkimys -elokuvista saavat oman elokuvansa.
San Andreas - Ei, tämä ei ole GTA-elokuva. Dwayne Johnson (The Rock, siis näyttelijä, ei elokuva) Kalifornian maanjäristyksen jälkiseuraamusten kourissa.
Jurassic World - Jurassic Park -jatko-osa vuosia viimeisimmän jälkeen, kuten nykyään on tapana piiskata kuolleita hevosia uusintaversioilla tai jatko-osilla.
The Fantastic Four - Koska kaksi aikaisempaa Ihmeneloset-leffaa eivät mitenkään voineet olla puhtaasti käsikirjoituksen, tuotantoportaan tai ohjaajan mokia, ollaan päädytty vaihtamaan näyttelijät ja (sarjakuvalle uskollinen) peruskonsepti kokonaan luottavaisina siihen että nyt onnistaisi paremmin.
Scouts vs. Zombies - Jos ei Abraham Lincoln vs. Zombies ollut vielä tarpeeksi, niin nyt on partiopojat loppuunkalutun hirviötyypin parissa.
Hitman: Agent 47 - Hitmanista (se tietokonepeli, ei Chuck Norris) tehdään sittenkin jatko-osa. Jälleen kerran trailerissa kolahtaa helikopteri pilvenpiirtäjään. Mikä on yhä outoa, sillä peleissä sai käyttää enintään yhden luodin ja vain yksi ihminen (kohde) sai saada surmansa jos halusi täydet pisteet.
Terminator: Genisys - Terminaattorisaagaa vain jaksetaan vääntää. Tällä kertaa rebootin muodossa, sillä kronologisesti edenneessä elokuvasarjassa olikin enää jäljellä John Connorin lopullinen voitto koneista ja eläkevuodet.
Pan - Taas uusi Peter Pan -elokuva, Hugh Jackmanin esittäessä Mustapartaa (anteeksi? Koukku on kuitenkin mukana, mutta vähemmän tunnettuna näyttelijänä)
The Moon and The Sun - Pierce Brosnan esittää kuningas Ludvig XIV:sta (eli sitä kuuluisaa Aurinkokuningasta) joka yrittää saavuttaa kuolemattomuuden varastamalla elämänvoiman merenneidolta. Olettaisin siis fantasiaelokuvaksi.
American Ultra - Pikkukaupungin pilviveikko onkin oikeasti hyvin koulutettu soluttautuja-agentti. Jotenkin en usko tämän olevan uusi Big Lebowski.
Fallen - Nuori ongelmainen tyttö törmää kahteen karismaattiseen nuoreen mieheen, jotka ovat tämän sielusta vuosisatoja taistelleita langenneita enkeleitä. Taas perustuu nuortenkirjaan, ihan kuin tätä lajia ei olisi filmattu viime aikoina ihan tarpeeksi.

[b]Magic Mike - XXL[/b] - Channing Tatumin miesstripparielokuva saa jatkoa. Jostain syystä nykypäivän jatko-osissa on mukana alkuperäisiä näyttelijöitä, vaikkakaan en silti luottaisi että jatko-osalaatu olisi yhtään aikaisemmista vuosikymmenistä poikkeavaa.

[b]Goosebumps[/b] - Jotenkin en ole huomannut, että Jack Blackilta olisi tullut viime aikoina pahemmin elokuvia. Tässä hän esittää kirjailijaa, jonka kirjojen hirviöt tulevat todellisiksi, ja ne pitää vaanitella takaisin opuksiinsa.

[b]Monster Trucks[/b] - "An original film based on the popularity of Monster Trucks". Ihan oikeasti: Mitä vittua?

[b]Christ the Lord: Out of Egypt[/b] - Raamatulliset elokuvat kokevat nykyään uutta tulemista. Tässä 7-vuotias Jeesus saa selville kuka on ja mikä hänen tuleva roolinsa tulee olemaan. Ei kai vain elokuvan lisänimi vihjaa, että tästä yritetään kokonaista elokuvasarjaa?

[b]Spy[/b] - Koomikko Melissa McCarthy pääosissa ja Jason Statham sivuosassa? Agenttikomediasta siis kyse.

[b]The Peanuts Movie[/b] - Tenavat-elokuva 3D-tietokonegrafiikkaelokuvana. Oli kyse sitten animaatiosta tai tutut hahmot ihmismaailmassa tulkinnasta, kuulostaa hirveältä konseptilta näin nykytietokoneanimoitujen pätkien vihaajan kannalta.

[b]Minions[/b] - Oli vain ajan kysymys milloin hellyttävät keltaiset kätyrit Itse ilkimys -elokuvista saavat oman elokuvansa.

[b]San Andreas[/b] - Ei, tämä ei ole GTA-elokuva. Dwayne Johnson (The Rock, siis näyttelijä, ei elokuva) Kalifornian maanjäristyksen jälkiseuraamusten kourissa.

[b]Jurassic World[/b] - Jurassic Park -jatko-osa vuosia viimeisimmän jälkeen, kuten nykyään on tapana piiskata kuolleita hevosia uusintaversioilla tai jatko-osilla.

[b]The Fantastic Four[/b] - Koska kaksi aikaisempaa Ihmeneloset-leffaa eivät mitenkään voineet olla puhtaasti käsikirjoituksen, tuotantoportaan tai ohjaajan mokia, ollaan päädytty vaihtamaan näyttelijät ja (sarjakuvalle uskollinen) peruskonsepti kokonaan luottavaisina siihen että nyt onnistaisi paremmin.

[b]Scouts vs. Zombies[/b] - Jos ei Abraham Lincoln vs. Zombies ollut vielä tarpeeksi, niin nyt on partiopojat loppuunkalutun hirviötyypin parissa.

[b]Hitman: Agent 47[/b] - Hitmanista (se tietokonepeli, ei Chuck Norris) tehdään sittenkin jatko-osa. Jälleen kerran trailerissa kolahtaa helikopteri pilvenpiirtäjään. Mikä on yhä outoa, sillä peleissä sai käyttää enintään yhden luodin ja vain yksi ihminen (kohde) sai saada surmansa jos halusi täydet pisteet.

[b]Terminator: Genisys[/b] - Terminaattorisaagaa vain jaksetaan vääntää. Tällä kertaa rebootin muodossa, sillä kronologisesti edenneessä elokuvasarjassa olikin enää jäljellä John Connorin lopullinen voitto koneista ja eläkevuodet.

[b]Pan[/b] - Taas uusi Peter Pan -elokuva, Hugh Jackmanin esittäessä Mustapartaa (anteeksi? Koukku on kuitenkin mukana, mutta vähemmän tunnettuna näyttelijänä)

[b]The Moon and The Sun[/b] - Pierce Brosnan esittää kuningas Ludvig XIV:sta (eli sitä kuuluisaa Aurinkokuningasta) joka yrittää saavuttaa kuolemattomuuden varastamalla elämänvoiman merenneidolta. Olettaisin siis fantasiaelokuvaksi.

[b]American Ultra[/b] - Pikkukaupungin pilviveikko onkin oikeasti hyvin koulutettu soluttautuja-agentti. Jotenkin en usko tämän olevan uusi Big Lebowski.

[b]Fallen[/b] - Nuori ongelmainen tyttö törmää kahteen karismaattiseen nuoreen mieheen, jotka ovat tämän sielusta vuosisatoja taistelleita langenneita enkeleitä. Taas perustuu nuortenkirjaan, ihan kuin tätä lajia ei olisi filmattu viime aikoina ihan tarpeeksi.