Tulevia elokuvia
22.03.2018
Jussi
Ensi-ilta 25. huhtikuuta. Ihan odotan Infinity Warin näkemistä. Kyseessä on kuitenkin huipentuma kaikille aiemmille Marvel Studiosin elokuville – tätä on pedattu kymmenen vuotta. Tai no filmi on vasta ensimmäinen puolisko huipentumasta, seuraava nähdään vuoden päästä.
Deadpool kakkonenkin on pakko katsoa, traileri on erittäin onnistunut. Ensi-ilta koittaa 16. toukokuuta.

Ensi-ilta 25. huhtikuuta. Ihan odotan [i]Infinity Warin[/i] näkemistä. Kyseessä on kuitenkin huipentuma kaikille aiemmille Marvel Studiosin elokuville – tätä on pedattu kymmenen vuotta. Tai no filmi on vasta ensimmäinen puolisko huipentumasta, seuraava nähdään vuoden päästä.

[i]Deadpool[/i] kakkonenkin on pakko katsoa, traileri on erittäin onnistunut. Ensi-ilta koittaa 16. toukokuuta.

23.03.2018
Mallaspappi
Oi, ihanaa! Marvelin uutuudet ovat aina hyviä uutisia.
Oi, ihanaa! Marvelin uutuudet ovat aina hyviä uutisia.
21.04.2018
"Adolfina Romanov"Marvelin uutuudet ovat aina hyviä uutisia.No niitähän riittää. X-Men Dark Phoenixia, Deadpool 2:sta ja Ant-mania on tulossa... Itse alan jo vähän turtua supersankarileffoihin ylipäätään, ja etenkin näihin isompiin rymistelyihin (Kostajat, Justice League, mikä tahansa ikonisen sankarin elokuva...). Enemmän pikkusankareiden pienempiä sooloelokuvia olisi kiva nähdä.
Eli listausta mua kiinnostavista, lopputuotannossa olevista, taatusti ilmestyvistä eikä tuotantohelvettiin katoavista elokuvista:
Halloween - Jamie Lee Curtis taas mukana. Onneksi kapteeni Kirk (!) -naamioinen Michael Myers liikkuu niin hitaasti, että rollaattorillakin pääsee uskottavasti pakoon. Antakaa nyt tämänkin leffasarjan kuolla suosiolla pois...
The Girl in the Spider's Web - Stieg Larssonin kuolema ei ole estänyt muita kirjoittamasta lisää kirjoja hakkeri Lisbeth Salanderista (Miehet jotka vihaavat naisia -trilogia). Tämä leffa perustuu jonkun David Lagercrantzin kirjoituksiin.
The Dirt - Elokuva Mötley Crüe:sta, kasariklassikkorockbändistä. Aika pakko katsoa, kun kuuluu mun nuoruuteen.
The haunting of Sharon Tate - Toinen elokuva Mansonin perheen tekemistä murhista lyhyen ajan sisään, tällä kertaa Roman Polanskin murhatun vaimon viimeisten päivien näkökulmasta. Se ensimmäinen josta kuulin, on Tarantinon projekti, tämä taitaa ehtiä ennen sitä teattereihin.
Bohemian Rhapsody - Sacha Baron Cohen esittää Freddie Mercurya Queen-yhtyeen tarinan kertovassa elokuvassa. En oikein tiedä miten suhtautua näyttelijävalintaan. Toisaalta osuva, toisaalta pelottava. Mutta on hän ihan oikeasti esittänyt muutakin kuin Sacha Baron Cohenia, eikä Freddie Mercury nyt niin paljon Sacha Baron Cohenista poikkea.
Dumbo - Näytelty elokuva aiheesta. Mukana Danny DeVito sirkuksen omistajana (ei siis Dumbona) ja Colin Farrell. Michael Keaton pahiksena.
Hellboy - Mulle tuli yllätyksenä että Hellboy-reboot on saatu jo filmattua. Viimeksi kun kuulin, niin siitä vain keskusteltiin. Eli tämäkin saadaan sittenkin tehtyä ilman Ron Perlmania ja Guillermo del Toroa. Ohjaaja Neil Marshall ei tosin ole tehnyt mitään kauhean erikoisia leffoja aikaisemmin, Centurion lienee tunnetuin ja sekin oli vain ok.
Mary Poppins returns - Eli Maija Poppasen paluu. Kyllä ne nyt kaikkea herättelee uudestaan henkiin. Emily Blunt tarttuu Julie Andrewsin sateenvarjoon.
Ant-man and The Wasp - Marvelin Murkkumies saa toisen elokuvansa.
X-Men - Dark Phoenix - Musta Feenix oli yksi kovemmista tarinakaarista 80-luvulla ja sitä on jo pariinkin otteeseen X-Men-elokuvissa käsitelty.
Mortal Engines - Olen varmaan jo maininnutkin tässä ketjusta elokuvasta, mutta en löytänyt moista viestiä. Mortal Engines -kirjat ovat käsittääkseni siitä paremmasta päästä nuorisokirjallisuutta, eikä steampunkkia voi kovin pahasti mokata - eihän? Peter Jackson ei ohjaakaan, kuten aluksi piti, mutta on mukana käsikirjoittajana ja tuottajana.
[quote="Adolfina Romanov"]Marvelin uutuudet ovat aina hyviä uutisia.[/quote]

[b]Halloween[/b] - Jamie Lee Curtis taas mukana. Onneksi kapteeni Kirk (!) -naamioinen Michael Myers liikkuu niin hitaasti, että rollaattorillakin pääsee uskottavasti pakoon. Antakaa nyt tämänkin leffasarjan kuolla suosiolla pois...

[b]The Girl in the Spider's Web[/b] - Stieg Larssonin kuolema ei ole estänyt muita kirjoittamasta lisää kirjoja hakkeri Lisbeth Salanderista (Miehet jotka vihaavat naisia -trilogia). Tämä leffa perustuu jonkun David Lagercrantzin kirjoituksiin.

[b]The Dirt[/b] - Elokuva Mötley Crüe:sta, kasariklassikkorockbändistä. Aika pakko katsoa, kun kuuluu mun nuoruuteen.

[b]The haunting of Sharon Tate[/b] - Toinen elokuva Mansonin perheen tekemistä murhista lyhyen ajan sisään, tällä kertaa Roman Polanskin murhatun vaimon viimeisten päivien näkökulmasta. Se ensimmäinen josta kuulin, on Tarantinon projekti, tämä taitaa ehtiä ennen sitä teattereihin.

[b]Bohemian Rhapsody[/b] - Sacha Baron Cohen esittää Freddie Mercurya Queen-yhtyeen tarinan kertovassa elokuvassa. En oikein tiedä miten suhtautua näyttelijävalintaan. Toisaalta osuva, toisaalta pelottava. Mutta on hän ihan oikeasti esittänyt muutakin kuin Sacha Baron Cohenia, eikä Freddie Mercury nyt niin paljon Sacha Baron Cohenista poikkea.

[b]Dumbo[/b] - Näytelty elokuva aiheesta. Mukana Danny DeVito sirkuksen omistajana (ei siis Dumbona) ja Colin Farrell. Michael Keaton pahiksena.

[b]Hellboy[/b] - Mulle tuli yllätyksenä että Hellboy-reboot on saatu jo filmattua. Viimeksi kun kuulin, niin siitä vain keskusteltiin. Eli tämäkin saadaan sittenkin tehtyä ilman Ron Perlmania ja Guillermo del Toroa. Ohjaaja Neil Marshall ei tosin ole tehnyt mitään kauhean erikoisia leffoja aikaisemmin, Centurion lienee tunnetuin ja sekin oli vain ok.

[b]Mary Poppins returns[/b] - Eli Maija Poppasen paluu. Kyllä ne nyt kaikkea herättelee uudestaan henkiin. Emily Blunt tarttuu Julie Andrewsin sateenvarjoon.

[b]Ant-man and The Wasp[/b] - Marvelin Murkkumies saa toisen elokuvansa.

[b]X-Men - Dark Phoenix[/b] - Musta Feenix oli yksi kovemmista tarinakaarista 80-luvulla ja sitä on jo pariinkin otteeseen X-Men-elokuvissa käsitelty.

[b]Mortal Engines[/b] - Olen varmaan jo maininnutkin tässä ketjusta elokuvasta, mutta en löytänyt moista viestiä. Mortal Engines -kirjat ovat käsittääkseni siitä paremmasta päästä nuorisokirjallisuutta, eikä steampunkkia voi kovin pahasti mokata - eihän? Peter Jackson ei ohjaakaan, kuten aluksi piti, mutta on mukana käsikirjoittajana ja tuottajana.
Pisania
RasimusSBC jäi tuosta projektista pois viime vuonna. Meni ilmeisesti sukset ristiin Queenin jäsenten kanssa. Nyt Freddienä nähdään Rami Malek.

[quote="Rasimus" post=56873]
[/quote]

[img size=500 ]http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2017/09/rami-live/rami-malek-films-live-aid-scene-for-freddie-mercury-biopic-02.jpg[/img]
Mustelmann
En edes tiennyt, että Sacha oli ehdolla Mercuryn rooliin ja kuvittelin Rasimusin viestin perusteella, että tulossa on toinenkin leffa. Mietin, että miten ihmeessä aiheesta saa törkeän perseilykomedian ja ennen kaikkea, miksi kukaan haluaisi nähdä sellaisen. Mutta joo, ilmeisesti Sacha on ollut muunkinlaisissa leffoissa.
En ollut aluksi kovin vakuuttunut Malekin valinnasta, koska eihän mies muistuta lainkaan esikuvaansa. Mutta sitten kun näin ensimmäiset kuvat, muutin mieleni. Hän on sittenkin kuin ilmetty Mercury!

max
Virtuaalinen erikoispalkinto Rasimukselle poikkeuksellisen ärsyttävästä hypelistasta, jokainen leffa herättää ajatuksen "ei tätä", "miksi jatkoa tälle", "älkää tehkö". :D No ehkä Ant-Mania odotan vähän vaikka kuppi on jo mennyt nurin Marelin kanssa. Viimeisimmissä on sentään ollut sarkasmia ja itseroniaa mukana, mikä sukkahousuleffoissa on ehdoton plussa.
22.04.2018
"Pisania Bohemian Rhapsodysta"SBC jäi tuosta projektista pois viime vuonna. Meni ilmeisesti sukset ristiin Queenin jäsenten kanssa. Nyt Freddienä nähdään Rami Malek.Kappas, mun käyttämät lähteet osaavat tarjota vanhaa tietoa. Sen kyllä bongasin, että ainakin Movie Insiderin sivulla yksi leffa oli merkitty lopputuotantoon vaikka ensi-ilta on jo ollut...
"max"Virtuaalinen erikoispalkinto Rasimukselle poikkeuksellisen ärsyttävästä hypelistasta, jokainen leffa herättää ajatuksen "ei tätä", "miksi jatkoa tälle", "älkää tehkö"Tämän päivän trendi. Ne harvat alkuperäiset leffat, mitä on tulossa, eivät oikein herätä tuntemuksia suuntaan tai toiseen ja tippuvat siksi tutkalta pois. Itseasiassa aika huolestuttava trendi, etenkin kun se kohdistuu omaan itseen. Itse kiinnostun omaperäisistä nykyään vasta siinä vaiheessa kun puskaradio ja kriitikot pääsevät sanomaan sanansa valmiista lopputuotteesta joskus ensi-iltojen jälkeen
[quote="Pisania Bohemian Rhapsodysta"]SBC jäi tuosta projektista pois viime vuonna. Meni ilmeisesti sukset ristiin Queenin jäsenten kanssa. Nyt Freddienä nähdään Rami Malek.[/quote]

[quote="max"]Virtuaalinen erikoispalkinto Rasimukselle poikkeuksellisen ärsyttävästä hypelistasta, jokainen leffa herättää ajatuksen "ei tätä", "miksi jatkoa tälle", "älkää tehkö"[/quote]

Tämän päivän trendi. Ne harvat alkuperäiset leffat, mitä on tulossa, eivät oikein herätä tuntemuksia suuntaan tai toiseen ja tippuvat siksi tutkalta pois. Itseasiassa aika huolestuttava trendi, etenkin kun se kohdistuu omaan itseen. Itse kiinnostun omaperäisistä nykyään vasta siinä vaiheessa kun puskaradio ja kriitikot pääsevät sanomaan sanansa valmiista lopputuotteesta joskus ensi-iltojen jälkeen :sad:
23.04.2018
max
Niinhän se kyllä on. Kun mietin oikeasti hyviä leffoja viimeisen puolen vuoden ajalta, niin harvaa niistä odotin etukäteen ja niitäkin mitä odotin pitkälti amerikkalaisen vastaanoton pohjalta. Viime vuonna odotin itse eniten uutta Blade Runneria, joka osoittautui ok fanifiktioksi (no tässä tapauksessa toki uin vastavirtaan) ja vaikuttavin elokuva oli, ehh, videsmiljoonas suomalainen historiallinen elokuva Ikitie...
15.09.2018
Mustelmann
Tänä vuonna on tulossa dokkari nimeltä Fuck You All: The Uwe Boll Story. Mies on kuulemma lopettanut elokuvanteon, joten hänen loisteliasta uraansa on syytä muistella. Millainen taiteilijapersoona lukuisten kökköelokuvien takaa paljastuukaan?

Tänä vuonna on tulossa dokkari nimeltä [b]Fuck You All: The Uwe Boll Story[/b]. Mies on kuulemma lopettanut elokuvanteon, joten hänen loisteliasta uraansa on syytä muistella. Millainen taiteilijapersoona lukuisten kökköelokuvien takaa paljastuukaan?

[img size=400 ]https://1.fwcdn.pl/po/22/68/812268/7857583.3.jpg[/img]
13.02.2019
Jussi
Nuoresta Tolkienista kertova elämäkerrallinen elokuva Tolkien saa ensi-iltansa maailmalla toukokuussa. Toivottavasti myös Suomessa, koska ohjaaja on Dome Karukoski. Ensimmäinen traileri on paljastettu:
Nuoresta Tolkienista kertova elämäkerrallinen elokuva [i]Tolkien[/i] saa ensi-iltansa maailmalla toukokuussa. Toivottavasti myös Suomessa, koska ohjaaja on Dome Karukoski. Ensimmäinen traileri on paljastettu:

30.05.2019
Mustelmann
Sylvester Stallone palaa syyskuussa pitkästä aikaa tositoimiin elokuvassa Rambo: Last Blood. Trailerin perusteella uskallan odottaa kunnon tykitystä Rambo nelosen malliin. En katso elokuvia juuri koskaan teatterissa, mutta tämä on kyllä pakko nähdä isolta kankaalta.
Sylvester Stallone palaa syyskuussa pitkästä aikaa tositoimiin elokuvassa [b]Rambo: Last Blood[/b]. Trailerin perusteella uskallan odottaa kunnon tykitystä Rambo nelosen malliin. En katso elokuvia juuri koskaan teatterissa, mutta tämä on kyllä pakko nähdä isolta kankaalta.

30.05.2019
LordStenhammar
09.06.2019
"LordStenhammar"Rambo, perkele. Pakollinen katsottava! Nelonen oli paikoitellen hieno. Totaalista väkivaltaa.Mua vieläkin jaksaa naurattaa kun jotkut tampiot valittivat räjähtelevien päiden ja ruumiinosien menneen elokuvassa överiksi. Mitä hittoa ne ihmiset kuvittelevat tapahtuvan kun raskaskonekiväärillä annetaan palaa? Itse en kokemuspohjaisesti tiedä, mutta jossain artikkelissa haastateltujen asehullujen ja sotilashenkilöstön mukaan leffa pikemminkin kaunisteli syntyvän mössön määrää.
Ei sikäli, että toimintaleffojen pitäisi olla mun mielestä splatteria...
[quote="LordStenhammar"]Rambo, perkele. Pakollinen katsottava! Nelonen oli paikoitellen hieno. Totaalista väkivaltaa.[/quote]

Ei sikäli, että toimintaleffojen pitäisi olla mun mielestä splatteria...
10.06.2019
LordStenhammar
Juu, nämä on näitä. Todenmukainen sota ja väkivalta ovat (näin mutu-tuntumalta) varmaan liian raakoja sinällään näytettäviksi. Pitävät jotain Tuntemattomia sotilaitakin hyvinä sotakuvauksina, vaikka tuskinpa ne ovat oikeaa sotaa nähneetkään.
16.09.2019
KiLLPaTRiCK
Matt Reeves adaptoi Clifford D. Simakin pääteaseman Netflixille.
Kohta kaikista hyllyssä olevista kirjoistani tehdään TV-sarjaa tai elokuvaa.
Matt Reeves adaptoi Clifford D. Simakin pääteaseman Netflixille.
07.11.2019
Mustelmann
Saamme ensi vuonna jälleen yhden Lovecraft-filmatisoinnin, mutta tällä kertaa ainakin kohtalaisella budjetilla. Pääosassa nähdään Nicolas Cage ja taustalta löytyy mainion Mandy-elokuvan tekijöitä. Lovecraft kääntyy varmasti haudassaan, mutta uskon ja toivon, että luvassa on hulppeaa sekoilua.

22.04.2020
Jussi
Suzanne Collinsin uusi Nälkäpeli-romaani Balladi laululinnuista ja käärmeistä ilmestyy toukokuussa. Eilen uutisoitiin, että tämäkin kirja kääntyy elokuvaksi. Ohjaajana toimii Francis Lawrence, joka ohjasi myös kolme edellistä filmiä.
“Suzanne’s new book has been worth the wait. It offers everything fans could hope for and expect from The Hunger Games while also breaking new ground and introducing an entirely new canvas of characters. The Ballad of Songbirds and Snakes is creatively thrilling and takes this world to complex new dimensions that open up amazing cinematic possibilities. We’re thrilled to reunite this filmmaking team with this very unique franchise, and we can’t wait to begin production.”
“Lionsgate has always been the cinematic home of The Hunger Games, and I’m delighted to be returning to them with this new book,” said Collins. “From the beginning, they have treated the source material with great respect, honoring the thematic and narrative elements of the story, and assembling an incredible team both in front of and behind the camera. It’s such a pleasure to be reuniting with Nina, Francis, and Michael to adapt the novel to the screen, and having them share their remarkable talents, once again, with the world of Panem. I look forward to collaborating with them and all at Lionsgate as we bring The Ballad of Songbirds and Snakes to theaters worldwide.”
Suzanne Collinsin uusi [i]Nälkäpeli[/i]-romaani [url=https://www.risingshadow.fi/library/book/8638-nalkapeli-balladi-laululinnuista-ja-kaarmeista]Balladi laululinnuista ja käärmeistä[/url] ilmestyy toukokuussa. Eilen [url=https://deadline.com/2020/04/hunger-games-prequel-ballad-of-songbirds-and-snakes-francis-lawrence-to-direct-1202913869/]uutisoitiin,[/url] että tämäkin kirja kääntyy elokuvaksi. Ohjaajana toimii Francis Lawrence, joka ohjasi myös kolme edellistä filmiä.

[quote]“Suzanne’s new book has been worth the wait. It offers everything fans could hope for and expect from [i]The Hunger Games[/i] while also breaking new ground and introducing an entirely new canvas of characters. [i]The Ballad of Songbirds and Snakes[/i] is creatively thrilling and takes this world to complex new dimensions that open up amazing cinematic possibilities. We’re thrilled to reunite this filmmaking team with this very unique franchise, and we can’t wait to begin production.”

“Lionsgate has always been the cinematic home of [i]The Hunger Games,[/i] and I’m delighted to be returning to them with this new book,” said Collins. “From the beginning, they have treated the source material with great respect, honoring the thematic and narrative elements of the story, and assembling an incredible team both in front of and behind the camera. It’s such a pleasure to be reuniting with Nina, Francis, and Michael to adapt the novel to the screen, and having them share their remarkable talents, once again, with the world of Panem. I look forward to collaborating with them and all at Lionsgate as we bring [i]The Ballad of Songbirds and Snakes[/i] to theaters worldwide.”[/quote]