HYSFK (Helsingin Yliopiston Science-Fiction Klubi) järjestää jo perinteiseksi muodostuneen
DIRK GENTLYN HOLISTISEN EVÄSRETKEN
Douglas Adamsin hengessä lauantaina 18.06.2016.
Kokoonnumme kello 14 Rautatieaseman sisällä lähtevien paikallisjunien kyltin alla.
Ota mukaan rahaa, Helsingin aikataulukirja (tai puhelin jolla pääsee osoitteeseen http://www.reittiopas.fi) ja suolapähkinöitä. Retken kohde arvotaan paikan päällä käyttämällä hyväksi puhelinluettelon karttalehtien Helsinkiä koskevia sivuja. Kohteen tarkemmat koordinaatit määritellään tarvittaessa höpsistisen metodin avulla, kun oikeaan ruutuun on päästy.
Jos sää ei suosi piknikkiä, retki suuntautuu valitussa ruudussa sijaitsevaan tai sitä lähimpänä olevaan ravitsemusliikkeeseen. Jos myöhästyt startista, voit tiedustella olinpaikkaamme vaikkapa puhelinnumerosta 050 534 7747 / Vesa.
"Of course I will explain to you again why the trip to the Bahamas was so vitally necessary," said Dirk Gently soothingly. "Nothing could give me greater pleasure. I believe, as you know, Mrs Sauskind, in the fundamental interconnectedness of all things."
– Douglas Adams, Dirk Gently's Holistic Detective Agency

DIRK GENTLYN HOLISTISEN EVÄSRETKEN

Douglas Adamsin hengessä lauantaina 18.06.2016.

– Douglas Adams, Dirk Gently's Holistic Detective Agency