HourglassEyes avatar
Pisania avatar
Pisania | Lukupiiri | 41 viestiä | 04.12.2024
Viimeisin Pisania | 12.02.2025
Sivut: 1, 2

Kirja aiheinen Discord kanava?

29.10.2023
Ketunloikka avatar
Hei, onko risingshadowilla omaa Discord kanavaa? Tai vastaavasti onko mitään muita kirja aiheisia Discord kanavia olemassa? Olisi kiva höpötellä kirjoista mutta olen tosi huono ja laiska käyttämään foorumeja enään ja discordia tulee enempi käytettyä.
29.10.2023
(ylläpitäjä)
Tällä hetkellä ainakaan mitään virallista kanavaa ei ole käytössä, mutta epävirallisia voi hyvinkin olla. Olen tekemässä englanninkielisille sivuille isoa uudistusta, joka tulee piakkoin käyttöön myös tänne suomipuolelle. Yhtenä asiana on vielä selvittää juurikin Discordin käyttöä foorumin rinnalla, mutta tästä ei ole vielä mitään tarkempaa päätöstä olemassa.

Toki mielelläni täällä kuulisin teidän mielipiteitä asiasta olisiko tuollaiselle kanavalle enemmänkin käyttöä? :)
30.10.2023
kyty avatar
Discord on itselleni jäänyt aika vieraaksi, mutta käsittääkseni erityisesti nuoremmat käyttävät sitä mielellään.

Foorumit ovat tietysti nykyään hiljaisia, ja se on paheneva kierre kun ihmiset kirjoittelevat entistä vähemmän sen takia että on hiljaista. Ehkä erillinen kanava voisi tuoda käyttäjiä joita ei kiinnosta pyöriä foorumeilla?
01.11.2023
Kuurankukka avatar
Itselleni Discord-kanava olisi ainakin mieluisa! Ja parhaassa tapauksessahan se voisi innostaa ihmisiä kirjoittamaan myös foorumille.

Suomalaisen fandomin Discord-serverillä on myös kirjallisuuskeskustelulle oma kanavansa. Tässä liittymislinkki.
merten paavo avatar
Ehdottomasti discord kanavaa pystyyn vaan, kysyntää varmasti on! Kanavan tekeminenkin on todella helppoa!
(ylläpitäjä)
Uudistus on tulossa tänne viikon päästä, jossa uudistamme kokonaan tämän sivuston ja samalla keskustelualueen. Emme ole kuitenkaan ottamassa Discordia käyttöön, vaan tänne tulee käyttöön kokonaan meille tehty oma keskustelualue, joka linkittyy automaattisesti koko kirjatietokantaan. Jatkossa keskusteluja voi aloittaa suoraan kirjojen, sarjojen ja kirjailijoiden sivuilta ja nämä keskustelut näkyvät suoraan näiden sivujen kautta, sekä toki kootusti normaalin keskustelualueen kautta. Samalla mahdollistamme vierailijoiden osallistua keskusteluihin, joten jatkossa myös ei rekisteröityneet käyttäjät voivat ottaa osaa ensimmäistä kertaa keskusteluihin.
kyty avatar
Voi olla että niille jotka eivät halua kirjoitella foorumeille olisi muutenkin toiveita joita Risingshadowin Discord-kanava tai mikään täällä oleva keskustelu ei pysty täyttämään. Monet ovat ymmärtääkseni siellä juuri sen takia että sinne saa turvallisen ja suljetun keskustelutilan jossa voidaan säätää pienen piirin omat säännöt. Esimerkiksi se mitkä aiheet aiheuttavat ahdistusta osassa keskustelijoita. Mutta se ei kaikille avoimessa ympäristössä taida olla edes mahdollista toteuttaa.
09.09.2024
(ylläpitäjä)
Toi kyty on hyvä pointti. Olen rakentanut uudelle keskustelualueelle mahdollisuuden perustaa omia privaattialueita, jossa alueen perustaja voi määrittää ketkä pääsevät alueelle näkemään ja osallistumaan keskusteluihin (esim. kirjoituspiirit). Samalla on tulossa myös ominaisuus, jossa käyttäjä voi halutessaan anonyymisti ottaa osaa keskusteluun.

Nämä ominaisuudet ovat tällä hetkellä testauksessa ja tulossa lähiaikoina käyttöön sitten uudelle keskustelualualueelle.
Takaisin ylös