Kysymykseen nro. 1 vielä tarkennus, että Colferilta suomennetujen teosten määrä on toki suurempi kuin tuon kysymyksen yhteydessä on mainittu (laadin itse tuota kysymystä, enkä näköjään laskenut kaikkia, pahoittelen). Kysymyksen vastaus on kuitenkin yhä sama!
Colferin suomennettuja lasten- ja nuortenkirjoja näkee WSOY:n sivulta: Linkki . Lisäksi on aikuisille suunnattu Hiuskarvan varassa ja sarjakuvia ainakin kaksi, kuten Artemis Fowl: Tehtävä pohjoisessa.
Yllättävän tuotteliaasta kirjailijasta siis kyse.

Colferin suomennettuja lasten- ja nuortenkirjoja näkee WSOY:n sivulta: [url=http://www.wsoy.fi/kirjailijat/-/author/name/ColferEoin]Linkki[/url] . Lisäksi on aikuisille suunnattu [i]Hiuskarvan varassa[/i] ja sarjakuvia ainakin kaksi, kuten [url=http://lue.wsoy.fi/sarjakuva/eoin-colfer/artemis-fowl-tehtava-pohjoisessa/] Artemis Fowl: Tehtävä pohjoisessa[/url].

Yllättävän tuotteliaasta kirjailijasta siis kyse. :wink:
Colferin messuohjelmaan kuuluu ennakkotietojen mukaan ainakin tällaiset esiintymiset:
PERJANTAINA 25.10 klo. 13:00, Suomalainen kirjakauppa osasto 6 f 109 klo. 14:30, WSOY osasto 6 f 83
LAUANTAI 26.10 klo. 14:00, Louhi-lava

PERJANTAINA 25.10
klo. 13:00, Suomalainen kirjakauppa osasto 6 f 109
klo. 14:30, WSOY osasto 6 f 83

LAUANTAI 26.10
klo. 14:00, Louhi-lava

Kannattaa messuille mennessään käydä vielä osastoilta tarkistamassa, että ohjelma-aikataulu on pysynyt samana. Ja saattaa hänet tosiaan jostain muualtakin bongata, nämä olivat vain kaikki itseni löytämät tiedot. :wink:
Colfer oli kyllä upea esiintyjä sen vartin perusteella, mitä ehdin häntä seurata. Harmi, kun Helsingin perinteisellä fandomilla ei ole ollut erityisemmin kiinnostusta nuortenkirjailijoiden suhteen, olisi ollut todella mukava käydä tuopilla herran kanssa.
Iivari Harmi, kun Helsingin perinteisellä fandomilla ei ole ollut erityisemmin kiinnostusta nuortenkirjailijoiden suhteen, olisi ollut todella mukava käydä tuopilla herran kanssa.
Samaa mietin itsekin. Symppis ja maanläheinen ihminen, jonka kanssa oli helppo keskustella. Häntä kuuntelisin mielelläni enemmänkin.
[quote="Iivari" post=3641] Harmi, kun Helsingin perinteisellä fandomilla ei ole ollut erityisemmin kiinnostusta nuortenkirjailijoiden suhteen, olisi ollut todella mukava käydä tuopilla herran kanssa.[/quote]