Risingshadow

Nimeni on Eduard Braun Hitler

Nimeni on Eduard Braun Hitler - Olov Svedelid
  ★ 9.00 / 1
1★2★3★4★5★6★7★8★19★10★

Alkuteos ilmestynyt 2000. Suomentanut Tarmo Haarala. Kansi: Ilkka Laakso. Sidottu, kansipaperi.

Suorana lähetettävässä TV-visassa Arvaa ammattini mies esittelee itsensä katsojille.  Nimeni on Eduard Braun Hitler! Katse ei hievahdakaan. Mahdotonta! Kuinka hän voisi olla Adolf Hitlerin ja Eva Braunin poika! Mies on selvästi mielenvikainen; edes useimmat sensaatiohakuisista lehdistä eivät vaivaudu kommentoimaan väitettä.

Mutta viikkolehti Wochen-Spiegel kaipaa kipeästi lisää levikkiä. Niinpä se alkaa tutkia Hitleriksi itseään väittävän miehen taustoja ja haastattelun muodossa yrittää nolata miehen. Tapahtuu päinvastoin. Eduard Hitler saa kosolti julkisuutta ja ennen kaikkea tukirahaa. Uusi puolue näkee päivänvalon, uudet SA-joukot perustetaan, kaikki on valmiina suureen puhdistukseen. Ja Eduard Hitler itse sanoo: – Minä jatkan siitä mihin isäni jäi...

Adlibris: tarkista saatavuus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Aloita uusi keskustelu (Ei rekisteröitymistä - Vieraat tervetulleita)
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!
Muokannut 27.12.2014
Luokitus: Vaihtoehtohistoria, Jännitys
Julkaistu: 2001 (Book Studio)
Alkuperäinen nimi 'Mitt namn är Eduard Braun Hitler'

Olov Svedelid

Olov Svedelid (1932–2008) oli ruotsalainen jännityskirjailija. Hänen tuotantonsa käsittää lähes 190 teosta, niin rikos- kuin jännityskirjallisuutta, historiallisia romaaneja, tietokirjoja ja lasten- ja nuortenkirjoja. Teosten perusteella on tehty 13 televisioelokuvaa.

Muita teoksia kirjailijalta Olov Svedelid

• Selaa
  • Olov Svedelid
  • Nimeni on Eduard Braun Hitler
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2025 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.

Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.

Tietosuoja