Käyttäjän Arisa avatar

Arisa

Aloittelija· Taso 15

LUKIJAN OMA ÄÄNI

Kirja-arviot

Käyttäjän Arisa omat ajatukset lukemistaan kirjoista. Nämä ovat lukijan kirjoittamia kirja-arvioita, eivät Risingshadow’n toimituksellisia arvosteluja.

3 kirja-arviota
Järjestä kirja-arvioitaJärjestys: Kirjoituspäivä · Uusin ensin
Alchemised: Piinattu

Alchemised: Piinattu

SenLinYu

7/10Kirjoitettu 25.9.2026

Kovasti hehkutettu teos toi sen vuoksi pienoisen pettymyksen.

Kirjan alkuosa tuntui sekavalta ja tylsältäkin.

Toinen osa alkoi kertoa tarinaa miten alkuosaan on päädytty ja tarina vei mukanaan. Tarinaa halusi aivan ahmia, että miten kaikkeen on päädytty ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Odotin kolmatta osiota innoissani, että mihin tarina minut lopulta vie.... jouduin tavallaan pettymään.

Tarinan loppu on ihan hyvä, mutta vähän mitään sanomaton. Olisin kaivannut siihen ehkä vähän enemmän särmää... nyt vain tarina lipui päätökseensä ilman isoja tunteita.

Kirja sisältää paljon sisältövaroituksia joista olettaisi kirjan olevan suorastaan kaameutta herättävä, mutta kokeneelle fantasian ystävälle nämä olivat normi juttuja. Ei mitään ihmeellisyyksiä. Paljon melua tyhjästä.

Hyvä, mutta olisin ehkä kaivannut jotain enemmän.

Veren ja luun lapset

Veren ja luun lapset

Tomi Adeyemi

8/10Kirjoitettu 25.9.2019

Todella koskettava, sydäntä särkevä.

Väkevä ja vahva tarina.

Fruits Basket

Fruits Basket

Natsuki Takaya

8/10Kirjoitettu 12.8.2012

Tämä oli ensimmäinen lukemani manga-sarja, ja tänkin lukemiseen minua innoitti sarjasta tehty anime, joka jää ärsyttävällä tavalla kesken. Halusin toki tietää miten henkilöille käy, ja niinpä päädyin ostamaan ja lukemaan kaikki sarjan 23-osaa. Manga oli hyvä. Täynnä huumoria ja odottamattomia käänteitä sekä todella mieleenpainuvat hahmot. Suosittelen lukemaan.