Nage - kirjahylly
Kirjamakuni

Viimeisimmät tapahtumat
En päässyt kirjaan missään vaiheessa kunnolla mukaan ja se oli jotenkin... tyhjä, outo? en tiedä. Kirja oli kuitenki pieni pettymys, mutta aijon toisen osankin luultavasti lukea.
Pidin kirjasta todella paljon ja luenkin sarja etenpäin. Pidin päähenkilöistä paljon ja veljeskuntalaisetkin olivat minusta mielenkiintoisia, ainoa asio josita en niin paljoa välittänyt oli lessereiden osuudet. Muuten kirja oli mielestäni hyvin toteutettu.
ahh ei riemulla rajaa kun Heat kuolee <3 Mutta jooh kirja oli mielestäni oikein kiva kuten kaikki muutkin sarjan osat, varsinkin nyt kun päästiin tästä koko sarja ärsyttävimmästä osasta eroon(siis Heat). Välillä tuntuu rasittavalta että Zoey tuntee kokoajan kaikkiin miehin milloin minkäkinlaista vetoa mutta onneksi se on vain pieni haitta koko sarjassa. Kirja oli mielestäni kuitenkin mielenkiintoinen lukea sekä hyvin kirjoitettu.
Aloitin kirjan koulussa ilman mitään odotuksia ihan vain sen takia kun en läytänyt mitään muutakaan, mutat kirja osoittautuikin todelal hyväksi! Tämän tapaisiin kirjoihin en olekkan enen törmännyt, mutta toteutus osoittautui hyväksi sekä mielenkintoiseksi. Tulitassu on hyvä päähenkilö eikä kirja käynyt tylsäksi missään vaiheessa. Jos siis pitää kissoista kannatan tämän sarjan aloittamista!
Pidin kirjasta todella paljon ja aijon lukea jatko osatkin! Jace ja Clare olivat milestani molemmat todella ihania hahmoja , toki pidin myös muista mutta noista eniten. Juoni oli kiva ja koukuttava, eikä siinä ollut paljoakaan kohtia jotka koin tylsiksi.
Kirja oli mielstäni mielenkiintoinen sekä siinä tapahtui tarpeeksi asijoita ja oli mukavaa kun "kertojat" vaihtuivat usein. LOpussa kirjaa minua jäi ärsyttämään Utun vihaisuus, mutta toivottavasti se korjaantuu viimeisessä osassa.
Kirja oli mielestäni mukavan nopea tempoinen ja vaikka se olikin hieman ennalta arvattava niin pidin siitä silti todella paljon. Aria ja Perry ovat ihania päähenkilöitä ja kannatan suuresti kirjan lukemista!
Pidin tästäkin sarjan kirjasta, vaikka Sookien asenne onkin hieman ärsyttävä, koska eihän kukaan jaksa "kuunnella" kokoajan siitä kuin aikoo jättää ylikset pois ja jatka normaalia elämää kun se vain ei ole mahdollista. Muuten kirja oli minusta oikein kiva ja toivottavasti Sookien asenne tästä nyt muuttuisi!
Kirja oli mielestäni onnistunut ja hauska lukea. Välillä minua jäi ärsyttämään vain se että Tulisudän ei komenna yhtään oppilaitaan tai pentuja vaan kohtelee niitä hellästi yms. ja noh seurauksethan tässä kirjassa näkyykin. Juoni oli mielestäni kiva ja tässä no kuvattu yllättävän hyvin kissojen mailmaa eikä siitä tule liian ihmismäistä.
aarhh.... välillä tekisi mieli rueta itkemään kun kokoajan tulle uusia miehiä/poikia/tulokkaita/vampyyrejä/langeneita enkeleitä yms. joista Zoey ei vain saa pidettya näppejään erossa ja muutenkin se itsehillinän puute kyllä ärsyttää kovasti, jaa toki myös vihaan Heathia. Muuten kirja oli minusta oikein kiva ja odotan innolla jatkoa!=)
Minusta kirja oli mielenkintoine ja hauska, vaikka lopputulos olikin ennalta arvattavissa. Pidin myös siitä että se oli kirjoitettu samaan paikkan kuin Mustan tikarin veljeskunna kirjat ja täsät löytyikin plajon yhteisia asioita sen kanssa.
Pidin kirjasta aika paljon ja olin todelal iloinen että Utu ei enää tässä kirjassa ollut vihaine ja kostonhimoinen vaa oli palannut normaaliksi. Luulin että olisin ennaltarvannut melekin kaikki kirjan vaiheet, mutta tässä olikin yllättävän paljon yllätysiä. En esimerkiksi olisi arvannut, että Utu menisi takaisin Laaksoon tai sitä että Utu, Huria ja Sarim muodostavat kolmoisliiton. Kirja oli mielestäni mukavaa luettavaa ja olin siitä positiivisesti yllättynyt!
Tätä kirjaa olinkin jo odottanut sillä John ja Xhex olivta kiinnittäneet huomioni muissa osissa selvästi. Ja ahh kirja olikin juuri nin ihana kuin ajattelinkin <3 Aluksi luulin että tulisin pettymään kirjaan mutta vähän luettuani huomasin että niin ei tule käymään. Kirja oli ihana ja olin siihen todella tyytyväinen!
Tämä kirja oli minulle pienoinen pettymys, sillä olin odottanut tätä paljon ja noooh tässä ei nyt oikein tapahtunut mitään. Kirja oli melko ennalta arvattava ja jopa välillä hieman tylsä. En oikein ymmärrä miten reiluun 300 sivuun on kirjoitettu, no ei oikein mitään. Minua myös ärsyttää tooodella paljon se että Heat tuli takaisin. Olisi ollut todella mukavaa jos Zoey olisi viimeinkin voinut keskittyä vain yhteen poikaan, mutta ei sitten. Myös tuo Kalonan ja Starkin juttu vaikuttaa jotenkin... no tutulta? En tiedä, jollain lailla se vain vaikutta jo jotenkin kulutetulta idealta. Mutta tämä oli kuitenkin Yön talo ja minähän rakastan tätä sarjaa joten jään innolla odottamaan seuraavaa osaa!
Minusta kirja oli oikein mukava ja sujuva. Pidin myös siitä ettei kirja loppunut sillä perus loppu tyylillä "Lopulta he päätyivät kaikista vastoinkäymisistä huolimatta onnellisesti yhteen" vaan vaikka loppu oli onnellinen niin ei kuiteskaan ihan tuon kaavan mukaan
KIrja oli parempi kuin edeltäjänsä sekä se ei ollut yhtä sekava kuin se. Oisin mieluusti lukenut myös Aislinin ajatuksia mutta oli tämä näinkin ihan kiva
Tämä oli parempi kuin edeltävä kirja, vaikka Sookien asenne oli vieläkin vähän ärsyttävä välillä, mutta toki jo paranemaan päin. Kirja oli kokonaisuudessaan ihan hyvä ja jään odottamaan jatkoa!
Pidin kirjasta todella paljon, vaikak sen arvosanaa laskikin se etten olisi jaksanut lukea niin paljon menneitä tapahtumia. Harmittaa toki myös että Karou jätti Akivan, mutta lohduttaudun sillä että eiköhän ne takaisin yhteen mene =D
Pidin kirjasta aikalailla, vaikka alussa ärsytti se että Arian perhe ei tietenkään voi tehdä mitään virheitä asenne. Onneksi lopuusa Ariakin tajusi tämän ja jaan innolla odottamaan seuraavaa osaa!
Minusta kirja oli hyvä ja erilainen. Vayun peloikkuus välillä harmitti, mutat onnekis se ei lopussa enää ollut niin. Kokonaisuudessan sisi oikein mukavaa luetatvaa.