Janski_ - kirjahylly

Suosikkejani
Hyllyni tapahtumia
Aivan ihana kirja. Varsinkin Jace on niin ihana. Alku oli mielestäni hyvä. Se ei ollut vaikeasti ymmärrettävä. Olen ihan koukussa kyseiseen kirjasarjaan ensimmäisen osan takia :-) Mutta ei se haittaa...
Yön talo on ihana sarja. Mutta, kun kirjoja lukee tarpeeksi niin Zoyen poikaystävä draamat alkavat kyllästyttää. Tässä kirjassa parasta oli kaiken alkaminen. Oli kivaa lukea tämä kirja uudestaan, kun oli lukenut seitsemän osaa lisää sarjaa. Niin sain ihan uudenlaisen kuvan kaiken alkamisesta. Kuitenkin hyvä sarja :-)
Aivan ihana kirjasarja. Rakastan tätä!<3 Ainut harmi tässä kirjasarjassa on se, että se loppui. Olisin voinut vaikka lukea näitä vaikka kuinka paljon vielä. <333 Jäin ihan koukkuun lukemiseen. En voinut olla lopettamatta lukemista, vaikka aikaakaan ei olisi ollut luke niin pakko oli<3
Ihana! Vaikka tätä sarjaa on tullut jo aika monta osaa, niin tähän sarjaan ei voi kyllästyä. Ja minun mielestäni oli aivan ihanaa, ettei Jace ollutkaan Claryn veli. Odotan innolla, että pääsen lukemaan kirjasarjan seuraavaa osaa, sen vapautuessa kirjastossa.
Ihanaa.. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä miten ihana tämä sarja on. Myöskään tämä osa ei ole poikkeus <33
Tämä ensimmäinen osa sitä lukiessa hyvä, mutta kun luin seuraavan osan kirjasarjasta olin yllättynyt siitä kuinka hyvä sarja tämä saattaa olla. Tässä kirjassa minua ärsytti välillä Damen kun se vaihtoi Everistä Staciaan. Ja käyttäytyi muutenkin aika typerästi. Mutta kokonaisuudessaan ihana kirja <33
Tämä kirja oli mielstäni paljon parempi kuin aikaisempi kirja. Tässä kirjassa juonessa tapahtui yllättäviä juonenkäänteitä, kun taas edellisessä sarjassa se oli aika aika ennalta arvattavaa. Ja tässäkin.. Damen meni Stacian luo taas ja jätti Everin yksin tosin se taisi olla Romanin vika. Kyllä tämä sarja on vaan ihana, ainakin tähän asti. Toivottavasti seuraava osa on yhtä hyvä :-D
Kirja oli mielestäni ihan lukemisen arvoinen, mutta edellinen osa oli minun mielestäni parempi. Roman oli ärsyttävä ja Jude oli aika ihana, toivoin että Jude ja Ever olisivat yhdessä ja että Ever unohtaisi Damenin, koska Damen on niin teennäinen ja rasittava stalkkeri. Kokonaisuudessa ihan hyvä.
Ensimmäinen kommenttini tästä taisi olla, että ihana kansi, mutta sitten kun luin takakannen en ollutkaanenään niin innostunut. En oikein välitä mistään skeittari kirjoista. Mutta koska kirjan kansi oli sen verran houkutteleva, niin päätin siiten, että lue sen. Ensimmäiset kappaleet oli jotain niin ihmeellistä, mutta siitä kohdasta kun Rufus meni huoltoasemalle ja näki Unnan siellä, niin olen lukenut melkein taukoamatta. Jäin siis niin koukkuun siihen, että luin koko ajan sitä kun oli mahdollista. Jopa koulussa oppitunnilla :-) Ja vaikka kirjailija olikin suomalainen, ja en yleensä tykkää suomalaisten kirjailijoiden kirjoista, niin täämä oli aivan ihana. Ainut mikä oli ehkä vähän liioiteltua, niin se kuinka mustasukkanen Rufus oli Unnasta ja sitten kirjan loppuminen suorastaan raivostutti, no en malta odottaa että saan käsiini seuraavan osan ja saan sen luettua.
Ihan huono kirja, mielestäni kirjan lukeminen oli jotain ihan kamalaa. Siis Sookien ajatukset ja kaikki niin on kauheita ja kirjassa ei tapahtunut mitään uutta. Kaikki on lukenut jo edellisissä osissa, jotka on kuitenkin olleet ihan luettavia, mutta tämä kirja oli jotain aivan muuta kun mukavaa luettavaa. Olen todella pettynyt...
Tämä kirja oli todella mielenkiintoinen, jossakin vaiheessa olin ihan sekaisin, että mitä nyt on tapahtunut ja välillä olin taas kartalla. Kyllä yämä kirja oli lukemisen arvoinen, suosittelen kaikille. Ainut harmittava asia oli se, että tämä kirja ei jatkanut ensimmäisen kirjan tarinaa.
Tämä kirja oli taas kerran aivan ihana. En tiedä mikä tässä sarjassa on niin ihanaa, mutta siis aivan sairaan hyvä kirja taas. Ainut asia joka tässä ehkä ärsyttää on Jacen välttelevä käytös Clarya vastaan, mutta se on ihan siedettävää kun selviää mikä Jacea vaivaa.
Aivan mahtava kirja. Ajattelin ensin, että tämä kirja olisi samanlainen kuin edellinen kirja. Mutta tämä oli vielä parempi. Nemon ja Edenin tuleminen mukaan faunoidijengin kanssa oli mielenkiintoista ja Ronnikin sai mieleistä seuraa. Tässä kirjassa ainut asia joka häiritsi minua, oli kirjan loppu, jossa Unna jätti Rufuksen.. aiva tyhmää vaikka hän kuitenkin rakasti Rufusta mutta... En malta odottaa, että pääsen lukemaan kirjan seuraavaa osaa, kun se ilmestyy. Toisaalta toivoin jossakin vaiheessa, että Unna olisi ottanut Nemon, mutta kun ajattelee, niin onneksi niin ei käynyt :)
Vaikka kirjailija oli suomalainen, kirja oli silti todella hyvä. Kirjan juoni oli mielenkiintoinen. Myös henkilöt olivat todellisen oloisia, eikä liian keksittyjä. Minun mielestäni kirja oli muuten hyvä, mutta loppuhuipennus tuli liian myöhään, kirjan olisi pitänyt jatkua vielä, koska se jäi selvästikin kesken vielä. Muuten hyvä <3
Pidin kirjasta kovasti, sen juoni ja henkilöt olivat kivoja, eikä loppu ollut arvattavissa. Toivoisin, että kirjasta olisi toinen osa, jos vaikka se olisi yhtä hyvä kuin tämäkin :)
Kirjan aloitus oli todella tylsä ja muutenkin puolet alusta oli aika tylsää, mutta loppua kohti kirja vain parani... Aika mahtava loppu huonon alun vastapainoksi.
No joo, kirja oli muuten hyvä, mutta kun kertoja vaihteli vähän väliä Jarrodista Kateen, niin menin ihan sekaisin, että kenen näkökulmassa oltiin menossa tarinassa. Aikamatka taaksepäin...kuullostaa jännittävältä, mutta olisin kaivannut enemmän jotakin sähellystä sen kanssa, että henkilöt eivät olisikaan tienneet millaista oli elää muutama vuosisata sitten. Kaikki meni täydellisesti, niin se vähän ärsytti. Ja sitten tämä kirjan loppukohtaus, jossa Stacey ja Jessica tulee kaupalle, niin minuu mieleeni ei olisi tullut että olisin hyväksynyt tuoolaista käytöstä heti kun palasivat aikamatkalta, siis ihan niinkuiun lähdön alussa he suunnilleen vihasivat toisiaan muiden nähden, mutta reissun jälkeen kulkivat käsikädessä... :-O Mutta kyllä oli muuten juonellisesti ihan hyvä, vaikka olihan se ennalta arvattavissa, että he onnistuvat tehtävässään ja palaavat takaisin rakastuneina... Mielestäni kirja oli neljän tähden arvoinen, juuri näiden mainitsemieni asioiden takia. Ja kyllä se kannattaa lukea :)
Aika sekalainen kirja. En oikein pitänyt, jotenkin sekava. Luin jonkun toisen osan näistä, niin se oli kyllä paljon parempi.
Ihana! Tosi koukuttava kirja. Kansi on tosi hieno, ja kannen perusteella valitsinkin tämän kirjan. Juoni oli tosi hyvä eikä se ollut mielestäni ennaltaarvattava. Evie oli lopussa turhan ärsyttävä Lendille, kun se vaan sanoi, että en voi olla kanssasi ja plääh.. No kokonaisuus oli kuitenkin kaiken arvoinen, eli kannattaa lukea. Odotan innolla että pääsen lukemaan seuraavan osan. :)
Kirjan alku oli aika tylsä, samoin kuin juoni. Juonessa ei oikein tullut mitää muutoksia. Ajattelin kannen perusteella, että kirja voisi olla kiva, mutta olin hieman pettynyt, kun ei se oikein ollutkaan. Amy oli tosi rasittava ihminen ja Seuraaja.