Kaneli88 - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Tämän kirjan lukemiseen meni pisimpään tästä kirjasarjasta. Ei lempikirjani, mutta ei nyt mikään tolkuttoman huonokaan. Jossain vaiheessa saattoi tulla tunne, että "taas tätä samaa itsesäälissä pyörimistä missä monet päähenkilöt rypevät". Pidin kuitenkin hahmoista. John joka viime kirjassa hieman ärsytti, on alkanut kiinnostamaan uudella tavalla. Lash toi oman vivahteensa sarjaan. En tosin ole ihan varma, että kuinka paljon haluan hänen tekemisistään ja mietteistään lukea seuraavissa kirjoissa. Loppu oli hyvä mielestäni ja sopiva. Paynen isompaa tulemista odottelen täällä kieli pitkällä. Vaikuttaa lupaavalta. Rehv seuraavasta kirjasta en osaa vielä sanoa, että mitä odottaa, mutta siirrytään siihen seuraavaksi.
V on selvästi yksi lempihahmoistani ja pysyy edelleen lempparina. Jane on myös todella hyvä hahmo ja täydet pisteet sille. Loppuun en ollut täysin tyytyväinen, mutta ei se silti vähennä kirjan arvostelua. Pidin siitä että Kirjurineitsyt ja valitut ovat tulleet isompaan osaan. Phury ei ole ennen kiinnostanut minua juuri ollenkaan, mutta tämän kirjan jälkeen otan hänestä kertovan teoksen mielelläni käsiini. John aiheuttaa hieman ristiriitaisia tunteita enkä vielä osaa sanoa pidänkö hänestä vai en. Hänen osuutensa olisivat voineet jäädä vähän vähemmälle, että pääparille olisi jäänyt enemmän tilaa.
Lempi kirjani koko sarjasta. Olen vain toivoton Eric-fani.
- Members
- Kaneli88