Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Rakasti tätä kirjaa!! Se oli niin ihanan pelottava, jännittävä ja... ihana!!
Tätä kirjaa en lue itse, vaan ystäväni likee sitä minulle joskus, kun tapaamme... Se on hauskaa, koska ei tarvitse keskittyä itse lukemiseen, vaan kokonan tarinaan, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Minusta kirja on erittäin hyvä, parempi kuin edes luulin kannen perusteella. Kirjassa on sopivasti jännitystä ja huumoria, ja varsinkin pikku Eleanor on suloinen.<3
Tämä kirja oli aivan fantastinen! Minusta on hyvä, että kirjassa ei ole minä-kertojaa, vaan asiat saa nähdä monen ihmisen näkökulmasta. Cornelia Funke on PARAS!<3
Aloitin tämän kirjan lukemista, mutta sitten se jotenkin jäi... En millään tarkoita, että se olisi ollut huono kirja, oli vaan niin paljon muuta tekemistä. Aion kohta aloittaa sen uudestaan. :)
Tämä kirja on loppu kaikista kirjakaupoista, joissa olen käynyt (ruotsiksi)... Haluan lukea sen mahdollisimman pian!
Noloa myöntää, mutta en ole vielä lukenut kirjaa, vaan olen katsonut elokuvan... Mutta elokuva oli mahtava ja olen kyllä pian lukemassa kirjankin!
Melkeinpä voisi sanoa, että tämä oli vielä parempi kuin edellinen osa. John Stephens kuvaa mahtavasti kaikkia paikkoja, jossa tapahtuu. Rakastan kaikkien hahmojen eri persoonallisuuksia! Kolmatta osaa odotellessa suosittelen kaikille! <3
Ihanan jännä ja raaka kirja! Suzanne Collins on onnistunut hyvin siinä, että kirjaa ei voi jättää kesken. Pakko saada selville mitä seuraavaksi tapahtuu...