Kääpiökuilujen lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #1)
Keskiarvo 3.77
3.77 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (88)
Kirjahyllytilastot

Kääpiökuilujen lohikäärmeet

Margaret Weis, Tracy Hickman
Julkaistu: syyskuu 19, 2007 (Jalava)
Alkuperäinen nimi: Dragons of the Dwarven Depths
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: dragonlance, dungeons & dragons, lohikäärmeet

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Mika Renvall. Kannen kuva: Matt Stawicki. Sidottu.

Kun Tanis ja Flint etsivät suojapaikkaa Thorbardinin kääpiövaltakunnasta Raistlin joutuu raunioituneeseen Kallokummun kummituslinnoitukseen, Sturm etsii legendaarista Kharasin moukaria, ja Tika lähtee vaaralliselle matkalle pelastamaan rakastettunsa varmalta kuolemalta.

Mutta Flint Tulivasara joutuu kaikkein vaarallisimpaan kokeeseen. Kun sankarimme kilpailevat ajan kanssa pelastaakseen satojen pakolaisten hengen Flint pakotetaan tekemään vaikea valinta, josta koko maailman kohtalo saattaa riippua.

Kumppanukset ovat taas yhdessä!

muokattu 21.10.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Mustan kuningattaren lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #2)Syyshämärän lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #1)Kevätaamun lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #3)Talviyön lohikäärmeet (Dragonlance: Kronikat, #2)Tiimalasivelhon lohikäärmeet (Dragonlance: Kadonneet kronikat, #3)

Kirja-arvioita (1)

Jackalbury avatar
Kirjoittanut
4.0
'Kääpiökuilujen lohikäärmet' on ihastuttavan nostalginen matka takaisin alkuperäisten Kronikoiden aikaan, miljööseen ja tunnelmaan. Weis ja Hickman ovat taas hauskoja, yllättäviä ja koskettavia, tosin verrattuna Kronikoihin 'Kääpiökuilujen lohikäärmeissä' on omanlaistaan, Weisin ja Hickmanin myöhemmälle tuotannolle ominaista ikuisia kysymyksiä ja syvällistä filosofiaa siellä täällä humorististen kohtausten ja seikkailun seassa. 'Kääpiökuilujen lohikäärmeet' ... (lisää)
Paikalla 34 vierailijaa
Uusin jäsen: Matilda Wilkus
Jäseniä yhteensä: 9724