Verisuudelma (Mustan tikarin perintö #1) - J. R. Ward 8.12   54

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunnan tarina jatkuu uudessa sarjassa!

Vampyyrien kuninkaan lähimmän neuvonantajan tytär Paradise haluaa paeta aristokraattisen nuoren naisen elämää. Hän päättää aloittaa Mustan tikarin veljeskunnan koulutusohjelman, vaikka se ei kaikkia miellytäkään. Hän haluaa oppia pitämään puolensa ja ajattelemaan omilla aivoillaan. Suunnitelma on hyvä, mutta todellisuus jotain aivan muuta. Koulutus osoittautuu äärettömän rankaksi, ja toiset kokelaat tuntuvat enemmän vihollisilta kuin liittolaisilta. Asiaa ei auta se, että koulutuksesta vastuussa olevalla Butch O’Nealilla, toiselta nimeltään Dhestroyerilla, vaikuttaa olevan yksityiselämässään pahoja ongelmia.

Kaiken huipuksi Paradise rakastuu toiseen koulutettavaan. Craeg on pelkkä siviili, jota Paradisen isä ei ikinä hyväksyisi. Craeg on kuitenkin kaikkea, mitä Paradise mieheltä haluaa. Kun väkivalta uhkaa repiä hajalle koko koulutusohjelman ja samalla eroottinen jännite Craegin ja Paradisen välillä kasvaa, Paradise joutuu kovalle koetukselle. Löytääkö hän itsestään voimaa toimia oman päänsä ja sydämensä mukaisesti – niin työssä kuin vapaa-ajalla?

J. R. Ward on jatkuvasti myyntilistojen kärjessä viihtyvä kirjailija, joka tunnetaan erityisesti suurta suosiota saavuttaneista sarjoistaan Mustan tikarin veljeskunta sekä Langenneet enkelit. Mustan tikarin perintö -sarja jatkaa Mustan tikarin veljeskunnan tarinaa.Keskustelu: J. R. Ward (57 viestiä)

Arvosana kirjalle
Omassa kirjahyllyssäni


Kirja julkaistu huhtikuu 22, 2016 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi Blood Kiss
Tietoja muokattu huhtikuu 22, 2016

Mustan tikarin perintö

Sarja sisältää 1 pääteosta ja yhteensä teoksia 1 kpl.

Sarjan suomentaminen jäi ensimmäiseen kirjaan.

Pääsarja Mustan tikarin veljeskunta

Verisuudelma (Mustan tikarin perintö #1) 8.12   54

Kirja-arviot & arvosanat

Anneliana
Arvosanat 64
Kirja-arviot 35
Viestit 5
tammikuu 29, 2017
9 / 10

Ohh, miten ihana lukukokemus Verisuudelma olikaan! En ollut varma, ihastuisinko Craegiin ja Paradiseen yhtä paljon kuin sarjan muihin pareihin, mutta Ward teki sen taas - tietenkin. Craeg on ihan älyttömän ihana hahmo ja juuri semmoinen paha poika, jollaisen jokainen tyttö haluaa. Paradise taas ylhästön kaunotar ja Craeg pelkkä orpo siviili. Draamalta ei säästytä (en valita!) kuin ei myöskään hampaiden kiristykseltä. -- Puhutaanpas sitten hiukan kirjan toisesta parista, Marissasta ja Butchista. Vihdoinkin, pitkästä aikaa sai myös kuulla mitä heillekin kuuluu. Turvapaikkaan toimintaan myös paneuduttiin hiukan syvemmin ja Butchilla kuten Marissallakin on omia ongelmia selvitettävänään... -- Kirja oli myös ihan älyttömän hauska! Oli aivan riemastuttavaa lukea taas hiukan sitä vanhaa BDB:tä, jota Ward oli tähän kirjaan ahtanut. Magic-Mike kohtaus sai minut nauramaan niin kovaa, että huhhuh. Sivuhahmotkin olivat ihan huippuja. Novosta tuli mieleen ihan Xhex ja Axesta tuli oudosti Wrath (haloo, joku muukin kuin vain minä?!). Pitemmittä puheitta Verisuudelma oli todella mukava lukukokemus. Ei mielestäni yhtä vakava kuin muut BDB-kirjat ovat olleet, mutta ehkä Ward pyrkiikin siihen. Lukekaa ihmeessä!

Q_Black
Arvosanat 248
Kirja-arviot 239
Viestit 111
toukokuu 1, 2016
9 / 10

Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun on päässyt sukeltamaan Wardin vampyyrien maailmaan, joten tämä kirja tipahti postiluukusta kuin tilauksesta. Paradise oli jo aiemmassa kirjassa melko mielenkiintoinen hahmo ja Craegin pilkahdus aiemmin herätti halun saada tietää hahmosta lisää. Hihittelin varmaan kuin pikkutyttö tätä lueskellessa koska tämä herätti taas sen fiiliksen kuin lukisi sarjan ensimmäistä kirjaa uudelleen. Kirja ei ole yhtä paksu kuin pääsarjan teokset ja olisin mieluusti lukenut koko kirjan verran päähenkilöistä, mutta mukaan oli mahdutettu myös Butchin ja Marissan välistä tarinaa. Ei siinä, olihan sekin ihan mielenkiintoista, mutta kyllä Paradise kiinnosti eniten. Ja ah niin ihana Craeg. Huomasin pariin otteeseen myös nauravani ääneen tätä lukiessa. Huumoriakin siis riitti kaikkien kuumien tunteiden ja jännittäviän tapahtumien lisäksi. Tottakai BDB-fanina olen todella innoissani, että saatiin tällainen sivusarja myös mukaan koska en vaan voi lakata rakastamasta tätä maailmaa kaikkine sen ihanine vivahteineen ja välillä vähän outoine tapahtumineen. Epätäydellisen täydellistä, ettenkö sanoisi!

Trewize
Trewize
Arvosanat 83
Kirja-arviot 0
Viestit 6
kesäkuu 21, 2021
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle
Arvosanat 69
Kirja-arviot 1
Viestit 0
elokuu 18, 2020
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle
_kirjakeiju_
_kirjakeiju_
Arvosanat 399
Kirja-arviot 328
Viestit 0
heinäkuu 11, 2019
Antoi 8 / 10 arvosanan kirjalle
iig-
iig-
Arvosanat 34
Kirja-arviot 2
Viestit 0
maaliskuu 15, 2019
Antoi 10 / 10 arvosanan kirjalle
Lilli
Lilli
Arvosanat 88
Kirja-arviot 39
Viestit 1
joulukuu 2, 2018
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle
Susi Belle
Susi Belle
Arvosanat 91
Kirja-arviot 0
Viestit 0
helmikuu 13, 2018
Antoi 7 / 10 arvosanan kirjalle
Vladimirian
Vladimirian
Arvosanat 73
Kirja-arviot 0
Viestit 0
syyskuu 5, 2017
Antoi 9 / 10 arvosanan kirjalle
Angel of Darkness
Angel of Darkness
Arvosanat 32
Kirja-arviot 15
Viestit 0
helmikuu 7, 2017
Antoi 9 / 10 arvosanan kirjalle