Verisuudelma

J. R. Ward
fantasia, paranormaali romantiikka
Verisuudelma - J. R. Ward8.12

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunnan tarina jatkuu uudessa sarjassa!

Vampyyrien kuninkaan lähimmän neuvonantajan tytär Paradise haluaa paeta aristokraattisen nuoren naisen elämää. Hän päättää aloittaa Mustan tikarin veljeskunnan koulutusohjelman, vaikka se ei kaikkia miellytäkään. Hän haluaa oppia pitämään puolensa ja ajattelemaan omilla aivoillaan. Suunnitelma on hyvä, mutta todellisuus jotain aivan muuta. Koulutus osoittautuu äärettömän rankaksi, ja toiset kokelaat tuntuvat enemmän vihollisilta kuin liittolaisilta. Asiaa ei auta se, että koulutuksesta vastuussa olevalla Butch O’Nealilla, toiselta nimeltään Dhestroyerilla, vaikuttaa olevan yksityiselämässään pahoja ongelmia.

Kaiken huipuksi Paradise rakastuu toiseen koulutettavaan. Craeg on pelkkä siviili, jota Paradisen isä ei ikinä hyväksyisi. Craeg on kuitenkin kaikkea, mitä Paradise mieheltä haluaa. Kun väkivalta uhkaa repiä hajalle koko koulutusohjelman ja samalla eroottinen jännite Craegin ja Paradisen välillä kasvaa, Paradise joutuu kovalle koetukselle. Löytääkö hän itsestään voimaa toimia oman päänsä ja sydämensä mukaisesti – niin työssä kuin vapaa-ajalla?

J. R. Ward on jatkuvasti myyntilistojen kärjessä viihtyvä kirjailija, joka tunnetaan erityisesti suurta suosiota saavuttaneista sarjoistaan Mustan tikarin veljeskunta sekä Langenneet enkelit. Mustan tikarin perintö -sarja jatkaa Mustan tikarin veljeskunnan tarinaa.

Keskustelua: J. R. Ward :: viestejä 57 kpl
Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Kampanja: 30 päivän ilmainen Nextoryn kokeilujakso koodilla 🠊 risingshadow (lisätietoa)


Julkaistu: huhtikuu 22, 2016
Kustantaja: Basam Books
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit
Alkuperäinen nimi: Blood Kiss
Arvosanalla: 8.12/10
Arvosanoja: 54
Muokattu: huhtikuu 22, 2016

Mustan tikarin perintö -kirjasarja

Sarjan suomentaminen jäi ensimmäiseen kirjaan.

Kuuluu yläsarjaan Mustan tikarin veljeskunta

Verisuudelma8.12

Kirja-arvioita

9/10 |
tammikuu 29, 2017
Ohh, miten ihana lukukokemus Verisuudelma olikaan! En ollut varma, ihastuisinko Craegiin ja Paradiseen yhtä paljon kuin sarjan muihin pareihin, mutta Ward teki sen taas - tietenkin. Craeg on ihan älyttömän ihana hahmo ja juuri semmoinen paha ...
9/10 |
toukokuu 01, 2016
Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun on päässyt sukeltamaan Wardin vampyyrien maailmaan, joten tämä kirja tipahti postiluukusta kuin tilauksesta. Paradise oli jo aiemmassa kirjassa melko mielenkiintoinen hahmo ja Craegin pilkahdus aiemmin ...