Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)
Keskiarvo 4.07
4.07 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (52)
Kirjahyllytilastot

Verisuudelma

J. R. Ward
Julkaistu: huhtikuu 22, 2016 (Basam Books)
Alkuperäinen nimi: Blood Kiss
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, paranormaali romantiikka
Avainsanat: vampyyrit
Osallistu keskusteluun (viestejä 57 kpl)

Alkuteos ilmestynyt 2015. Suomentanut Timo Utterström. Nidottu.

Mustan tikarin veljeskunnan tarina jatkuu uudessa sarjassa!

Vampyyrien kuninkaan lähimmän neuvonantajan tytär Paradise haluaa paeta aristokraattisen nuoren naisen elämää. Hän päättää aloittaa Mustan tikarin veljeskunnan koulutusohjelman, vaikka se ei kaikkia miellytäkään. Hän haluaa oppia pitämään puolensa ja ajattelemaan omilla aivoillaan. Suunnitelma on hyvä, mutta todellisuus jotain aivan muuta. Koulutus osoittautuu äärettömän rankaksi, ja toiset kokelaat tuntuvat enemmän vihollisilta kuin liittolaisilta. Asiaa ei auta se, että koulutuksesta vastuussa olevalla Butch O’Nealilla, toiselta nimeltään Dhestroyerilla, vaikuttaa olevan yksityiselämässään pahoja ongelmia.

Kaiken huipuksi Paradise rakastuu toiseen koulutettavaan. Craeg on pelkkä siviili, jota Paradisen isä ei ikinä hyväksyisi. Craeg on kuitenkin kaikkea, mitä Paradise mieheltä haluaa. Kun väkivalta uhkaa repiä hajalle koko koulutusohjelman ja samalla eroottinen jännite Craegin ja Paradisen välillä kasvaa, Paradise joutuu kovalle koetukselle. Löytääkö hän itsestään voimaa toimia oman päänsä ja sydämensä mukaisesti – niin työssä kuin vapaa-ajalla?

J. R. Ward on jatkuvasti myyntilistojen kärjessä viihtyvä kirjailija, joka tunnetaan erityisesti suurta suosiota saavuttaneista sarjoistaan Mustan tikarin veljeskunta sekä Langenneet enkelit. Mustan tikarin perintö -sarja jatkaa Mustan tikarin veljeskunnan tarinaa.

muokattu 22.04.2016

Muita kirjoja joista saatat pitää

Varjeltu rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta, #6)Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Ikiyön tarinoita (Yön siivet, #1)Rakastaja – vihdoinkin (Mustan tikarin veljeskunta, #11)Veren perintö (Sookie Stackhouse, #6)

Kirja-arvioita (2)

Anneliana avatar
Kirjoittanut
4.5
Ohh, miten ihana lukukokemus Verisuudelma olikaan! En ollut varma, ihastuisinko Craegiin ja Paradiseen yhtä paljon kuin sarjan muihin pareihin, mutta Ward teki sen taas - tietenkin. Craeg on ihan älyttömän ihana hahmo ja juuri semmoinen paha poika, jollaisen jokainen tyttö haluaa. Paradise taas ylhästön kaunotar ja Craeg pelkkä orpo siviili. Draamalta ei säästytä (en valita!) kuin ei myöskään hampaiden kiristykseltä. -- Puhutaanpas sitten hiukan kirjan toisesta parista, Marissasta ... (lisää)
Q_Black avatar
Kirjoittanut
4.5
Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun on päässyt sukeltamaan Wardin vampyyrien maailmaan, joten tämä kirja tipahti postiluukusta kuin tilauksesta. Paradise oli jo aiemmassa kirjassa melko mielenkiintoinen hahmo ja Craegin pilkahdus aiemmin herätti halun saada tietää hahmosta lisää. Hihittelin varmaan kuin pikkutyttö tätä lueskellessa koska tämä herätti taas sen fiiliksen kuin lukisi sarjan ensimmäistä kirjaa uudelleen. Kirja ei ole yhtä paksu kuin pääsarjan teokset ja ... (lisää)
Paikalla 24 vierailijaa
Uusin jäsen: Niia Sidoroff
Jäseniä yhteensä: 9648