Näkymätön Milanna

Helena Immonen
Julkaistaan: maaliskuu 16, 2021 (Kumma)
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasiasatufantasia, lapset
Avainsanat: kotimainen

Kuvittanut Nora Surojegin. Sidottu.

Milanna on aivan tavallinen tyttö, joka käy koulua, kertoo pikkuveljelleen hauskoja tarinoita ja tykkää vadelmista. On kuitenkin pienen pieni juttu, joka tekee Milannasta hieman epätavallisen: hän on näkymätön.

Näkymättömyydestä huolimatta elämä ei ole niin jännittävää kuin voisi luulla. Mutta kaikki muuttuu, kun vastaan tulee Timi, joka jostain kumman syystä näkee Milannan. Milanna saa tietää, että on olemassa ihan oikea Näkymättömien kaupunki, jossa kaikki ovat näkymättömiä kuten hän! Kun Milanna pääsee vierailemaan tähän mystiseen paikkaan, alkaa seikkailu, joka mullistaa yhden jos toisenkin elämän.

Näkymätön Milanna on kiehtova kertomus päättäväisestä tytöstä, joka ajautuu keskelle ennalta arvaamatonta seikkailua. Vauhdikkaan tarinan ohella kirja herättää pohtimaan oman paikan löytämistä ja sitä, onko ulkokuori vai jokaisen sisin lopulta tärkeintä. Kirjan hurmaavan mustavalkokuvituksen on tehnyt Nora Surojegin.

muokattu 02.12.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

LöytölintuKirous (Tähtisilmät, #2)Lumous (Tähtisilmät, #3)Paluu Uppelukseen (Hukkuneiden laakso, #2)Prinssi Ahava ja riipuksen arvoitus (Patarania, #1)
Paikalla 53 vierailijaa
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868