Kadonneet merenväkiset

Catherine Doyle
Julkaistaan: toukokuu 17, 2021 (Kumma)
Alkuperäinen nimi: The Lost Tide Warriors
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia, lapset

Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Leena Ojalatva. Sidottu.

Lumoava jatko Myrskynvartijan saari -kirjalle!

Syrjäistä Arranmoren saarta uhkaa pimeä tuho. Fionn on ollut saaren Myrskynvartija vain alle puoli vuotta, kun tuhannet hirvittävät sielunvaanijat saapuvat. Morrigan-velhottaren seuraajat ovat tulleet nostamaan pelätyn johtajansa valtaan.

Fionnin on ystäviensä avustuksella pelastettava saari. Jotta Morrigan saadaan kukistettua, on kutsuttava koolle merenväkisten armeija. Mutta kukaan muu saarella ei usko, että nämä julmat merenolennot ovat edes olemassa. Kun Fionn aloittaa kadonneiden merenväkisten etsinnän, muut saaren asukkaat valmistelevat tahollaan omaa hyökkäystään.

Taistelu Arranmoren pelastamiseksi on alkanut.

Taitavasti synkkyyttä, huumoria ja surua yhdistävä Kadonneet merenväkiset on taianomaisen Myrskynvartija-kirjasarjan toinen osa. Sarjan käännösoikeudet on myyty 20 maahan ja se on voittanut useita palkintoja.

”Doylen kyky luoda tuulenpieksemä, myrskyisä jännite ja fyysinen uhka on ylivoimainen. Tämä on kirja merenrantalomalle, oli keli mikä hyvänsä.” – The Daily Mail

muokattu 02.12.2020

Muita kirjoja joista saatat pitää

Takeshitan kintereillä (Takeshitan kintereillä, #1)LöytölintuHullut häät (Lohikäärmeakatemia, #4)Venesataman Tillinka ja Vaaralliset vuoretLohikäärmerouvan kosto (Lohikäärmeakatemia, #2)
Paikalla 51 vierailijaa
Uusin jäsen: Pieni ja sitkeä
Jäseniä yhteensä: 9868