Mustelmann avatar
Vastannut: Ageha, 13.08.2026

Neko Atsume

02.02.2016
Dyn avatar
Mahtava, tota mä en ole vielä itse nähnytkään! :grin:
Dyn avatar
No nyt on kunnollista: testaa mikä Neko Atsumen spessukissoista olet!
^
[Spoileri - klikkaa]

Ei, en ole pelannut peliä enkä tunne kyseisiä kissahahmoja. Minusta vain on hauska tehdä nettitestejä.

Olen miettinyt, suosittelisinko peliä äidilleni. Hän hankki tabletin, ja mietin, että hän voisi joskus tykätä tökkiä kivaa kissapeliä. Olen kuitenkin arvellut pelin olevan turmiollisen koukuttava. :lol:
Xerion avatar
Hiistu^
[Spoileri - klikkaa]

Sain saman :grin:
Mä sain läskikissan :p
Dyn avatar
Mulle ja Iivarille taas tuli molemmille Xerxes IV. Aristokraatteja ollaan. :wink:
05.02.2016
Raimu avatar
Joku on etsinyt kuvapankeista tosielämän NA-kisut (spoilerihtava koska spessukissat): http://yoselyne.com/post/138368458645/the-nekos-irl
05.02.2016
Emelie avatar
^ Kas kummaa, kun Xerxes IV:ksi on päätynyt persialainen. :D Ja (varotaan paljastuksia) [Spoileri - klikkaa]
Testistä tuli tulokseksi Billy the Kitten. :p
13.02.2016
Dyn avatar
Neko Atsumen fanikunta on tehnyt kaikkea hienoa, kuten nämä pikku-gifit (sisältää spoilereita spessukissoihin): http://imgur.com/a/tQQS0
19.02.2016
26.03.2016
Dyn avatar
Nyt on tullut Neko Atsumeen päivitys, jossa on paljon uutta tavaraa ja peräti neljä uutta kissaa! Kissojen paikkojen sijoittelusta galleriaan voisi päätellä, että kyseessä on kaksi tavallista ja kaksi spessukissaa. Kävin jo sisustamassa pihani kaikella uudella tavaralla, toivottavasti uudet kissat näyttäytyvät pian!
Rinja avatar
Jep, päivitys! Minä ostin tietenkin pihani täyteen uutta tavaraa (pihalle vaikutti jopa tulleen uusi paikka, johon laittaa jotain?), ja nyt nämä kaksi uutta normikissaa ovat käyneet ja ovat vieläpä aika ahkeria vierailijoita. Uusia spessukissoja ei ole näkynyt vielä.

Tavaran sekä kännykkä-/tablettitaustakuvien lisäksi tarjolla on muuten myös kokonaan uusi pihakin. Pitänee varmaan säästää siihen sitten, ihan vaan koska :P
Dyn avatar
Mulle on tullut uusista kissosta vasta Apricot, toivottavasti muutkin tulevat pian. :grin: Ainakin yksi vanha spessukissa näyttää muuten viihtyvän uusissa tavaroissa, eli erilaisia kuvia luvassa, jei.
kyty avatar
Taas kiinni Neko Atsumessa, ainakin hetken... Hiukan kyllä harmittaa, ettei alkuperäistä tallennusta ole enää puhelimessa. En ole saanut vanhoistakaan kissoista kerättyä vielä kaikkia muistoja uudestaan.

Kiva lisäys että pelistä voi ostaa taustakuvia. (Ei silti, että olisi vielä tullut laitettua yhtäkään puhelimeen.)
Emelie avatar
Minäkin innostuin taas seuraamaan tätä peliä, kun huomasin päivityksen. Vielä en ole saanut uusi kissoja paikalle, täytyy hiukan pohtia tavaroita uusiksi.
Dyn avatar
Jos tekijät ovat olleet oikein ilkeitä, uudet kissat tulevatkin lähinnä vanhoihin tavaroihin... Nyt kun kaikki hamstraavat pihansa täyteen kaikka uutta. :tongue: Toivottavasti ei kuitenkaan.
^ Sama kävi mielessä. Olisi kyllä aivan erikoisen ilkeää se :/
28.03.2016
Rinja avatar
Onneksi oli pelko turha, sillä spessukissat ilmestyivät äsken. Ovat kyllä aika awws ^^
Emelie avatar
Nyt minunkin pihalleni ovat ne uudet peruskissat tulleet käymään jo muutamaan otteeseen, mutta kuvaa en ole onnistunut vielä saamaan. Murheenkryynikissa Peachesistakaan minulla ei edelleenkään ole kuvaa....

Vaihtelin hiukan tavaroita pihalla, ehkä minäkin kohta saisin ne uudet spessukissat käymään. :)
Dyn avatar
Mäkin sain nyt toisesta uudesta kissasta kuvan, tai oikeastaan kaksi, mutta ensimmäinen niistä oli vain peppupuolelta... Uudet spessukissat eivät vielä ole edes käyneet.
Puolikuu avatar
Ilahduin kyllä niin, kun huomasin Neko Atsumen uuden päivityksen tästä ketjusta. Jo pitkään olen vain yrittänyt metsästää mementoja eri kissoilta, joten hauskaa saada hommaan muutakin sisältöä. Uudet esineetkin ovat aivan superhienoja.

Oletteko huomanneet Hit-Pointin uuden "hamsteripelin" Spoon Petsin? Ei ole kyllä ollenkaan yhtä söpö kuin Neko Atsume, mutta kelvannee.
02.04.2016
kyty avatar
Jaa, enpäs ollut huomannut. Eipä tuo tosiaan näytä yhtä söpöltä kuin Neko Atsume, mutta ehkäpä sitä tulee kokeiltua.

Emelie avatar
Uusia spessukissoja ei vaan näy, olen hiukan pettynyt. Tiedän kyllä millaiset ne ovat ja mihin tavaroihin ne tulevat (kyseiset tavarat on laitettu pihalle). Eli olosuhteet ovat kunnossa, mutta ilmeisesti ne ovat vaan ujoja. :p

kytySen sijaan löysin uuden hölmön kissapelin, jota aloin pelata Neko Atsumen ohella: Kleptocats, jossa kerätään varastelevia kissoja. :3
Mä latasin tämän pelin kanssa, siinä on hauska idea ja söötti ulkoasu. :) Neko Atsumeen verrattuna se vaatii enemmän aktiivista pelaamista (ainakin näin alkuun).
Dyn avatar
Mäkään en ole saanut spessukissoja käymään, vaikka olen pitänyt vaihtelevasti kaikkia uusia tavaroita ja erilaisia ruokia tarjolla. Ovat varmaan juu ujoja. :sad:
Rinja avatar
Ehkä minulla on sitten ollut tuuria, kun ovat näyttäytyneet kolmesti. Tosi tyyristä ruokaa niille on kyllä saanut tarjota.