Kategoria: Konserttisali | 18 viestiä | 164 lukukertaa
Vastannut: Melian, 18.05.2026

Pokemon Go

07.08.2016
Dyn avatar
GPS:llä on kans viivettä, peli toimii paremmin kun saa haettua sijainnin mobiiliverkon kautta - eli juu, tarkoin lokaatioasennut käytössä, siitä ei nyt ole kyse. Tiedän nää jutut. :wink: Lähinnä eilen harmittu kun en päässyt käsiksi pikkupoikien just asentamaan lureen.
07.08.2016
Dyn avatar
Jos joku vielä sanoo, ettei Pokemon Go ole sosiaalinen peli, niin höpö höpö: törmättiin juuri Iivarin kanssa Käpylässä lurella Sanjaan, joka toimi Risingin modena vuosia takaperin ja on nykyään ilmeisen vastuullinen perheenäiti, kun tuo jälkikasvunsa pokemoneilemaan. :grin:
Tykkäykset (1): Ageha
08.08.2016
Strato avatar
Näköjään tuo gps pelissä aiheuttaa ongelmia, tänään huomasin kävellessäni, että pelihahmo käveli jonkin aikaa täysin vastakkaiseen suuntaan kuin minä, kunnes se viimein huomasi erehdyksensä ja kääntyi takaisin :grin:
08.08.2016
Emelie avatar
Otan vähän sanojani takaisin, ei se Nearby-lista nyt ihan niin susi ole kuin mitä kuvittelin. Löysin tänään sen avulla pikachun...

Listaus toimii, jos se pystyy päivittämään itsensä. Tällä kertaa se pystyi, ja pääsin kokeilemaan metsästystä sen avulla ekaa kertaa.
Rasimus avatar
1 kirja, 890 viestiä
On kuulemma suosio lähtenyt romahtamaan samalla vauhdilla kuin se syntyikin. En ole pelannut, niin en uskalla spekuloida syytä.
Iivari avatar
Huomasin, ja jossain määrin uskonkin. Sen sijaan nuo "syyt" jotka on nostettu esiin selittämään pelaajakatoa ovat kyllä toinen toistaan epäuskottavampia. Ei kukaan jätä hyvän pelin pelaamista siksi, että siitä ei uutisoida tai että on uutisoitu lieveilmiöistä.
Echramath avatar
Kummakos tuo, jossain "orgaanisessa kasvussa" mille tahansa tulee lisää harrastajia koko ajan ja niistä sitten osa kyllästyy uutuudenviehätyksen jälkeen, mutta jos on hyvä tuuri, uusia tulee edelleen, joten kasvu on tasaista. Pokemonin suhteen iski villitys ja lähes koko populaatio (jolla voisi olla kiinnostusta) päätyi kokeilemaan peliä yhtä aikaa. Vaikea kuvitella, että jossain Suomessa olisi enää mitään kasvunvaraa.
06.09.2016
Freyja avatar
Minä olen pelannut nyt puolitoista kuukautta enemmän ja vähemmän aktiivisesti, ja viimeisen viikon aikana uusien pokémonien löytäminen teettää jo oikeasti töitä. Alkaa jo vähän into/energia hiipumaan. Samoja (harvinaisia) poksuja pitää kerätä melkoinen määrä, ennen kuin pääsee kehittämään niistä seuraavaa versiota, ellei sitten käy hyvä tuuri ja 10 km munasta kuoriudu jokin puuttuva. Olen 24. tasolla (pian 25) ja 16 Suomesta suosiolla löytyvää puuttuu. Edessä on useampi matka toisiin maisemiin, joten enköhän yritä kuitenkin löytää loppujakin. Ei kai sitä voi kesken tässä vaiheessa luovuttaa.
07.09.2016
Emelie avatar
Minulla on ihan sama, noin 1.5 kuukautta pelaamista takana ja into tosiaan alkaa himpun verran laskea. Minulta puuttuu kuitenkin vielä ainakin 40 pokemonia, joten työsarkaa riittää jos vaan jaksaa.

Se Nearby-lista muuttui jossain vaiheessa Sightings-listaksi ja toimiikin paremmin. Edelleenkään sen kanssa ei oikein voi metsästää, mutta ainakin se antaa oikeamman kuvan lähellä olevista pokemoneista. Pokemon-repussa on yleensä suurimmaksi osaksi puluja ja rottia, joita toki pystyy helposti evolvaamaan ja saamaan sitä kautta xp:aa, mutta ei se tasojen nousu oikein kiinnosta, kun siitä ei tunnu saavan ainakaan minunlaiseni ainoastaan keräämisestä kiinnostunut pelaaja oikein mitään hyötyä.

Mutta kunnon kannalta hyödyllinen peli, edelleen jaksaa lähteä vähän pidemmillekin lenkeille, jotta saa munia hatchattua (tosin pettymys on suuri, kun munasta tuleekin sitten pulu pikachun sijaan, tai drowsee jonkun muun jännittävämmän sijaan). Harmittaa vaan edelleen heikko gps, kilmetrejä menee hukkaan, kun peli/laite ei osaa ottaa niitä tarkasti.
27.06.2018
Freyja avatar
Nostanpa aihetta esille, kun viime kirjoitusten jälkeen on peliin tullut lukuisia muutoksia. Viimeksi nyt kaverien lisäämiset ja pokemonien vaihtomahdollisuudet. Olen nyt itse kohta tuplasti level 40, eli olen jatkanut aktiiviista pelaamista kohta 2 vuotta. Dexistä puuttuu nyt julkaistuista pokemoneista vain 3 ja niistä yhden saan varmuudella Dortmundin PoGo-tapahtumasta ensi viikonloppuna. Välillä on pelaamisessa ollut hiljaisempia hetkiä, mutta lähes jatkuvat eventit ja shinypoksujen saalistus on pitänyt kohtalaisesti mielenkiintoa yllä. Vieläkö täältä löytyy PoGo-aktiiveja?
18.11.2025
Ageha avatar
Olen tässä viime aikoina palannut Pokémon Go:n pelaajaksi. Tavoitteenani oli alkaa tämän ansiosta kävelemään, mieluusti kymmeniä kilometrejä viikossa, mutta pelin ominaisuudet ovat tässä 5+ vuodessa muuttuneet niin paljon, että pelaan sitä lähinnä kotisohvalta. :P Mälsää. Kyllä siihen on nyt taas tullut kaikenlaisia lisäkannustimia, että ihmiset lähtisivät kotoa, mutta kun kolikoitakin saa valtaamatta saleja, ja heti kun vaan avaa kotona pelin eteen spawnaa 3-7 monnia, niin etenkään nyt syys- ja alkutalvisäiden tultua ei ollenkaan huvita poistua kotoa. Olen sitten keskittynyt lähinnä niihin muita pelaajia vastaan käytäviin otteluihin, ja löytämään mahdollisimman hyviä monnikomboja. Voittoja on muutama enemmän kuin häviöitä, joten olen ihan tyytyväinen menestykseeni, vaikka se kävelypuoli on auttamatta jäänyt.
18.11.2025
Jukuke avatar
Miettiny itekin, et pitäs pitkästä aikaa testata sitä, miltä se nykyään vaikuttaa. Aikoinaan lopetin sen, ku se rupes valittaan huijaamisesta, ku kävelin normaalia vauhtia... Sinänsä ku kävelee päivittäin 5 kilsaa ja säiden salliessa käyn juoksemassa 10-15 kilsan matkoja ois munat auennu ihan kivasti siinä sivussa.