Video, jonka soisit muidenkin näkevän
15.03.2014
Strato

Tuli jotenkin jännän positiivinen fiilis tästä :smile:

[url=https://www.youtube.com/watch?v=IpbDHxCV29A]First kiss[/url]
15.03.2014
FreakyMike
StratoMonet ovat varmaan jo nähneetkin tämän, jonkin verran saanut julkisuutta sosiaalisessa ja tavallisessa mediassa.Tuossa videossa oli lähinnä jotain mallien tai näyttelijöiden kaltaisia tosi "edustavan" näköisiä ihmisiä, että jäi jotenkin teennäinen kuva koko hommasta, koska kaikki heittäytyivät toistensa kaulaan heti niin suurella tunteellakin.
First kiss
[quote="Strato" post=12307]Monet ovat varmaan jo nähneetkin tämän, jonkin verran saanut julkisuutta sosiaalisessa ja tavallisessa mediassa.

Tuli jotenkin jännän positiivinen fiilis tästä :smile:

[url=https://www.youtube.com/watch?v=IpbDHxCV29A]First kiss[/url][/quote]

Netissä on pyörinyt myös samankaltainen video briteistä, missä olikin jo paljon arkisempia tyyppejä suutelemassa ja toiminta oli muutenkin semmoista hauskan kömpelöä tai kiusaantunutta, mitä ventovieraiden välisen pusuttelun luulisi useimmiten olevan. :tongue:

16.03.2014
Echramath
Laibachin uusi levy tuli viimein ulos ja sen mukana The Whistleblowers-musiikkivideo. Laibachhan on tunnetusti leikitellyt fasistisymboliikalla taiteen nimissä ottamatta ihan oikeaa kantaa, mutta tämä on omistettu suoraan Snowdenille, Assangelle, Manningille ja muille. Tämä on myös elokuvallisesti koko ruudulta hienoin musiikkivideo hetkeen (ja ei, tässä ei ole bändiä soittamassa eikä edes marssimassa). [linkki] (kai tuo on Youtubessakin)
Sitten erinomaisen hyväntuuliseen menoon, Resisposse-yhtyeestäkin tuttu Kalle Havumäki haastattalee polkupyörälähetti Paulus Palmqvistia:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=W8owCNjtZD4[/video]
Itse juttu tuli radiosta (joten siitä vähän niinkuin puuttuu video) mutta linkkaan senkin tänne.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=W8owCNjtZD4[/video]
Laibachin uusi levy tuli viimein ulos ja sen mukana The Whistleblowers-musiikkivideo. Laibachhan on tunnetusti leikitellyt fasistisymboliikalla taiteen nimissä ottamatta ihan oikeaa kantaa, mutta tämä on omistettu suoraan Snowdenille, Assangelle, Manningille ja muille. Tämä on myös elokuvallisesti koko ruudulta hienoin musiikkivideo hetkeen (ja ei, tässä ei ole bändiä soittamassa eikä edes marssimassa). [[url=http://www.nowness.com/day/2014/2/28/3705/laibach--the-whistleblowers]linkki[/url]] (kai tuo on Youtubessakin)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=W8owCNjtZD4[/video]

Itse juttu tuli radiosta (joten siitä vähän niinkuin puuttuu video) mutta linkkaan [url=http://www.radiohelsinki.fi/podcast/48409/valoa-helsinkiin-ohjelmassa-tutustuttiin-polkupyoralahetin-tyohon-13-3-2014/]senkin[/url] tänne.
24.03.2014
Celestine
Abba-fanille hauskempi kuin ei-fanille.
"I have a dream. I mean, they have a song to sing!"
"Heeey!" :lol:
"I have a dream. I mean, they have a song to sing!"
Abba-fanille hauskempi kuin ei-fanille. :roll:

"I have a dream. I mean, [i]they[/i] have a song to sing!"
30.03.2014
Celestine
Jää päähän soimaan.. We are different, we are different, we are differnet... HAPPY! VERY SMART!

Jää päähän soimaan.. [i]We are different, we are different, we are differnet... HAPPY! VERY SMART![/i]
30.03.2014
FreakyMike
Hieman tavallista erikoisempi koira juoksentelee pitkin uimarantaa.
Hieman tavallista erikoisempi koira juoksentelee pitkin uimarantaa.

31.03.2014
Elenna

31.03.2014
Mustelmann
ElennaSuomalaisversio aiemmin mainitusta First Kiss -videosta. Tämä on vallan herttainen... ja selvästi suomalainen.Okei, mikä tämän pointti mahtoi olla? Joukko random tyyppejä tuijottaa toisiaan hihitellen epämääräisesti. Selittäkää.
[quote="Elenna" post=13134]Suomalaisversio aiemmin mainitusta First Kiss -videosta. Tämä on vallan herttainen... ja selvästi suomalainen.[/quote]

27.05.2014
HourglassEyes
Tekee aina mieli lukea Potterit uudestaan kun tän kattoo =) Go Snape!
Tekee aina mieli lukea Potterit uudestaan kun tän kattoo =) Go Snape!

Tekee aina mieli lukea Potterit uudestaan kun tän kattoo =) Go Snape! :heart:
27.05.2014
Veadela
[video width=425 height=344 type=youtube][/video][video]http://https://www.youtube.com/watch?v=jByhHyfMlc4[/video]
Tämä video ei ole kylläkään hauska, enemmäkseen koskettava. Ne sanat ovat niin kauniita ja laittaa ajattelemaan, kuinka hirveä tämä maailma on.

28.05.2014
Suloinen ja hassu musiikkivido. Ihanat silmät :lol:
Suloinen ja hassu musiikkivido. Ihanat silmät :lol:

29.05.2014
Celestine
Loilottava Saruman löysi tiensä Hobittiin.
Ihan oikeasti, mitä mä oikein teen mun elämällä? :lol:
Loilottava Saruman löysi tiensä Hobittiin.

30.05.2014
Echramath
[video]http://https://www.youtube.com/watch?v=6E9WU9TGrec[/video]
Crashcourse in US History (osa 1, mutta ovat näemmä pääseet jo Reaganiin asti). Viihdyttävä, jos tykkää tämmöisestä tykityksestä.
[video]http://https://www.youtube.com/watch?v=6E9WU9TGrec[/video]

12.06.2014
FreakyMike
Hienoa musisointia vanhaa puhelinta näppäilemällä.
Hienoa musisointia vanhaa puhelinta näppäilemällä.

10.07.2014
Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Elfquestista oltiin suunnittelemassa elokuvaa mutta tuottajat eivät halunneet kilpailla Hobitin kanssa, toivottavasti sitten parin vuoden kuluttua. Maistiaisiksi fanien tekemä pätkä.
Elfquest: A Fan Imagining

Mitä saadaan kun yhdistetään Batman ja Death Metal? No tietenkin Batmetal
Mitä saadaan kun yhdistetään Batman ja Death Metal? No tietenkin Batmetal

03.09.2014
Celestine
Sain nostalgiakokemuksen, kun näin tän videon
Sain nostalgiakokemuksen, kun näin tän videon :heart:

27.09.2014
Dragonil
[video]http://https://www.youtube.com/watch?v=9N5KyjM5v0c[/video]
Yksinkertaisesti uskomattoman upea. Tähän ei koskaan kyllästy :lol:
Samoilta tekijöiltä löytyy myös Game of thrones VS Lord of the rings, jos kiinnostaa!
[video]http://https://www.youtube.com/watch?v=9N5KyjM5v0c[/video]

29.09.2014
poistettu
Tästä ei gansgtaräppi parane. Tuo espanja soljuu kuin puro, ei töki ei. Streetkredititkin kunnossa, koska räppääjä edustaa Los Angelilaista Florencia 13- jengiä. Kovia jätkiä nuo. Rikollista roskaa, tietysti, mutta ei tekis mieli joutua napitusten noitten kanssa.

08.10.2014
Thialfi
Videossa vastataan kysymykseen: Why Doesn't MTV Play Music Videos Anymore?
Videossa vastataan kysymykseen: [url=https://www.youtube.com/watch?v=9ysyZF-DZFY]Why Doesn't MTV Play Music Videos Anymore?[/url]
10.10.2014
poistettu
Tällä jätkällä on kyllä karaoke hallussa. Se on uskomatonta, miten jollain on vaan tota laulutaitoa. Ihan kateeks käy.