Video, jonka soisit muidenkin näkevän
13.10.2014
poistettu
Tässä oikeastaan kuunneltavaksi, voihan tota katella, mutta voi tulla tylsää. Eli kyseessä on Bobby Beausoleil. Herrahan on hullu herra, sillä oli mukana Manson Familyssa, mitä johti kulttijohtaja ja aito sekopää, Charles Manson. Kultti teki tuhmuuksia (aika paljon), mutta jännä juttu siinä oli se, että koska kyseessä oli hippiaika, siihen liittyi musiikki vahvasti. Jos haluat kuunnella, miltä kuulostaa aidon sekopään tekemä musiikki, anna palaa. Itte tykkään tästä ku hullu puurosta, koska tuo äänimaailma on jotenkin niin kaunis.

Muokannut poistettu (13.10.2014)
17.10.2014
Louhikäärme
Japanilaisia opettelemassa kiroilemaan englanniksi.
[video width=425 height=344 type=youtube]T9-OWfS2Vy4[/video]
Japanilaisia opettelemassa kiroilemaan englanniksi.
18.10.2014
Vähän musiikkia lauantai-illan ratoksi:
[video size=100 width=480 height=360 type=youtube]3QMKjT6ZoUY[/video]
Tällä kaverilla on paljon muitakin hyviä videoita, kannattaa katsella. Myös erityyppistä musiikkia.
Vähän musiikkia lauantai-illan ratoksi:

22.10.2014
Mustelmann
Haluaisin kyllä yhden Megan-kloonin, tai vaikka useammankin. Ennakovaraan heti, kun niitä saadaan tuotantoon.
23.10.2014
The Big Bad Wolf
Linkki
Jää päähän soimaan, mutta ei haittaa yhtään. :lol: Voi että, vielä viikko frendin halloweenailuun. Saavat raukat kuulla tuon seitsemäntuhatta kertaa.
[url=https://m.youtube.com/watch?v=qx1mboWYn0c]Linkki[/url]

25.10.2014
Nylkky
Hahahaa! En tiedä kuinka moni tajuaa videon huumorin, mutta putosin tuolilta XD
Kilpakävelylle kunniaa tavalla tai toisella
Kilpakävelylle kunniaa tavalla tai toisella
Hahahaa! En tiedä kuinka moni tajuaa videon huumorin, mutta putosin tuolilta XD

[video]https://www.youtube.com/watch?v=UDMbimGq0kc[/video]

Kilpakävelylle kunniaa tavalla tai toisella :tongue:
26.10.2014
poistettu
Look at my horse, my horse is amazing. Give it a lick!
Mmm! It tastes just like raisins.
Look at my horse, my horse is amazing. Give it a lick!

02.11.2014
HourglassEyes
Paras 12 sekuntia taas vähään aikaan. Putosin niin penkiltä, kun tää tuli illalla jossain kotivideokoosteessa, ett oli pakko kaivaa esille YT:n ihmeellisestä maailmasta... :lol: :lol: :lol:

02.11.2014
Tuo oli hyvä tuo Gandalf! :lol:
Tämä video vastaa kysymykseen; mihin hobitteja viedään? Ja jos on hitaampiälysiä, nii tässä varmuuden vuoksi 10 tuntia toistoa.
Tuo oli hyvä tuo Gandalf! :lol:

05.11.2014
Lisää stand uppia, ehkä maailman hauskimmalta koomikolta:
Lisää stand uppia, ehkä maailman hauskimmalta koomikolta:

19.11.2014
Hiistu
Tämä on jo kuukauden vanha juttu (plus vastaavia videoita jo pari vuotta sitten), mutta mikäli tämä jollekin vielä uusi (minulle oli) :
[video width=425 height=344 type=youtube]qOw44VFNk8Y[/video]
Lentäminen ei muutoin pelota, mutta jos lennon aluksi pyörisi tämmöinen filmi, tulisi itselläni mieleen, että pahus, tässä ei hyvin käy... Vähän liiankin eeppinen. :lol:

20.11.2014
HourglassEyes
Aah, Wow:ia ei ole tullut pelattua enään vuosiin (sitä tuli kyllä pelattua vuosia) - Mutta tää pätkä jaksaa naurattaa vieläkin :lol:

27.11.2014
[video size=100 width=480 height=360 type=youtube]EAANKFPchtA[/video]
Sattumalta törmäsin tähän videoon. Tässä biisissä on vaan jotain maagista, pelihistoriani hienoin hetki oli kun Leliana alkoi laulamaan tätä Originsissa :heart:

03.12.2014
[video size=100 width=480 height=360 type=youtube]dPIJLU1DkiI[/video]
Ah tätä nostalgiaa, kaveri näytti muutaman videon ja nyt olen naureskellut näille koko eilisen illan ja tämän päivän :blush:

05.12.2014
Kirjaneito
linkki (Olen huono ja unohtanut miten noita videolaatikoita tehdään... Osasin ennen :lol: Nyt on linkkinä.)
Itsenäisyyspäivä on ovella, joten ajankohta on sopiva. Mahtava musiikki ja loistavasti valitut luontoklipit, tässä silmä (ja korva) lepää. :heart:

[url=https://www.youtube.com/watch?v=F5zg_af9b8c]linkki[/url] (Olen huono ja unohtanut miten noita videolaatikoita tehdään... Osasin ennen :lol: Nyt on linkkinä.)
07.12.2014
Strato
Olkoon tämä omistettu kaikille koulussa tai kokouksissa tylsistyneille ihmisille. Jotain hauskaa mitä voitte tehdä kynän kanssa.
Mulla on vasta harjoitteluvaiheessa, yhden kerran sain ton onnistumaan tänään :lol:

31.12.2014
Ageha
Vähän lapsienergiaa tai jotain.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is[/video]
Vähän lapsienergiaa tai jotain. :tongue: Tuon pojan ääni on uskomaton ja tyttö soittaa yksin biisiä joka on tarkoitettu neljän ihmisen soitettavaksi.

Muokannut Ageha (31.12.2014)