Vastannut: kirill potemkin, 22.04.2026
Viimeisin kirjahankinta
23.07.2014
Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Sattumalta huomasin että on kirjoitettu [color=#ffffff]Doom[/color]-pelin maailmaan sijoittuva kirjasarja tekijöinään Dafydd Ab Hugh ja Brad Linaweaver. Kaksi ekaa osaa on jo hyllyssä, [color=#ffffff]Knee Deep in Dead[/color] ja [color=#ffffff]Hell on Earth[/color]. Nelos-osa, [color=#ffffff]Endgame[/color], on tulossa mutta kolmosta, [color=#ffffff]Infernal Sky[/color]tä ei vielä löytynyt vakiokaupoistani.
Evan Currien mainion Odyssey One avaruusoopperasarjan neljäs osa, [color=#ffffff]Out of the Black[/color], on ilmestynyt ja on tulossa koska minulla oli siitä ennakkotilaus.
Kansanperinnettäkin tuli vähän ostettua. [color=#ffffff]Larrousse Dictionary of World Folklore, Folklore of Cornwall, The Mabigonion[/color] ja [color=#ffffff]The Song of Roland[/color].
Rolandin lauluun tutustuminen tarkemmin on ollut haaveissa siitä lähtien kun 80-luvulla luin Mustanaamio-seikkailuja missä hänellä oli Rolandin miekka, Durandal (ja taisi Excaliburikin löytyä). Suomeksi Rolandin laulu on julkaistu viimeksi 30-luvulla joten sitä ei ole tullut vastaan ja piti sitten viimeinkin hommata englanninkielinen versio.
Sattumalta huomasin että on kirjoitettu [color=#ffffff]Doom[/color]-pelin maailmaan sijoittuva kirjasarja tekijöinään [color=#ffff00]Dafydd Ab Hugh[/color] ja [color=#ffff00]Brad Linaweaver[/color]. Kaksi ekaa osaa on jo hyllyssä, [color=#ffffff]Knee Deep in Dead[/color] ja [color=#ffffff]Hell on Earth[/color]. Nelos-osa, [color=#ffffff]Endgame[/color], on tulossa mutta kolmosta, [color=#ffffff]Infernal Sky[/color]tä ei vielä löytynyt vakiokaupoistani.

[color=#ffff00]Evan Currie[/color]n mainion [color=#00ff00]Odyssey One[/color] avaruusoopperasarjan neljäs osa, [color=#ffffff]Out of the Black[/color], on ilmestynyt ja on tulossa koska minulla oli siitä ennakkotilaus.

23.07.2014
Lenora
Ajattelin aloittaa Mongolien jälkeen toista Conn Igguldenin sarjaa ja hain Suomalaisesta kirjakaupasta hintaan 7,95 pokkarina. En tosin päässytkään aloittamaan sitä, sillä lukamattomien kirjojen laatikostani eksyi käsiini toinen teos joka nyt on ensin luettava loppuun.
25.07.2014
Scartti
Kirjakauppa Tulenkantajat: Siiri Enoranta, Nokkosvallankumous 20 €. Kyllästyin odottamasta pokkariversiota. Kaupan päälle sain valita alekorista kirjan ja mukaan lähti Toni Morrisonin Paratiisi

Suomalainen kirjakauppa: Emmi Itäranta, Teemestarin kirja 12,95 €(pokkari). Jostain syystä en saanut aikaiseksi tilata sitä Adlibriksesta, jossa hinta olis ollut 8,20 € :roll:
29.07.2014
haplotus
Kotiin paluun yhteydessä tuli haettua myös postiin saapunut Adlibriksen paketti. Jokin aika sitten luin ensimmäisen englanninkielisen romaanini ja tämän tilauksen kautta ajattelin hommaa jatkaa.
Samoin tein ajattelin että otetaanpa Ajan pyörä uusintalukuun, joten nyt hyllyssä vuoroaan odottaa sarjan ensimmäinen osa The Eye of the World pokkarina. Hintaa tuli semmoset viisi ja puoli euroa.
Pari mangaakin tilasin, esimerkiksi uutuudet Aron morsiamet ja Summer Wars. Koitin saada myös scifimanga Knights of Sidonian toisen osan englanniksi mutta kauppa ilmoitti sen olevan loppu, joten täytynee hakea se täkäläisestä Fantasiapeleistä lähiaikoina.

30.07.2014
Kuura
Eilisellä kirppiskierroksella mukaani tarttui kaksi pokkaria: Terry Prachettin Velhous verissä (2e) ja Michael Enden Tarina vailla loppua (1,50e).
Eilisellä kirppiskierroksella mukaani tarttui kaksi pokkaria: Terry Prachettin [i]Velhous verissä[/i] (2e) ja Michael Enden [i]Tarina vailla loppua[/i] (1,50e).

Näin paljon muitakin houkutuksia, esim. Hannu Rajamäen Fraktaaliruhtinas olisi ollut kovakantisena vain pari euroa, samoin joku Percy Jacksoneista (en nyt muista mikä osa oli kyseessä..). Sain kuitenkin pidettyä näppini niistä erossa, täytyisi ensin saada vähän lisää tilaa kirjoille, että niitä viitsisi ostaa lisää. Tämä kyllä unohtaa aika ajoin.. :roll:
30.07.2014
FreakyMike
Ropecon viikonloppuna löytyi naapuripöydästä Paula Purhosen & Tiina Miettisen tekemä lastenkirja "Elämää kivikauden suomessa" ja kampintorin antikvariaatista Mystiikan Maailma sarjan 17 osa "Rajaton ihmismieli"
Sarjakuvahankintoja SS Libriconista olivat Charlier Hubinonin "Punaparta Karibian demoni" albumi ja Petri Hiltusen viimeisin Kalkkaro liuskalehti.

01.08.2014
Johanna
Viime aikoina olen lähinnä tehnyt löytöjä Punaisenristin Kontista (koska työpaikka sijaitsee samassa kaupunginosassa tulee käytyä siellä usein, kun on lyhyitä työpäiviä. Onneksi asun melkein 15km sieltä pois). Hellsing 1 ja 6 mangat 1€uroa/kpl. (Huomasin vasta kotona että 1 on ruotsiksi, eipä haittaa koska olen kaksikielinen mutta en välitä lukea ruotsiksi). Redwallin taru 7.Kellonvalaaja 3€uroa. R.A.Salvatoren pehmeäkantisia kirjoja Pimeän piirittämät, Noitakuninkaan lupaus, Puolituisen kivi, Kotimaa, Maanpaossa ja Valoa kohti 2,50€uroa/kpl. Löytyi myös Ajan pyörä 2. Maailmansilmä kirja 4€uroa.
Myyrmannissa on joku kirjakaupaa joka lopettaa ja myy tuotteita -50% alennuksella. Hattuja lapsille 5€uroa, R.A.Salvatore Maailmanselkä 2,50€uroa pehmeäkantinen, Ajan pyörä 4.Lohikäärmeviiri 2,50€uroa kirja ja Elina Rouhiaisen Uhanalainen 2,50€uroa kirja (eka osa oli ihan ok kun halvalla sai oli pakko ostaa).

Morgan Blood
Stephen King - Musta torni
Ja nimenomaan se ensimmäinen, suomennettu painos Revolverimiehestä. Minusta se on kiva kuriositeettipala hyllyyni. Musta torni-sarjankin paras osa se mielestäni on. 3€ oli jonkun kirpparihinta.
Henry Miller - Plexus 2
Viimeistelen Ruusuinen ristiinnaulitseminen-trilogiaa hyllyssäni. Pidän Millerin sanamyrskystä joten hankin tilkkeitä viimeisiin koloihin miehen tuotannosta. 2€ siitä.
Lisäksi puoliskon mukaan tarttui Lasten kultainen kalevala -sarjan osat kauniine kuvituksineen. Nyt nautitaan niistä.
Stephen King - Musta torni

Aurelia
Kahden viime viikon saalis kirjanmetsästyksessä.
Hyväkuntoinen pokkari Elizabeth Kostovan Historiantutkija, jonka pelastin kirjaston poistomyynnistä 50 sentillä.
Rakkaalta nuorelta sukulaiselta ilmaiseksi saatuja kohtuukuntoisia kirjoja:
Väinö Linnan pokkariversio Tuntematon sotilas. Kaksi kovakantista Lehtisen nuortenkirjaa; Roskisprinssi ja Laura pitää pintansa ja vielä kovakantinen kirja Blytonin Seikkailujen saari.
Olen miettinyt näitä viimeisen puolen vuoden kirjahankintojani ja alkanut vakavasti miettiä minkälaisen kirjaston haluan koota, sillä tilaa ja rahaa ei tosiaankaan ole tällä hetkellä ylenmäärin. Olen varsin murheellisena todennut, että minun pitää rajoittaa kirjarakkauttani ja kirjojen omistushaluani. Olen päätynyt lopputulokseen, että päämetsästyskohteeni on suomennettu fantasiakirjallisuus ja sitäkin joudun rajoittamaan hyvään kirjallisuuteen. Mietin vielä muutaman muun genren paria kirjailijaa rupeanko keräämään heidän kirjojaan. Miten teillä muilla on oman henkilökohtaisen kirjastonne kanssa?
Aurelia
Kahden viime viikon saalis kirjanmetsästyksessä.

LunaJei
Rick Riordanin Haadeksen talo. Ja kuinka kauan sitä onkaan odotettu! Liian kauan, sen sanon. Varsinkin Athenen merkin lopun vuoksi... Ja nyt omistussivulla lukee:
Mutta te olette oikeasti minulle rakkaita."
Repesin, mutta samaan aikaan haluan mottaista mokomaa ääliötä kalloon. Huusin ääneen: "RICK!"
Koirani tuli paniikissa nuolemaan naamaani...
Mutta te olette oikeasti minulle rakkaita."
Koirani tuli paniikissa nuolemaan naamaani...

Mutta te olette oikeasti minulle rakkaita."

Koirani tuli paniikissa nuolemaan naamaani... :roll:
04.08.2014
Skie
Kirjaston poisto/ilmaislaarista mukaan tarttui Antal Szerbin Pendragonin legenda. Ehkäpä lähinnä kauniin kantensa vuoksi, ei niinkään takakannen perusteella.
Kirjaston poisto/ilmaislaarista mukaan tarttui Antal Szerbin[i] Pendragonin legenda[/i]. Ehkäpä lähinnä kauniin kantensa vuoksi, ei niinkään takakannen perusteella.
04.08.2014
Pianisti
Perjantaina ostin Suomalaisesta Pratchett/Baxterin Long Earthin. Alkukielinen versio maksoi 13 euroa, yli kympin vähemmän kuin suomennos. Sainpahan lahjakortin käytettyä loppuun.

Kuunliekki
Ari Väntäsen kirjoittama Apulanta kaikki yhdestä pahasta tarttui tänään Suomalaisesta kirjakaupasta matkaan. Ostosta tuskin tarvitsee kovin paljoa perustella muuten kuin sillä että olen pahemman luokan Apulantafani ollut jo yli kymmenen vuotta. Hinta oli vähän suolainen, mutta... Voisi taiteidenyössä kokeilla saada siihen vielä pojilta allekirjoitukset. :cool: (Sitten kun vielä Maalin alta löytyisi jostain, mutta se tuntuu olevan kiven alla.)
Johanna
Akateemisenkirjakaupan alelaarista (jonka ohi kävelin vahingossa) löytyi J.R.Ward:in Sitomaton rakastaja ja Margaret Weis & Tracy Hickman Mustan kuningattaren lohikäärmeet molemmat 4€uroa/kpl. Taideosaston hyllystä löytyi Gothic Dreams Vampires taidekirja ja maksoi vain 9,90€uroa. Pitää joku päivä käydä ostamassa vielä samat Steampunk ja Horror kirjat.
pihlajapuu
Edit. Jaa, ja olihan tuo kolmaskin näköjään jatko-osa, että se siitä ajatuksesta, että edes yksi olisi itsenäinen opus. :D
Nappasin töistä arvostelukappaletyhjennyksestä mukaan Valenten Tyttö joka putosi satumaan alle ja juhli varjojen valtakunnassa, Lukjanenkon Hämärän partion ja Sapkowskin Tulikasteen, niin joutuu varmaan sitten joskus perehtymään myös Sapkowskin ja Lukjanenkon kirjasarjojen aiempiinkin osiin. :roll:

Saki
Outolintu trilogian kakkos osa taisi olla viimeisin. Olin etsimyt sitäkin mutta en löytänyt ennenkuin mentiin Hämeenlinnassa yhteen kirjakauppaan ja siellä se möllötti hyllyssä :cool:
08.08.2014
Minä löysin käytettynä mutta varsin siistinä sarjissuomennoksen 300. Maksoi 5,50 euroa. Olin jotenkin hassusti kuvitellut, että albumi olisi kansipinta-alaltaan vielä kookkaampi, ja täytyi oikein tarkistaa, että tämä tosiaan on ihan oikea kokonaisvaltainen versio, mutta on tämä. Hassua. :lol: Arvostan filmatisointiakin aiempaa enemmän, kun nyt vihdoin näin, kuinka kiltisti ovat noudattaneet lähdemateriaalia.
Sitten William Gibsonin Kreivi Nolla. Pientä kulumaa kansipapereissa, mutta ei pahasti. Maksoi 8 euroa eli ei pahasti. :cheesy: Minulla on ennestään edeltävä osa eli Neurovelho, sille nyt kaveriksi. Tuli kivasti sellainen olo, kuten hyvän löydön jälkeen, että kannatti aamulla nousta sängystä ja kannattaa jatkossakin. Ainakin siihen asti, että kolmas osa Mona Lisa hilluu jostain vastaan.
Lisäksi "neuvostokirjailijain tieteiskertomuksia" eli Ivan Jefremovin Käärmeen sydän. Ei kansipapereita, maksoi euron. En ole aiemmin edes kuullut tuosta, mutta kirjailijan nimi osui silmään ja ajattelin, josko hän vaikka scifiä kirjoittelisi.

No voi sua raukkaa... :wink:

Minä löysin käytettynä mutta varsin siistinä sarjissuomennoksen [i]300[/i]. Maksoi 5,50 euroa. Olin jotenkin hassusti kuvitellut, että albumi olisi kansipinta-alaltaan vielä kookkaampi, ja täytyi oikein tarkistaa, että tämä tosiaan on ihan oikea kokonaisvaltainen versio, mutta on tämä. Hassua. :lol: Arvostan filmatisointiakin aiempaa enemmän, kun nyt vihdoin näin, kuinka kiltisti ovat noudattaneet lähdemateriaalia.

Sitten William Gibsonin [i]Kreivi Nolla[/i]. Pientä kulumaa kansipapereissa, mutta ei pahasti. Maksoi 8 euroa eli ei pahasti. :cheesy: Minulla on ennestään edeltävä osa eli Neurovelho, sille nyt kaveriksi. Tuli kivasti sellainen olo, kuten hyvän löydön jälkeen, että kannatti aamulla nousta sängystä ja kannattaa jatkossakin. Ainakin siihen asti, että kolmas osa Mona Lisa hilluu jostain vastaan.

Lisäksi "neuvostokirjailijain tieteiskertomuksia" eli Ivan Jefremovin [i]Käärmeen sydän.[/i] Ei kansipapereita, maksoi euron. En ole aiemmin edes kuullut tuosta, mutta kirjailijan nimi osui silmään ja ajattelin, josko hän vaikka scifiä kirjoittelisi.
08.08.2014
Scartti
Elisa Kirja
Donna Tartt: Tikli 18,61 €
En jaksanut odotella, että kirjasto saisi e-kirjan hommattua. Ajattelin kuitenkin, että tämä tiiliskivi on mukavampi lukea tabsulla. Hieman kyllä taas harmittaa, ettei tätä voi myydä tai lahjoittaa pois lukemisen jälkeen..
Elisa Kirja

Kirjaneito
Torilta neljäs ja viides Harry Potter, molemmat 7€ kpl. Enää puuttuu Azkabanin vanki niin oma kokoelmani on täydellinen! :heart:
Freyja
Tänä vuonna on tullut hankittua törkeästi taas kirjoja. Viimeisimmät ovat ekirjoina Le Fanun Uncle Silas (jota luen parhaillaan) ja sen innoittamana Complete Works of Sheridan Le Fanu (Illustrated). Ekirjana myös Hautalan Kuokkamummo. Paperisina hankin Le Fanua suomeksi eli Carmilla ja muita kertomuksia (jota niin ikään luen parhaillaan), Robsonin Panoksena sielu, Lotzin Kolme, Pratchettin Viemärin valtias ja täydensin Reynoldsin kokoelmaani Aurinkojen huoneella, Prefektillä, Terästuulen yllä ja Pääteasemalla, joista viimeisintä ainakin Rosebud tuntuu myyvän, vaikka muut ilmoittavat olevan loppuunmyyty.
Lisäys (kun tarkistin sähköpostikuitit): Reynoldsilta käytettynä vielä Timanttikoirat, turkoosit päivät ja muutama Laird Barronin ekirja.
Tänä vuonna on tullut hankittua törkeästi taas kirjoja. Viimeisimmät ovat ekirjoina [i]Le Fanun Uncle Silas[/i] (jota luen parhaillaan) ja sen innoittamana [i]Complete Works of Sheridan Le Fanu (Illustrated)[/i]. Ekirjana myös [i]Hautalan Kuokkamummo[/i]. Paperisina hankin Le Fanua suomeksi eli [i]Carmilla ja muita kertomuksia[/i] (jota niin ikään luen parhaillaan), [i]Robsonin Panoksena sielu[/i], [i]Lotzin Kolme[/i], [i]Pratchettin Viemärin valtias[/i] ja täydensin Reynoldsin kokoelmaani [i]Aurinkojen huoneella[/i], [i]Prefektillä[/i], [i]Terästuulen yllä[/i] ja [i]Pääteasemalla[/i], joista viimeisintä ainakin Rosebud tuntuu myyvän, vaikka muut ilmoittavat olevan loppuunmyyty.

Lisäys (kun tarkistin sähköpostikuitit): Reynoldsilta käytettynä vielä [i]Timanttikoirat, turkoosit päivät[/i] ja muutama Laird Barronin ekirja.
Siivetön lohikäärme
Ostin pari viikkoa sitten divarilta seuraavat kirjat:
Ostin pari viikkoa sitten divarilta seuraavat kirjat:

10.08.2014
pihlajapuu
HiistuHaha, niinpä! Pakko oli poimia matkaan, kun olin sen verran monesti olin jo ehtinyt näihin törmätä nettimaailmassa.pihlajapuuniin joutuu varmaan sitten joskus perehtymään myös Sapkowskin ja Lukjanenkon kirjasarjojen aiempiinkin osiin.No voi sua raukkaa...
[quote="Hiistu" post=18745][quote="pihlajapuu" post=18731]niin joutuu varmaan sitten joskus perehtymään myös Sapkowskin ja Lukjanenkon kirjasarjojen aiempiinkin osiin. :roll:[/quote]

No voi sua raukkaa... :wink:
[/quote]

10.08.2014
HourglassEyes
Viime viikkoina on tullut tavaksi sunnuntain ulkoilun yhteydessä käydä kiertämässä kirppis läpi. Tänään näppeihin tarttui Stephen King/Peter Straub tuotos Talismaani, jota olenkin etsiskellyt jo jonkin aikaa. Kovakantisella tuotoksella oli hintaa euron verran. Pari sivua näyttäisi olevan irti, mutta kaikki kuitenkin tallella, joten "pientä laittoo se vaatii vaan..."
Viime viikkoina on tullut tavaksi sunnuntain ulkoilun yhteydessä käydä kiertämässä kirppis läpi. Tänään näppeihin tarttui Stephen King/Peter Straub tuotos Talismaani, jota olenkin etsiskellyt jo jonkin aikaa. Kovakantisella tuotoksella oli hintaa euron verran. Pari sivua näyttäisi olevan irti, mutta kaikki kuitenkin tallella, joten [i]"pientä laittoo se vaatii vaan..."[/i] :smile:
11.08.2014
Emelie
Päädyin ostelemaan kirjoja cdon-sivustolle. En enää juurikaan pidä kyseistä sivustosta, mutta Amazon.uk:sta ei vain löytynyt haluamiani kirjoja tietyillä kansilla.
Robin Hobb: Fool's Assassin
Hobbin aikaisemmat Fitz-tarinat kuuluvat suosikkeihini, joten onhan tämäkin pakko tarkastaa.
Patricia Briggs: Mercy Thompson-sarjan kirjat
Patricia Briggs: Alpha & Omega -sarjan kirjat
Fair Game
Molemmat sarjat ovat urbaania fantasiaa, tällä kertaa ihmissusien parissa. Olen alkanut arvostaa tällaisia sarjoja (vahva naispäähenkilö, hauskoja sivuhahmoja ja jatkuva juoni), ja nyt niitä alkaa myös pikkuhiljaa kerääntyä kirjahyllyynikin.
Robin Hobb: Fool's Assassin
Patricia Briggs: Mercy Thompson-sarjan kirjat