Kategoria: Velhojen ilmoitustaulu | 2 viestiä | 30 lukukertaa
Vastannut: Georgi, 17.04.2025
Viimeisin kirjahankinta
09.12.2013
Edellisen listauksen jälkeen on löytynyt tämmöisiä..
Pauline Warg: Making metal beads - Techniques, Projects, Inspiration 24€
Loput sain ilmaiseksi imatralaisen kirppiksen poistolaatikosta ja eräältä vanhalta koulukaveriltani.
Mystiikan maailma - Arvoituksellinen Itä (osa 12)
Edellisen listauksen jälkeen on löytynyt tämmöisiä..

10.12.2013
Johanna
Kävin pitkästä aikaa kirppari kierroksella. :)
Hesyn kirpparilta lähti mukaan Louisa M. Alcott Kun ruusu puhkeaa 2€uroa ja E.L.James Fifty shades Sidottu 3€uroa.
Hakaniemen Fidasta ostin Margaret Weis & Tracy Hickman Kaikkeuden kivi 2 Kadonneen vartijat ja Kaikkeuden kivi 3 Matka tyhjiöön 3,50€uroa/kpl, esimmäisen osan jätin ostamatta koska se löytyy jo ennestään.
Hietsun kirpparilta Elizabeth Gilbert Eat, pray & love 2€uroa (pidin leffasta joten ehkä pidän enemmän kirjasta).
Ilmaishyllyiltä Cathrine Gaskin muuttohaukka (löysin joku viikko sitten ja luin jo kirjan). Elsa Soini Oli kerran nuori tyttö (vanha tyttöikrja vuoden 1955 painos).
Kävin pitkästä aikaa kirppari kierroksella. :)

Scartti
Tytölle kirjoja joululahjaksi. Toivottavasti ovat hyviä ja sopivat 12-vlle. Yleensä hommaan kirjoja, jotka olen itse lukenut.

Veadela
Viime viikolla tuli ostettua Vampire Academy: Frostbite - Graphic Novel. Eli sarjakuvaversio yhdestä kirjasta. Hintana oli 10,50€
haplotus
No nyt on taas niin sarjakuva- kuin kirjahankintojakin.
Tai no okei, puolet eli kaksi niistä on aikaisia joululahjoja. Toisin sanoen sain lahjaksi englanninkielisen Drawn & Quarterlyn julkaiseman Muumi-sarjakuvien kahdeksannen kokoelman, jossa on Lars Janssonin tekemiä strippejä. Samaa kokoelmasarjaa julkaistaan myös suomeksi, mutta tätä osaa ei käsittääkseni vielä ole tullut. Aiempia osia minulla ei ole vielä millään kielellä hyllyssä, mutta tarkoitus olisi hankkia koska muumit on hyvää sarjakuvaa. Jatkanen aikanaan englanninkielisen laitoksen parissa. Tämä tulikin jo luettua.
Toinen aikainen lahja on Ursan tähtitieteen vuosikirja Maailmankaikkeus 2013 - 2014, eli joka toinen vuosi julkaistava päivitys tähtitieteen uusimpiin ja ajankohtaisimpiin juttuihin. Kirja siis julkaistiin jo noin vuosi sitten. Tätä lueskelen parhaillaan ennen palaamista kertovamman kirjallisuuden äärelle.
Ne toiset kaksi hankintaa ovatkin sitten ihan oikeasti omia hankintojani. Kävin tänään Pelastusarmeijan kirpputorilla ja mukaan lähti kahdella ja puolella eurolla Carl Saganin hyväkuntoinen ja kovakantinen Ensimmäinen yhetys, jota muistin vilkaisseeni Risingin tietokannassa. Operaatio oman hyllyn kaikkien kirjojen lukeminen ei ainakaan muuttunut taaskaan helpommaksi, mutta onneksi se ei ole suuri ongelma.
Olin aiemmin tänä vuonna tehnyt päätöksen etten ostaisi uusia sarjakuvia ennen kuin jo hankitut olisi myös sillä saralla luettu hyllystä. Vuodenvaihdetta pidin siihen hyvänä takarajana, mutta niin se vain jäi kauas tavoitteesta. Lisäksi unohdin tänään koko päätöksen kun Salen lehtihyllyssä oli ensimmäinen suomennettu japanilaisen sarjakuvataiteilijaryhmä CLAMPin pokkari, eli fantasiasarja Magic Knight Rayearthin ensimmäinen osa. Unohtui moinen ihan tyystin CLAMPin kauniin taiteen edessä. Toivottavasti tarinakin on hyvä.
Tulipas raapustettua pidemmän kaavan kautta...
No nyt on taas niin sarjakuva- kuin kirjahankintojakin.

Johanna
Löysin kirpparilta Tad Williams:n kirjat Taru Kolmesta Miekasta 1,2,10 ja 12 ja vain 0.50€uroa/kpl. Pari kirjaa jätin ostamatta koska ne löytyvät jo ennestään.
Samalta hyllyltä löysin Paulo Coelho:n Brida kirjan 2,50€urolla. En ole ikinä ennen lukenut Coelho:n kirjoja mutta takakannen teksti kiinnosti.

15.12.2013
w-a-r-i
Eilen ostin kirpparilta hintaan 2€ Michelle Paverin Henkivaleltaja -kirjan kovakantisenta :) Sarjasta eka löytyy jo, joten tämmöisiä sarjan jatkoja lähinnä, kun en kirjastoja harrasta...
25.12.2013
w-a-r-i
Viimeksi itse ostin Pimeä nousee sarjan viimeisen osan, Hopeapuun käytettynä :) Olin iloinen ostosta, koska sarja on ollut viimeistä vaille jo jonkun aikaa :D
ja joululahjaksi sain Siuntio Silosäkeen tarinat -kirjan, ja sitten Björn Kurtenin Mammutin suojelijat -kirjan = ) Tätäkin on odotettu riittävästi :D

Niksu
Ostin kirpparilta Scottin Ivanhoen, Pullmanin The Broken Bridge ja Süskindin Parfyymin. Keskimmäistä olen alkanut lukea ja täytyy sanoa, että diggaan tosi paljon Pullmanin kirjoitustyylistä. Kepeää ja vaivatonta. Helppoa autolukemista siis.
Kirjaneito
Veronica Rossi: Paljaan taivaan alla
Yksi lempidystopioista, toinen osa lötyy jo hyllystä, joten tämä täydentää sarjaa. Ostin yhdellä jouluna saaduista lukuisista Stockan lahjakorteista Akateemisesta ja hintaa kertyi 28,90€. Pitäisi tässä joku päivä ahtaa kaikki jouluna saadut kirjat kirjahyllyyn... :roll:
[b]Veronica Rossi: Paljaan taivaan alla[/b]
Muokannut Kirjaneito (29.12.2013)
Ostin itse itselleni joululahjaksi:
Stephen King: The Dark Man
Kuvitettu runo, ohut englanninkielinen kirjanen. Sivut ovat täynnä Glenn Chadbournen mustavalkokuvitusta (joka tosin minun makuuni liian pikkutarkkaa viivatuhrua), seassa Kingin lyhykäinen runo Randall Flaggista. Kiinnosti sen verran, että täytyy päästä lukemaan.
Lucius Shepard: The Dragon Griaule
Enkkupokkari, johon koottu Shepardin kirjoittamat kuusi lohikäärme Griaulesta kertovaa novellia ja pienoisromaania, viimeisin eli The Skull vuodelta 2012. Kaksi ensimmäistä tarinaa on suomennettu kirjassa "Lohikäärmeen varjossa", jonka luin joskus vuosia sitten ja muistan tykänneeni. Halusin lukea lisää.
The Best British Fantasy 2013
Huomasin, että tässä antologiassa on julkaistu Steph Swainstonin Nelimaa-novelli, kertomus kuinka Jant sai pyörätatuointinsa. Joten päätin aika äkkiseltään niiden 14 sivun takia ostaa kirjan, ikään kuin yllätyslahjaksi itselleni. Antologiassa on luonnollisesti mukana joukko muitakin kirjoittajia, joista yksikään toinen ei tietenkään minulle ennestään tuttu, joten yllätyksiä riittää vielä hyväksi aikaa.
Cormac McCarthy: Veren ääriin
Kovakantinen. Omaan hyllyyn odottamaan, että ehtisin joskus lukemaan. (Tällä hetkellä kirjan saisi Akateemisen alesta kympillä eli yli puolet halvemmalla kuin omastani maksoin.. mutta aina ei voi lykästää.)
Flower Fairies of the Winter
Cicely Mary Barkerin kukkaiskeijurunoja ja -kuvia, suloinen pieni kirjanen. Tykkään kukkaiskeijuista.
Сергей Лукьяненко: Дозор
Myös muille ihmisille ostin lahjaksi aika monta kirjaa. Ainakin yksi kirjan saanut on todistetusti jo lukenutkin omansa. :smile:
Syksyn mittaan olen ostanut divarista Peter Higginsin Susikoiran ajan uutta vastaavana käytettynä, maksoi 15 euroa. Samoin Valenten Tyttö joka purjehti Satumaan ympäri itse rakentamallaan laivalla maksoi kuusi euroa. Vähän kulahtaneempi Paulaharjun Tunturien yöpuolta maksoi kahdeksan ja puoli euroa. Noita uusia kirjoja ostaisin kyllä mielelläni uutena, niin että rahat päätyisivät kustannusbisnekseen.. jos vain olisi sitä rahaa. Ehkä satsaan sitten jatko-osiin, joskus.
Stephen King: The Dark Man

[i]The Best British Fantasy 2013[/i]

[b]Cormac McCarthy:[/b] [i]Veren ääriin [/i]

[i]Flower Fairies of the Winter[/i]

[b]Сергей Лукьяненко:[/b] [i]Дозор[/i]

Syksyn mittaan olen ostanut divarista Peter Higginsin [i]Susikoiran ajan[/i] uutta vastaavana käytettynä, maksoi 15 euroa. Samoin Valenten [i]Tyttö joka purjehti Satumaan ympäri itse rakentamallaan laivalla[/i] maksoi kuusi euroa. Vähän kulahtaneempi Paulaharjun [i]Tunturien yöpuolta[/i] maksoi kahdeksan ja puoli euroa. Noita uusia kirjoja ostaisin kyllä mielelläni uutena, niin että rahat päätyisivät kustannusbisnekseen.. jos vain olisi sitä rahaa. Ehkä satsaan sitten jatko-osiin, joskus.
Piru Naiseksi
Nappsin kirjaston poistomyynnin ALE-laarista opuksen, joka esittelee viime vuosisadan lopun iskelmätekstejä ja -nuotteja. Ehkä tarvitsen sen antia joskus - tieteistarinaa pykätessäni.
emmazki
Mä sain joululahjaks muutan kirjan (kaikki englanninkielisiä):
- P.C. Cast / Kristin Cast - Lenobia's Vow, cdon.com, 8,95 €, pehmeä
- C. J. Daugherty - Night School: Legacy, suomalainen kirjakauppa, 12,00 €, pehmeä
Mä sain joululahjaks muutan kirjan (kaikki englanninkielisiä):

Strato
Iskälle ostin joululahjaksi Mannerheimin matka Kiinaan (tai jotain, en muista nimeä tai tekijää tarkalleen :cheesy: )

Emelie
Stephen King: Hohto
Kirjastosta en koskaan ole tätä kirjaa löytänyt enkä ole jaksanut/muistanut laittaa varaukseenkaan, joten pokkariversio lähti mukaan Akateemisesta täydellä pokkaripassilla.
Erin Morgenstern: Yösirkus
Yösirkus osui silmiin keskustan yhdestä kirjakaupasta. Aluperäinen hinta oli 5e, mutta siitä sai vielä jonkin verran alennusta, joten sain halvalla tämän mainion kirjan. Kovakantinenkin vielä.
D.L. King (toim.): Suloisin Suudelma
Tämä kirja tarttui matkaan mukaan samaisesta kirjakaupasta alle eurolla. Vampyyritarinoita aikuisempaan makuun. :tongue:
Erin Morgenstern: Yösirkus
D.L. King (toim.): Suloisin Suudelma
HiistuTulin tästä jostain syystä todella hyvälle mielelle! :smile: Ja tuolla tavalla lukemisesta saattaa jopa oppiakin venäjää.
[b]Stephen King[/b]: [i]Hohto[/i]
[b]
Erin Morgenstern[/b]: [i]Yösirkus[/i]

[b]D.L. King[/b] (toim.): [i]Suloisin Suudelma[/i]

[quote=Hiistu]
[b]Сергей Лукьяненко[/b]: [i]Дозор[/i]
Sergei Lukjanenkon Partio-sarjan kaikki viisi osaa venäjäksi yksissä kansissa. En minä oikeasti osaa lukea sitä (kielitaitoni on sitä luokkaa, että suunnilleen osaan valehdella soittavani klarinettia ja ryhtyväni kosmonautiksi). Mutta luen parhaillaan Päiväpartiota siten, että luen lauseen kerrallaan ensin venäjäksi ja sitten saman suomennoksesta ja sitten mietin, mikä mahtoi meinata mitäkin. Hidasta, mutta ehkä siinä vahingossa oppisinkin jotain. Hulvaton sisustuselementti, jollei muuta.[/quote]

30.12.2013
Ostin tänään Suomalaisesta hyvin jännittävän pokkariversion Salla Simukan kirjoista Jäljellä ja Toisaalla. Kun kääntää pokkarin ympäri, pääsee lukemaan toisen teoksen. Hintaa oli 10,95e.
Lisäksi nappasin kirjaston ilmaiskorista fantasia-antologian vuodelta 1969. Tiedänkin erään harrastajan, jolle sitä voisi esitellä.
Ostin tänään Suomalaisesta hyvin jännittävän pokkariversion Salla Simukan kirjoista [i]Jäljellä[/i] ja [i]Toisaalla[/i]. Kun kääntää pokkarin ympäri, pääsee lukemaan toisen teoksen. Hintaa oli 10,95e.

Fates
Matkalla kirppikselle eksyin ihanaan pieneen kirjakauppaan, jossa oli paljon alehintaisia kirjoja. Harvoin viitsin ostaa kirjoja omaksi, mutta nyt sijoitin huimat 8.90 Sofi Oksasen Stalinin lehmiin. Pokkarina toki.
Johanna
Ennen joulua ostin Tikkurilan kontista €urolla Tarot cafe mangan. Vantaan Myyrmanissa oli joulun alla kirjalavan myynti pöytä josta ostin Sergei Lukajenkon Yöpartion 10€urolla.
Tänään ostin Suomalaisenkirjakaupan alesta Hoivakodin kissa Oscar kirjan 4,90€roa, olen joskus katsonut kirjaa kirjakaupassa ja koska kirja oli alessa ja olen kissaihminen oli pakko ostaa kirja. :smile:
Menin vielä Myyrmannin Divariin koska olen lukenut Vampire Knight manga sarjaa. Huomasin kun piti alkaa lukemaan osa 5. että se puuttuu, niin ajattelin jos löytyisi Divarista. Se löytyi sekä myös osa 11. ja myös Maaginen suklaapuoti osa 2. (pitää nytten metsästää osa 1.) mangat olivat 3€uroa/kpl. Sattumalta löysin L.M.Motgomeryn Anna opettajana kirjan 5€urolla. Olen etsinyt jo jonkin aikaa sitä osaa kirppareilta ja huuto.netistä tuloksetta hyvä että nytten löytyi ja voin alkaa lukemaan kirjan sarjan vihdoin loppuun. :smile:

Strato
Suomalaisessa oli ihan käsittämättömät alet joten eihän sitä malttanut olla ostamatta. Mukaan tarttui seuraavaa:
Noble Smith: Konnun kootut viisaudet

[b]Noble Smith[/b]: Konnun kootut viisaudet

[b]Ursula K Leguin[/b]: Muistamisen taito

sekä Maailman taistelutaidot ja kamppailulajit [b]Chris Crudellilta[/b]
Gespenst
Viimeisimmät kirjani taisivat olla mangaa, jos ne nyt kelpaa kategorian "kirjat" alle. Mielestäni kelpaavat. Olivat nimiltään Maaginen suklaapuoti 3 ja Etsiväkoira Sherdock 5. Näitä uusimpia ilmestyneitä, löytyy helposti mistä tahansa isommasta kaupasta, mutta itse ostin R-kioskilta. Hinnat ovat kuuden euron paikkeilla, mikä ärsyttää vähän, mutta vain mangaa kerään. Muut kirjat ovat yleensä vielä kalliimpia.
Formaldehyde
Päätin lahjoa itseäni tilaamalla ennen joulua kasan kirjoja. Osa on jo saapunut, osa ei.
Neil Gaiman: The Sandman: Overture # 1
Jill Thompson: Delirium's Party: A Little Endless Storybook
Jill Thompson: Scary Godmother Comic Book Stories
Herkullisen oloisen kuvituksen vuoksi olen halunnut tutustua sarjaan jo vuosia.
William Goldman: The Princess Bride: S. Morgenstern's Classic Tale of True Love and High Adventure, The "Good Parts" Version
Sidottu laitos, vihdoinkin. Inconceivable!
Charlotte Gere, Judy Rudoe: Jewellery in the Age of Queen Victoria: A Mirror to the World
Varsin viehättävän oloinen tiiliskivi. Faktaa ja upeita kuvia.
Paul Koudounaris: The Empire of Death: A Cultural History of Ossuaries and Charnel Houses
Tämä olisi mukava laittaa sohvapöydälle appivanhempien ollessa vierailulla. Jos minulla olisi sohvapöytä. Tai appivanhemmat. Ah. Quel dommage...
Victoriana Lady Lisa: International Steampunk Fashions

[b]Neil Gaiman:[/b] [i]The Sandman: Overture # 1[/i]

[b]Jill Thompson:[/b] [i]Delirium's Party: A Little Endless Storybook[/i]

[b]Jill Thompson:[/b] [i]Scary Godmother Comic Book Stories[/i]
Herkullisen oloisen kuvituksen vuoksi olen halunnut tutustua sarjaan jo vuosia.

[b]William Goldman:[/b] [i]The Princess Bride: S. Morgenstern's Classic Tale of True Love and High Adventure, The "Good Parts" Version[/i]
Sidottu laitos, vihdoinkin. Inconceivable!

[b]Charlotte Gere, Judy Rudoe:[/b] [i]Jewellery in the Age of Queen Victoria: A Mirror to the World[/i]
Varsin viehättävän oloinen tiiliskivi. Faktaa ja upeita kuvia.

[b]Paul Koudounaris:[/b] [i]The Empire of Death: A Cultural History of Ossuaries and Charnel Houses[/i]

[b]Victoriana Lady Lisa:[/b] [i]International Steampunk Fashions[/i]

[b]H.P. Lovecraft:[/b] [i]Siivekäs kuolema ja muita kertomuksia[/i]
01.01.2014
Maikki the Hamster
Yön Eläjä (Kate Thompson), Surunsyöjä (Veera Laitinen)
Yön Eläjä (Kate Thompson), Surunsyöjä (Veera Laitinen)
02.01.2014
w-a-r-i
Kirpparilta löysin Everworld sarjan II-osan, menetyksen maa, hintaan 2€. En ole sarjaan vielä tutustunut, mutta 1 löytyy, joten ostimpa kun tuli vastaan... Sitten ku pari jonossa olevaa kirjaa on luettu niin katsotaan oliko sen arvoinen :D
- Keskustelut
- Lukusali