Kategoria: Leirinuotio | 1 viesti | 18 lukukertaa
Vastannut: LordStenhammar, 05.07.2026
Mikä sinua potuttaa nyt?
16.06.2014
LittleJane
Lukion kirjojen hankkiminen ja kesätyöt, koska väsymys. Eräs henkilö joka ei osaa päättää asioista.
18.06.2014
Piru Naiseksi
Kuvittelin, että keskikesää kohti elämäni hiljastuu, tapahtumat ja säpinä häipyy. Jää vain urheiluharjoitukset, tieteistarinoiden suoltaminen kisoja ja projekteja varten ja tietysti penkkiurheilu. Kalenterini ammotti tyhjyyttään. Niinpä ilostuin, kun näin ns. naamakirjassa ja sain tutuilta vinkkeinä ilmoituksia mahdollisista ohjelma-avustajan keikoista. Innokkaasti muokkailin esitteitäni ja heittelin niitä Elektro-Kustin kyytiin.
Mutta mitään ei kuulunut. Kesä kulunee sangen tieteisesti, ajattelin, kunnes... Muutamana viime päivänä on ohjelma-avustuspyyntöjä ja kokouskutsuja tipahdellut tasaiseen tahtiin.
Se siitä unteluudesta ja se on sisänsä mainio asia. Mutta minua askarruttaa potutukseen asti se, miten kerkiän suoritua suunnittelemistani kirjoituspuuhista kaiken touhutohelluksen, futisepäfanituksen ja ulkoilun ohessa.
Vuorokauteenhan voi ostaa lisätunteja vain tieteisesti!
Tämä taitaa kuitenkin olla sitä positiivista potutusta: ehdinhän jo luulla, että minut on unohdettu kutsuja jaettaessa.

19.06.2014
Scartti
Haluaisin ostaa Teemestarin kirjan. En kuitenkaan maksa edes uudesta, saatika 2 vuotta vanhasta, kirjasta 30 €! Missä pokkari viipyy?

19.06.2014
adira
Kiehuttaa,
Kiehuttaa, :evil: oikein todella. Ukko rupes ryyppäämään. Ei se mitään, jos ottais yhtenä iltana, vaan kun kokemuksesta tietää, että viikko on kevyttä kamaa. No, paikkakunnan taksit tykkää : :huh:
20.06.2014
Athilora
Hammassärkyyn heräsin tänään. Melkein ehdin saada sen entistä säännöllisemmällä hampaiden pesemisellä pois, mutta, kun luovuin aamupesusta ja siirryin vain iltapesuun, vihlonta tuli takas parissa päivässä.
20.06.2014
Pisania
Jossain päin taloa* aloitettiin sitten juhannuksen vietto. Sen verran kaakossa tuntuu dubsteppi olevan. Yippee-ki-yay... :neutral:
*Taidan kyllä jo kokemuksen perusteella tietää missä.
*Taidan kyllä jo kokemuksen perusteella tietää missä.

[size=1]*Taidan kyllä jo kokemuksen perusteella tietää missä.[/size]
22.06.2014
Strato
Oma pää. Minkä ihmeen takia pitää toistaa koko ajan samoja toimintamalleja jotka loppupelissä ovat enemmän haitaksi kuin hyödyksi ja estävät jonkin verran lomasta nauttimista? Kyseessä siis ihan omat päänsisäiset jutut, eikä juhannuksen jälkeinen krapula :lol:
23.06.2014
Piru Naiseksi
Tämä suututuksen kohde saisi painua aikamatkalle alkuperäiseen dinosauruspuistoon: S+Ä+Ä!
Eilen jouduin herättämään kesäunestaan paksun villatakin, jonka käyttö ei heruttanut kehostani hikipisaraakaan, vaikka urheilutakki urheasti koetti lisäksi torjua viimaa.
Tiedän tiedän ilmoista ilkamointi on mitä turhinta mutta minkäs sitä tunteilleen voi. Kuuntele, Säittemme Haltija!

Eilen jouduin herättämään kesäunestaan [b]paksun[/b] villatakin, jonka käyttö ei heruttanut kehostani hikipisaraakaan, vaikka urheilutakki urheasti koetti lisäksi torjua viimaa.

25.06.2014

Wanda
Potuttaa äitini ongelmat diabeteksen ja vaihdevuosien yhdistelmän kanssa. En pysty edes omasta potuttamisesta avautumaan muualla kuin internetin anonyymiyden suojissa, koska olen huono jakamaan perheasioitani IRL-ihmisten kanssa.
Athilora
Hammassärky ja sote-ihmisten ymmärtämättömyys, että kuukauden jatkunut, lähes sietämätön hammassärky voisi saada jotain prioriteettiä jonon ohi eikä laittaa minua odottamaan joulukuuhun asti.
Scartti
Wihaan nettikauppojen tekoa... Mun mielestä ei enää tingitä sen jälkeen, kun olet tuotteet varannut ja sulle on hinta ilmoitettu. Jos varaat, sä ostat pyydetyllä hinnalla. Jos haluat tinkiä, et pyydä varailemaan paria vuorokautta.
Johanna

Se oli vasta valiokunta. Valiokunta ei ole eduskunta. Ergo sum päätös ei ole pitävä.[/quote]

Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
En päässyt kesälomalle halumanani aikana (eli tämän viikon alusta lähtien) koska ei saatu tarpeeksi kesätyöntekijöitä ja hommat täytyy hoitaa kesälläkin. Veli ja sisko lähtivät tänään sukuloimaan Ouluun ja olisin mielelläni lähtenyt mukaan, jos siis olisin saanut lomaa. :sad:
pihlajapuu

Seuraan itse aktiivisesti politiikka jne. Joten mulle ei tarvitse selittää poliittisia asioita.[/quote]

Ririskainen
pihlajapuuJep, eikä lakivaliokunnan puoltavakaan äänestystulos olisi tarkoittanut, että tasa-arvoinen avioliittolaki olisi "mennyt läpi". Kyse on vasta mietinnöstä.JupeMielestäni Knox Gargolilta ihan asiallinen huomautus, koska viestistäsi olisi voinut saada myös käsityksen, että peli on nyt sit pelattu, kaikki toivo mennyt jne.Knox GargolSeuraan itse aktiivisesti politiikka jne. Joten mulle ei tarvitse selittää poliittisia asioita.JupeTasa-arvoinen avioliittolaki ei mennyt läpi.Se oli vasta valiokunta. Valiokunta ei ole eduskunta. Ergo sum päätös ei ole pitävä.
[quote="pihlajapuu" post=17213][quote="Jupe" post=17195][quote="Knox Gargol" post=17146][quote="Jupe" post=17145]Tasa-arvoinen avioliittolaki ei mennyt läpi. :evil:[/quote]

Mielestäni Knox Gargolilta ihan asiallinen huomautus, koska viestistäsi olisi voinut saada myös käsityksen, että peli on nyt sit pelattu, kaikki toivo mennyt jne.[/quote]

Elenna
Taisin sairastua. Kurkku on kipeä ja olo tukkoinen. Ja huomenna kun oli tarkoitus lähteä pyörähtämään Sastamalassa Vanhan kirjallisuuden päivillä...
28.06.2014
Athilora
JupeSiinä tapauksessa en oikein ymmärrä viestisi sisältöä. Eihän laina hyväksyntä alkuunkaan ollut valiokunnan päätettävissä.Knox GargolSeuraan itse aktiivisesti politiikka jne. Joten mulle ei tarvitse selittää poliittisia asioita.JupeTasa-arvoinen avioliittolaki ei mennyt läpi.Se oli vasta valiokunta. Valiokunta ei ole eduskunta. Ergo sum päätös ei ole pitävä.

Siinä tapauksessa en oikein ymmärrä viestisi sisältöä. Eihän laina hyväksyntä alkuunkaan ollut valiokunnan päätettävissä. :roll:
01.07.2014
Athilora
Helsinki sanoi ei. Eli ei tule muuttoa ainakaan sinne. Tampereelle en oikein usko pääseväni, joten Turku, jonka tulokset tulee maanantaina, on viimeinen toivoni saada opiskelupaikka tänä kesänä.
01.07.2014
pihlajapuu
^ :( Ei kannata vielä menettää toivoaan! Ja aina on vielä varasijamahdollisuus.
Itseäni potuttaa se, kun onnistuin tulemaan kipeäksi, kiitos eilisen työpäivän, joka koostui mm. 12 tunnista märissä kengissä ja 300 ajokilometristä...
^ :( Ei kannata vielä menettää toivoaan! Ja aina on vielä varasijamahdollisuus.

03.07.2014
Wanda
03.07.2014
Athilora
WandaEi koulua, ei töitä ja sukulaiset patistavat menemään jälkihakuihin sun muihin. Eihän siinä mitään, mutta kun ei ole havainnon palaa, että mitä oikeasti haluaisin. Ainoa asia mikä mielikuvitusmaailmojen, kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi on koskaan enempää kiinnostanut on historia. Mutta siinä on se, että isäni olisi hyvin pettynyt tähän valintaan. Eipä silläkään väliä olisi, mutta kun justiinsa alkanut välit parantua.. Päätöksiä, päätöksiäHistoria ei ole todellakaan huonoin mahdollinen uravaihtoehto, joskaan ei se se helpoinkaan ole. Muista, että elät omaa elämääsi, et isäsi elämää. Tsemppiä, kyllä se siitä!
[quote="Wanda" post=17415]Ei koulua, ei töitä ja sukulaiset patistavat menemään jälkihakuihin sun muihin. Eihän siinä mitään, mutta kun ei ole havainnon palaa, että mitä oikeasti haluaisin. Ainoa asia mikä mielikuvitusmaailmojen, kirjoittamisen ja lukemisen lisäksi on koskaan enempää kiinnostanut on historia. Mutta siinä on se, että isäni olisi hyvin pettynyt tähän valintaan. Eipä silläkään väliä olisi, mutta kun justiinsa alkanut välit parantua.. Päätöksiä, päätöksiä[/quote]