Moonlord avatar
Sivut: 1, 2
Kategoria: Satama | 64 viestiä | 11,0 t lukukertaa
Vastannut: Ageha, 29.04.2026
Sivut: 1, 2, 3

Mitä aivan muuta ostit viimeksi?

21.12.2013
w-a-r-i avatar
Eilen Veturissa kun käytiin leffassa, niin kierreltiin kauppoja samalla. ostin Iskälle joululahjaksi partasudin BodyShopista :D Ja taas muutama piparmuotti lisää Clasohlsonilta :P
21.12.2013
Piru Naiseksi avatar
Kävin tavaratalossa, joka on sulkeutumassa ja myy varastoaan loppuun. Hamusin pikkuriikkisiä sormiparistoja television kaukosäädintä ruokkimaan. Ajattelin, että loppuunmyynnistä hankin virtaskat ehkä hieman normaalia huokeammalla. Paljon oli rompetta näköjään myyty, hyllyt tyhjenevät ja sisustusta puretaan. Kävin kodinkoneosastolla, jossa näin kaksi tuntunoloista keski-ikäistä miesmyyjää: olen varmasti monesti käynyt heiltä kyselemässä tietokoneen hankintaan liittyvistä kommervenkeistä, mitään ostamatta. Nyt kysyin AAA-sormiparistoista ja sain sukkelasti haluamani mutten hintamerkintää halvemmalla. Ajattelin, mihin nuo miehet pääsevät töihin sen jälkeen, kun tavaratalo sulkeutuu. Toivottavasti he eivät päädy kilometrivalmistamoon...
Kävin myös viereisellä torilla, jossa minulle pottuiltiin monin tavoin, sillä laareissa odotteli minunkin mahahappojeni syleilyyn pääsemistä peruna lajike- ja lajitovereineen. Valitsin mommoja, joita ei lähikaupassani myydä. Pyhäpöydän ääressä siis potuttaa muttei ´potuta`. :wink:
02.01.2014
w-a-r-i avatar
Mäntsälässä käytiin uudella kirppiksellä, ja sieltä löytyi kiva puutyökirja 2€ :)...ja muutama paita :P

Tommosia halpoja puutyö / askartelu / yms kirjoja on kiva ostaa, ku niistä saa ideoita :D enempää niistä ei kyllä viittis maksaa :D
07.01.2014
Elenna avatar
Ostin uuden koululaukun (vanha luo parhaillaan tekonahkaansa) ja lisäksi Sherlock-huivin - kaikkein sherlockmaisimman huivin, mitä olen onnistunut ikinä löytämään. Se kaulassa onkin hyvä nauttia Uuden Sherlockin uusista jaksoista. :)
07.01.2014
Gespenst avatar
Tilasin Suomalaisesta palapelimaton ja 1000 palan palapelin. Palapelejä omistan paljon, mutta tilaa ei ikinä ole kokoamiseen, kun ei innosta tehdä koko työtä putkeen. Nyt sen saa syrjään :3
08.01.2014
Dyn avatar
08.01.2014
Mustelmann avatar
Ostin jatkojohdon, sillä kämppään kertyneen elektroniikan takia johtosotkuun piti saada jotain järkeä ja käytännöllisyyttä. Aikaisemmin pistorasiassa piti vaihtaa kaapelia käytettävän vempeleen mukaan, mutta nyt ei ole enää sitä ongelmaa. Kaikkia noita lattialla lojuvia virtalähteitä katsoessa tuli silti mieleen, että milloinkohan niiden kokoa saadaan pienennettyä niin, että ne voidaan sijoittaa laitteiden sisään. Johdoista ei kuitenkaan taideta päästä kokonaan eroon, ennen kuin sähkönsiirtoon keksitään langaton ratkaisu.
11.01.2014
w-a-r-i avatar
Ostin jalkakylpyporetabletteja :D Oon ettiny niitä tiettyjä jo jonkun aikaa, mutta vihdoinki löysin, ne on niin hauskoja. Ja sitten mukaan lähtikin kunnon kasallinen :P Ostin myös Pentikin poistoista lasisia joulukuusen palloja <3
12.01.2014
Emelie avatar
DynPalapelimaton. :o Miten se toimii? Voiko sen jotenkin rullata kasaan keskeneräisen pelin kanssa?
Mullakin on palapelimatto, löytyi Clas Ohlsonilta huokeammalla kuin Suomalaisen tarjoama matto. Mun matto on ainakin sellainen, että siinä päällä kootaan palapeliä, ja sitten se kääritään sellaisen ison pahvitötterön ympärille, jolloin palat jää puristuksiin eivätkä liiku. Pystyyn en koko hökötystä missään vaiheessa ole uskaltanut nostaa, niin paljon en luota käärimistaitoihina ja maton toimivuuteen. Olisin toivonut mattokankaan olevan tarttuvampaa sorttia, en tiedä onko se sitten sitä tuossa Suomalaisen versiossa?
13.01.2014
Radoxeald avatar
Anttilasta lähti tarjouksella 16 gigan muistitikku (opiskelukäyttöön ja valokuville) ja 32 gigan muistikortti kännykkään. Vanhoissa ei ole muisti ollut lainkaan riittävä nykyajan vaatimuksille, mutta nyt on tilaa millä mällätä. Kännyn kapasiteetti 30-kertaistui yhdellä istumalla! Siitä tulikin iso lagaaminen ja koneen kanssa tappelu kun yritin änkeä kaiken mahdollisen molempiin yhtä aikaa...
w-a-r-i avatar
Tiimarin loppuunmynneistä kaikkee mahdollista! Hirveillä alennuksilla jättimäisiä kasseja tavaraa... :D
Pisania avatar
Bussini oli liian aikaisin perillä tänään, joten pyrähdin nopsasti Anttilaan hakemaan jo ennen joulua bongaamani heijastimen. Se on ihan 80-lukuisen MTV:n mainospöllön näköinen! :cheesy: Ekalla kerralla näin telineessä vain pinkin ja harmaan version, mutta nyt löytyi yllättäen myös sininen. Jee! Tykkäsin hurjasti siitä pöllöstä pienenä. Kauhia surku tuli kun se uudistettiin.
LongWalk avatar
McFarlandin biljardikepin Saksasta. Samassa yhteydessä uuden hanskan, rannetuen ja Smart Ball Rackin pallojen asettelua varten.

22.01.2014
Elenna avatar
Kallein sijoitukseni pitkään aikaan on juuri hankittu uusi läppäri. Toivotaan, että laite myös kestäisi aikansa, kun ei kuitenkaan ihan halvimmasta päästä ollut (vaikkei nyt kalleimmastakaan näin opiskelijan budjetilla). Ainakin aiempi kokemukseni on osoittanut ThinkPadin luotettavaksi, tosin on siinä varmaan hyvällä tuurillakin osuutensa, kun ei näistä ikinä voi tietää.
22.01.2014
tiarAnon avatar
Ostin vastikään hanskat, joilla voi käyttää kosketusnäyttöä. Ei siis mitkään kynsikkäät, vaan sellaset, joissa on Taika-ainetta(tm) sormenpäissä niin, että näyttö reagoi niihin. Mä aika usein paikasta toiseen kävellessä käytän kännykkää lukemiseen tai muuten netin selailuun, joten nää on nyt jo maksanu ittensä takasin. Ei ihan kireimmille pakkasille, mutta puolikoleeseen talvisäähän riittää hyvin. Näppäryyskin on yllättävän hyvä, vähän kun keskittyy, pystyy tekstareitakin näpyttelemään. Suosittelen jokaiselle.
05.02.2014
Formaldehyde avatar
Vaikka pidänkin turkistarhausta barbaarisena antaa omatuntoni hieman liikkumavaraa, jos kyseessä on käytetty ja mahdollisesti vuosikymmeniä vanha turkis. Ostin siis eilen kirpputorilta siistin ja lämpöisen irtokauluksen syys- tai talvitakin kanssa käytettäväksi.

Mukaan lähti myös pari vanhaa Noita Nokinenä -kuunnelmaa cd-formaatissa ja antiikkinen kirkkosilkki. Kyseessä on siis musta jacquard-kudottua silkkiä oleva huivi, jollaisia oli tapana käyttää sunnuntaisin kirkossa muutama sukupolvi sitten. Kankaassa on pari pientä reikää jotka näyttävät tarkoituksella aikaan saaduilta, mutta tällä kertaa en jaksa kitistä. Huivi on yksinkertaisesti tyrmäävän kaunis.
06.02.2014
Diara avatar
Ostin pikkusiskolle 20v synttärilahjaksi Muumien esi-isä-pehmolelun. Pikkusiskoni on parantumaton Muumi-fani ja tuo pehmo on tämän vuoden uutuus, joka luonnollisesti puuttuu hänen kokoelmastaan. Kuvan siitä nähdessään hän ilmoitti heti haluavansa sen. Ei maksanutkaan kuin 20€, joten ei ollut pahan hintainen. Parin viikon päästä se lähtee sitten minun mukana Lontooseen, kun pikkusisko asustelee tämän kevään siellä ja menen muutamaa päivää hänen syntymäpäivänsä jälkeen käymään.
06.02.2014
Veadela avatar
Keräilen Disneyn klassikoita ja mukaani tarttui tänään Citymarketista Tuhkimo DVD +Blu-Ray Diamond Edition julkaisu kympillä.
17.02.2014
Formaldehyde avatar
Edgar Oliver: Umm... Is that a... straight jacket?

Formaldehyde: :cool:
18.02.2014
Emelie avatar
Ei nyt varsinaista ostamista, mutta sain houkuteltua poikaystävän käyttämään hänelle turhaksi jäävän lahjakortin ostaakseen minulle kunnollisen laukun. Aikaisempi reppu/laukku oli vielä ihan hyvä, mutta liian iso ja kohlon näköinen. Olin jo pitkään miettinyt uutta olkalaukkua, mutten ollut vain löytänyt sopivaa.

Ostin samalla reissulla miehelle kunnollinen leipäveitsen. Leipää on vaan niin paljon helpompi leikata sahalaitaisella veitsellä. Täytyy olla vain varovainen niiden kanssa, onnistuin itse aikoinani viiltämään omalla leipäveitselläni kunnollisen haavan kämmeneeni....
21.02.2014
Formaldehyde avatar
Vaikka tätä täytyykin tohtorilla käyttää niin en voinut vastustaa kiusausta. Ostin neuvostoliiton aikaisen vintage -seinäkellon, joka on lepakon muotoinen. Erityisesti tapetoidulla seinällä näyttäisi hyvältä.

Hankin myös pari iäkkäämpää sormusta. Toinen on art nouveauta ja toinen mahdollisesti viktoriaaninen.
21.02.2014
Pisania avatar
CdOn antoi synttärini kunniaksi vitosen alennuskoodin ja lahjoin itseäni tilaamalla jo pitkään vahtaamani Spaced - Avaruuden tuntua -sarjan (mukana levyllinen bonusmatskua, jes!). Se on yksi parhaista komedioista ikinä, joten on jo aikakin saada se rupisia veehooässiä kestävämpänä formaattina (varsinkin kun vhs-laite syö nauhoja). Lisäksi veli kävi lahjomassa (jei, lahjakortti kirjakauppaan!) ja tilasimme yhdessä mulle uuden tietsan. En ole haltioissni tulevasta pakkovaihdoksesta Windows kasiin, mutta eipä muukaan auta. Suhteellisen halpa kone se oli eikä vissiin mikään susihuono. Elämäni eka ihan kaupasta hommattu, yleensä ne on saatu joltain tutulta.
22.02.2014
Kuunliekki avatar
PisaniaEn ole haltioissni tulevasta pakkovaihdoksesta Windows kasiin, mutta eipä muukaan auta. Suhteellisen halpa kone se oli eikä vissiin mikään susihuono.
Jos siinä on Windows8, se on takuulla susihuono. Otan osaa. Jos tunnet jonkun nörtin (ja tarkoitan nyt tietokone- enkä spefinörttiä) suosittelen suostuttelemaan hänet laittamaan koneeseesi Linuxin.

Mutta asiaan, viimeksi kun ostin jotain muuta kuin ruokaa tai kirjoja olimme käymässä naapurikunnassa, koska Turku on niin pieni paikka ettei tänne mahdu huonekaluliikettä. Mukaamme lähti tietokonetuoli, koska edellinen alkoi olla varsin romu ja kirjahylly (sekä hieman lisätäytettä siihen). Oi tätä onnea kun pöydillä ja kirjahyllyssä poikittain muiden kirjojen päällä ei enää ajelehdi kirjoja jotka eivät mahdu minnekään kunnolla. Puhumattakaan niistä kirjoista jotka olivat lattialla pinossa. ^^ (paitsi että pöydillä ajelehtii kirjoja jotka on kesken, mutta se on eri asia.)
25.02.2014
Ostin rei'ittimen. On jo pitkän aikaa (.. kolme vuotta?) ottanut päähän, kun vanha vehje on ihan löysä klenksu ja toinen puoli ei tee reikää ollenkaan, niin että sama paperi pitää aina kääntää ja rei'ittää kahdesti. Mutta en ole vaivautunut ostamaan uutta, koska eihän rei'ittimestä kannata mitään varsinaisesti maksaa, koska sellaisiahan tulee joka paikasta vastaan... periaatekysymys. :roll: Tänään sitten viimein näin rei'ittemen yhdessä kaupassa puoleen hintaan poistopöydässä ja tajusin, että tässä on nyt se etsimäni Halpa Rei'itin. Voi sitä kohtaamisen riemua. Hän on oikein kaunis rei'itin. Annoin hänelle nimeksi Bentham. (Ei hätää, emme juttele keskenämme. :tongue: )
26.02.2014
Dyn avatar
Ostin juuri Tukholman risteilyn. :cheesy: Ihan yllättäen ja ex tempore. Siljalta oli tullut postissa mainos, jossa luvattiin risteily puolella bonuspisteistä, ja sattumalta mulla oli kuin olikin jäljellä riittävästi ihan DeLuxe-tason hyttiin. Nimellinen 36 euron maksu tuosta reissusta piti suorittaa, joten laskettakoon "ostokseksi". Pääsiäisviikolla siis Stokikseen shoppailemaan!