Mustelmann avatar
Kirjailija: Andrzej Sapkowski
Kategoria: Lukusali | 123 viestiä | 81,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Sivut: 1, 2, 3, 4, 5
Vaarojen taival (Ajan Pyörä #1)
Sarja: Ajan Pyörä
Kategoria: Lukusali | 3 viestiä | 31 lukukertaa
Vastannut: Freyja, 30.06.2026

Uusi käyttäjä!

Saippua avatar
Päivää kaikille :)
Uutena käyttäjänä olen yrittänyt tutustua sivustoon ja olo on vähintäänkin sekava.
Neuvokaapas nyt vähän perusasioissa :)
Tää on niin hankalaa :))
Formaldehyde avatar
Saippua
Neuvokaapas nyt vähän perusasioissa :)
Miten esim. Kirja jonka saanut luettua merkitään luetuksi kun se nyt on merkitty "lukemassa"?
Tervetuloa, Saippua.

Kokeile ja katsele toimintoja ja keskusteluja rauhassa. Kirjan saat luetuksi kun painat uudelleen sitä nappulaa, jolla merkitsit olevasi kirjaa lukemassa. Sama koskee niitä muita vastaavanlaisia panikkeita ja voit muokata esim. antamaasi arvosanaa uudelleen ja uudelleen vain vetämällä hiirtä tähtien yli.

Sataman alakategoriassa "Nimimerkin takana" voit halutessasi käydä kirjoittamassa esittelyn itsestäsi luomalla ketjun toisten vastaavien ketjujen jatkoksi.

Toivottavasti viihdyt sivustolla! :cool:
Tervetuloa minunkin puolestani. :smile:

Kirjahyllyssä listautuvat luetuiksi kirjat, joille on antanut arvosanan. Arvosanan pystyy antamaan kunkin kirjan omalta sivulta: siellä kirjasivun vasemmalla reunalla näkyy teksti "Arvosanani:" ja sen alla tyhjä tähtirivi, josta voi klikata kirjalle oman arvosanansa puolen tähden tarkkuudella. (Jollei tiedä, minkä arvosanan kirjalle haluaisi antaa, saa kirjan merkittyä luetuksi myös painamalla tähtien alla näkyvää tekstiä "anna tyhjä arvosana".)

Formaldehyden mainitsema esittäytymisalue: Linkki.
Saippua avatar
Kiitos paljon :)
Eiköhän tämä tästä lähde luonnistumaan pikkuhiljaa :))
Pitääpä yrittää tutustua sivustoon :)
26.02.2014
HieronymousHoudini avatar
7 kirjaa, 1 viesti
Hei!
Olen myös uusi käyttäjä ja etsin sellaista palstaa missä voisin omia tarinoitani jakaa niin, että saisi mielipiteitä ja palautetta. Mikä osio olisi sellainen josta aloittaa?
26.02.2014
Dyn avatar
HieronymousHoudiniHei!
Leirinuotio on oikea paikka omille tarinoille.
Anneliana avatar
Täällä tervehtii myös uusi käyttäjä! Eilen illalla päätin sitten luoda oman tyypin ja rakastan tätä paikkaa ihan älyttömästi :) Totta kai totuttelemiseen on mennyt tovi jos toinenkin, mutta eiköhän kaikki mene rullaamaan sujuvasti ajan ja kokemusken myötä. Onneksi täällä on paljon mukavaa porukkaa, jos apua tarvitsee.
Darkki avatar
Hei Anneliana ja tervetuloa! Mukava kuulla, että tykkäät sivustostamme :)
Vumpalouska avatar
Ebin, aluksi katsoin että kaikki viestit ovat tulleet parin päivän kuluessa ja ihmettelin, mistä tällainen käyttäjäryntäys on ykskaks tullut. Mutta ekat viestit olikin vuoden 2014 tammikuusta O__o