Hiistu (moderaattori)605 kirjaa, 12 kirja-arviota, 3558 viestiä
Kun olet kirjautuneena sisälle, näkyy vasemmassa sivupalkissa valikko "Omat tiedot". Siitä valitset "Asetukset". Siitä aukeaa profiilitietosi.
Profiilisivulla on ensimmäisenä auki välilehti "Käyttäjätili". Käyttäjätili-tekstin vieressä on valinnat "Profiilitiedot", "Hahmokuva" ja "Foorumiasetukset". Valitse se "Hahmokuva".
Aukeaa "Vaihda hahmokuva"-sivu. Siinä on kenttä "Lataa uusi hahmo". Paina "Selaa..." ja valitse koneesi tiedostoista haluamasi kuvatiedosto. Paina "Tallenna".
Kokeile ja kerro, jollei näillä ohjeilla vielä onnistunut, niin minä tai joku koittaa neuvoa paremmin. :smile: