Kirjailija: George R. R. Martin
LordStenhammar | Leirinuotio | 238 viestiä | 04.12.2014
Viimeisin LordStenhammar | 29.09.2024
Arkistoitu: Virheiden raportointi
30.09.2013
Löysitkö virheen sivustoltamme? Voit kertoa virheestä joko tässä viestiketjussa tai ottamalla yhteyttä suoraan minuun yksityisviestillä. Pyri kuvaamaan virhe mahdollisimman tarkasti, jotta vian selvitys helpottuu.
Muokannut Darkki (16.09.2024)
Emelie
En tiedä onko nämä varsinaisesti virheitä, mutta...
Aikaisemmassa Risingissa viestiä kirjoittaessa ja sitä lähettäessä järjestelmä huomautti hyvin selvästi, jos joku oli jo lähettänyt samaan aiheeseen viestin, kun itse vielä kirjoitti omaa viestiään. Tätä ei tapahtunut, kun kirjoitin viestiä ja lähetin sen, ja huomasin vasta jälkikäteen, että joku oli jo ehtinyt ensin. Voi tietysti olla, etten vaan huomannut varoitusta tai sitten lähetimme viestimme niin samoihin aikoihin, että varoitusta ei sen takia tullut.
En tiedä onko nämä varsinaisesti virheitä, mutta...

03.10.2013
"Vastaamisesi aikana kirjoitettiin viesti, haluat varmaan lukea sen" -toiminnallisuus ei valitettavasti toistaiseksi sisälly Kunenan foorumisoftaan, eikä sitä tällä (ehkä ei millään) aikataululla Darkki ole voinut lisätä. Joten toistaiseksi joudumme pärjäämään ilman, ylläpidossakin harmittelimme asiaa.
03.10.2013
EmelieKun katselen omaa tai jonkun muun profiilia, niin kohdassa "Paikallinen aika" lukee tunnit oikein, mutta minuutit ei. Esim. nyt omassa profiilissani tuossa kohdassa lukee "11:loka".Korjattu. Nyt pitäisi näkyä aika oikein.
[quote="Emelie" post=1164]Kun katselen omaa tai jonkun muun profiilia, niin kohdassa "Paikallinen aika" lukee tunnit oikein, mutta minuutit ei. Esim. nyt omassa profiilissani tuossa kohdassa lukee "11:loka".[/quote]
Korjattu. Nyt pitäisi näkyä aika oikein.
Louhikäärme
Kokeile nyt toimiiko.
05.10.2013
PisaniaNyt on käynyt jo useasti niin, että kun Risingiin tullessani klikkaan ensin esillä olevaa uutuuskirjaa ja vasta sen jälkeen kirjaudun sivustolle, niin päädyn takaisin etusivulle.Tämä ei ole virhe vaan uusi sivusto toimii siten, että kirjautuessa käyttäjälle avataan aina oletuksena etusivu. Jos käyttäjä myös kirjautuu sivustolta ulos, niin sivu aukee automaattisesti etusivulle.
Tämä muutos tehtiin teknisten asioiden johdosta, jotka koskivat sivuston parempaa tietoturvaa.
[quote="Pisania" post=1514]Nyt on käynyt jo useasti niin, että kun Risingiin tullessani klikkaan ensin esillä olevaa uutuuskirjaa ja vasta sen jälkeen kirjaudun sivustolle, niin päädyn takaisin etusivulle.[/quote]

Louhikäärme
DarkkiToimii! Kiitän ja kumarran :smile:LouhikäärmeAina kun yritän muokata profiiliani ja napsautan Tallenna-painiketta, saan virheilmoituksen: "Käyttäjätunnus on jo käytössä".Kokeile nyt toimiiko.
[quote="Darkki" post=1508][quote="Louhikäärme" post=1506]Aina kun yritän muokata profiiliani ja napsautan Tallenna-painiketta, saan virheilmoituksen: "Käyttäjätunnus on jo käytössä".[/quote]
Kokeile nyt toimiiko.[/quote]
Toimii! Kiitän ja kumarran :smile:
08.10.2013
haplotus
No nyt meni sormi suuhun. Kun etsin Kirjastosta Batman-sarjakuvaa Pöllöjen hovi, saan kyllä tuloksen. Teos löytyy myös tekijällä Scott Snyder etsittynä. Mutta kun klikkaan teosta, tai samalla tarjolle tulevaa jatko-osaa, joudun takaisin Kirjaston etusivulle kera kehotuksen koittaa etsiä teosta sen nimellä.
Jossain siis vikaa. Kävi mielessä että nuo molemmat Batmanit ovat vasta ehdotettuja teoksia ilman ylläpidon hyväksyntää, mutta ei kait niiden silloin minulle kuuluisi näkyä? Tiedä sitten mistä on kyse todella.

08.10.2013
Juuri tuosta on kyse, eli kirjat ovat vasta ehdotettu kirjatietokantaan ja odottavat ylläpidon hyväksyntää. En ole vielä ehtinyt rakentaa kirjahakuun muutosta, että se ei näyttäisi ehdotettuja kirjoja haussa. Tämä kuitenkin on melko matalan prioriteetin "ongelma" ja korjautuu jossain vaiheessa kun ehdin tehdä muita asiota ensin kuntoon.
17.10.2013
VMN
En tiedä onko virhe, mutta kun klikkaa tuolta ylhäältä Uusimmat viestit osiosta keskustelua, se ei siirrä sinua siihen uusimpaan kommenttiin. Ei tarvitsisi nyt suoraan sitä kommenttia näyttää, mutta toisinaan vaikuttaa olevan täysin sattumanvarainen mihin kohtaa sivu hyppää. Esimerkiksi nyt kävi niin, että uusin kommentti oli toisella sivulla, ja minut heitettiin ensimmäiselle sivulle. Saako tähän tehtyä jotain?
18.10.2013
Emelie
EmelieKun katselen omaa tai jonkun muun profiilia, niin kohdassa "Paikallinen aika" lukee tunnit oikein, mutta minuutit ei. Esim. nyt omassa profiilissani tuossa kohdassa lukee "11:loka".Vastaavanlainen ongelma on, kun päätyy katselemaan käyttäjälistaa (keskustelualueen oikean alareunan linkistä). Liittymispäivä ja viimeksi paikalla -kohdassa tunnit ovat oikein, mutta minuuttien kohdalla lukee "loka".
[quote=Emelie]Kun katselen omaa tai jonkun muun profiilia, niin kohdassa "Paikallinen aika" lukee tunnit oikein, mutta minuutit ei. Esim. nyt omassa profiilissani tuossa kohdassa lukee "11:loka".[/quote]

VMN
Onkohan vain minun ongelmani, mutta koneeni ei pysy sisään kirjautuneena? Ongelma on uusi, tullut vasta vähän aikaa sitten. Jos suljen sivun, en edes koko Internettiä, niin kun palaan takaisin, niin pitää taas kirjautua sisään. Ennen kirjauduin kerran ja seuraavaksi joskus muutaman kuukauden päästä syystä että olin kirjautunut ulos tai vastaavaa.
08.11.2013
^ Tein joitakin muutoksia. Katsotaan auttaisivatko nämä tuohon ongelmaan.
Sitten toinen asia, eli uusien käyttäjien rekisteröinti ei ole toiminut kahteen päivään. Ongelma johtui Googlesta, joka meni muuttamaan Captcha osoitteensa, jolla tarkistetaan että kyseessä on käyttäjän yritys rekisteröityä eikä mainosbottien. Googlen tekemän muutoksen johdosta rekisteröintilomakkeella ei näytetty captchan kuvaa oikein, jonka johdosta uudet käyttäjät eivät pystyneet rekisteröitymään sivustollemme. Tämä ongelma on nyt korjattu.
^ Tein joitakin muutoksia. Katsotaan auttaisivatko nämä tuohon ongelmaan.

VMN
Menin sivustolle ja se väitti, etten ole kirjautunut sisään. Siirryin suoraan foorumeille, ja sinne päästyäni olin. En ole varma kokeilinko tätä aiemmin, mutta näin toimi.
Huoleton

18.11.2013

Olen tykännyt seurata minua kiinnostavia aiheita, vaikkei itsellä olisikaan aina asiaa sinne jokaisen kommentin väliin tai pitkiinkään aikoihin. Uusien viestin tullessa sähköpostiin ne on ollut näppärä lukea vaikkapa junassa, jossa sisäänkirjautuminen forumille-> oikean sivun etsiminen yms on vähän tuskaisampaa.[/quote]

Huoleton
DarkkiKiitos. Ymmärrän kyllä, jos muut tahtovat toisin.HuoletonEn saa seuraamistani aiheista sähköposteja. Tai saan noin kolme, mutta sitten sähköpostit loppuvat, jos en itse kirjoita väliin mitään.Asetus oli alunperin ajateltu, että käyttäjälle lähetetään tietysti viestiketjusta vain ensimmäinen viesti kun ketjuun on tullut päivitys ja käyttäjä ei välissä ole kirjautunut sivustolle. Muutin tämän nyt niin, että jokaisesta päivityksestä kyseiseen ketjuun tulee käyttäjälle sähköposti. Ongelma voi kuitenkin olla, että näitä sähköposteja alkaa lähteä palvelimelta todella paljon, jolloin muut sähköpostipalvelimet kuvittelevat Risingshadow'n olevan spämmiserveri.
[quote="Darkki" post=5346][quote="Huoleton" post=5345]En saa seuraamistani aiheista sähköposteja. Tai saan noin kolme, mutta sitten sähköpostit loppuvat, jos en itse kirjoita väliin mitään.

Jos saan muilta käyttäjiltä ilmoituksia, että viestejä tulee taas tämän jälkeen aivan liikaa, niin palautan asetuksen entiselleen.[/quote]

Kiitos. Ymmärrän kyllä, jos muut tahtovat toisin.
19.11.2013
The Big Bad Wolf
Kirjasto ei aina näytä tykkäyksiäni. Tai siis, näkyy että arvostelusta on tykätty, mutta "Kirjahyllyjen tapahtumissa" ei näy mitään kuten ei myöskään omassa kirjahyllyssä. Joskus tämäkin toimiihyvin, joskus ei.
28.11.2013
Emelie
Minun on nyt pakko valittaa siitä, että jokaisesta vastauksesta tulee sähköpostiviesti. Ymmärrän kyllä hyvin Huolettoman kannan, se on helppoa nopeasti katsoa sähköpostista tullut uusi viesti kuin hakea oikeata sivua Risingista. Mutta ongelmaksi se tulee siinä vaiheessa kun seuraa useaa aihetta, joista muutama on varsin suosittu. Sähköpostilaatikkoon kun kolahtaa illan ja yön aikana 20-40 viestiä, niiden kaikkien muiden ohessa. Onhan se helppoa hakea uusien viestien lomasta ne muut kuin Risingin viestiketjuviestit, mutta silti välillä aikaa vievää.
Voisin tietysti lakata seuraamasta viestiketjuja, mutten tahtoisi sitäkään tehdä. Minulle kun riittää useimmiten vain se tieto, että johonkin seuraamaani ketjuun on vastattu, sillä useimmiten olen sellaisen laitteen vieressä, jolla on helppo mennä katsomaan oikealle foorumille ne tulleet uudet viestit. Ei tähän olisi olemassa mitään kompromissiratkaisua (minun ja Huolettoman tahtomiin asioihin)? Tietysti, jos olen ainoa jota viestitulva sähköpostissa häiritsee, niin silloin tässä ei ole mitään ongelmaa, kykenen kyllä sopeutumaan tilanteeseen.

28.11.2013
Et ole ongelman kanssa yksin Emelie. Kuten sanoin, että jos saan ilmoituksia, että asetukset muuttaminen aiheuttaa liian suurta viestitulvaa, niin palautan asetukset entiselleen.
Siispä jatkossa jos käyttäjä seuraa jotain viestiketjua, niin hänelle lähetetään vain ensimmäinen uusi viesti sähköpostiin muistutuksena, että kyseiseen ketjuun on tullut uusia viestejä. Käyttäjän kirjautuessa sivustolle hän saa taas jatkossa yhden muistutuksen näistä viestiketjuista.

01.12.2013
Radoxeald
Tuollaista se herjaa kun yritän muuttaa profiilissa avataria/allekirjoitusta/mitä tahansa muuta paitsi käyttäjätunnusta. Vai onko profiilin muokkaamisessa tehtävä muutakin kuin vaihtaa asetukset ja painaa "tallenna"?
[img]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2013/335/b/f/morkkaus_by_radoxeald-d6wcdmv.png[/img]
- Keskustelut
- Viisasten kivi