Vastannut: kirill potemkin, 29.04.2026
Arkistoitu: Virheiden raportointi
01.12.2013
Käyttäjätunnuksesi (ei siis nimimerkkisi) sisältää väliviivan. Aiemmin sivustolle on voinut tehdä tunnuksia erikoismerkeillä ja väliviivoilla, mutta tämä ei valitettavasti ole enää uudessa versiossa mahdollista. Vanhat tunnukset kyllä toimivat, mutta muokatessa käyttäjätunnuksen tarkistus antaa vanhasta tunnuksesta virheilmoituksen. Muuta käyttäjätunnuksesi ilman väliviivaa ja pystyt tallentamaan ja muokata profiilisi tietoja taas normaalisti.
16.12.2013
Eija
Liekö tiedossa oleva ongelma jo, mutta kirjahyllyjen sisältöä ei pysty tarkastelemaan, ei oman eikä muiden.
Kun yrittää mennä esim. oman kirjahyllyn viimeiset tapahtumat osiossa toiselle sivulle tulee virheviesti ”User ei löytynyt. Kokeile hakua.” Kun yrittää mennä luetut kirjat osiossa toiselle sivulle tulee tyhjää.
Iivari
Asia on tiedossa, virheet johtuivat Darkin tekemistä tietokantalinkkiparannuksista, ja niitä korjataan ehtimisen mukaan. Toivottavasti muutaman päivän sisällä olisivat hoidossa.
Elthadora
Käyttäjälista toimii minulla jotenkin oudosti.
Jos klikkaan sen järjestämään käyttäjät vaikka viestimäärän mukaan (suurin ylimpänä) ja menen sitten seuraavalle sivulle, kääntyy koko lista nurinpäin eli niin, että suurin viestimäärä löytyykin viimeiseltä sivulta.
Tämän kanssa elää kyllä, mutta on se hieman hämmentävää.
Käyttäjälista toimii minulla jotenkin oudosti.
17.12.2013
Juu tuo ongelma on tiedossa ja johtuu kirjatietokannan linkkien uusimisesta. Tällä hetkellä eivät vielä sivutukset ym. toimi kunnolla kirjatietokannan listauksissa.

Muokannut Darkki (17.12.2013)
19.01.2014
Ansa
Oman kirjahyllyn kirjasuositusten näytä lisää-linkki ei toimi. Se vain lataa kirjahyllyn etusivun eikä näytä muita kirjasuosituksia. Kokeilin kahdella eri selaimella.
Oman kirjahyllyn kirjasuositusten [i]näytä lisää[/i]-linkki ei toimi. Se vain lataa kirjahyllyn etusivun eikä näytä muita kirjasuosituksia. Kokeilin kahdella eri selaimella.
17.02.2014
The Big Bad Wolf
Näen itseni sivupalkissa, ylhäällä ja sivulla on "Tervetuloa, The Big Bad Wolf"-teksti ja kaikki normaalit linkit omaan kirjahyllyyn yms, mutta profiilissa olen merkitty poissaolevaiseksi...?
19.02.2014
Viimeisin tietoturvapäivitys nähtävästi hieman sotki tuota paikalla tietoa viestien profiilitiedoista. Yleinen ongelma joka korjautuu seuraavassa päivityksessä. Yritän saada tuon kuntoon tässä lähiaikoina.
Tehty pieni päivitys. Jos näyt vielä profiilitiedoissa poissaolevana, niin kannattaa kokeilla kirjautua ulos sivustolta ja uudelleen sisälle. Tämän pitäisi korjata paikallaolotietosi taas kuntoon.

07.04.2014
Tero
Lukupiirin "merkitse kaikki luetuksi" -linkki ei toimi oikein. Lukupiirin ketjulistauksessa poistuu kyllä "uusia"-linkki, mutta ylempien tasojen otsikkonäkymässä näkyy kuitenkin Lukupiirin kohdalla uusia ketjuja, kunnes on käynyt vierailemassa jokaisessa ketjussa erikseen.
14.05.2014
Athilora
Olenko ainoa, jolla on seuraava ongelma:
Vasemmalla olevasta valikkopalkista katoavat tekstit välittömästi, kun sivun lataus on saatu loppuun asti. Myöskin topikkien nimet foorumin puolella katoilevat vähän väliä.
Pitää ladata sivua uudelleen ja uudelleen, että valikon ja foorumin linkit saa näkyviin edes hetkeksi, että edes tietää, mihin aiheeseen tai osioon foorumia on menossa.
Olenko ainoa, jolla on seuraava ongelma:

06.11.2014
StaCa
Minulla on hiljattain ollut ongelmia käyttäjien kirjoittamien kirja-arvioiden kanssa. Jos tekstissä on "juonipaljastuksia - klikkaa tästä" -varoitus, niin punaisen linkin klikkaaminen ei suinkaan avaa arviota, vaan heittää ainoastaan takaisin sivun yläreunaan.

06.11.2014
Selaimesi ei ole ladannut Risingin uutta päivitettyä tyylitiedostoa. Paina shift+f5 tai shift+klikkaa selaimen sivun päivitystä, jolloin selain lataa palvelimelta tyylitiedoston uudelleen.

15.11.2014
Ageha
Jos tahdon katsoa kirjahyllystäni omistamiani kirjoja ja laittaa ne järjestykseen antamieni arvosanojen mukaan, en pysty näkemään kuin ensimmäisen sivun. Kun klikkaan toiselle sivulle, linkki heittää minut kirjaston etusivulle. :huh: Koska sivuja on vain kaksi, ongelma tietysti ratkeaisi jos voisin järjestää ne huonoimmasta parhaimpaan -järjestyksen lisäksi myös parhaimmasta huonoimpaan, mutta koska suunnan vaihto ei ilmeisesti ole käytössä kirjahyllypuolella ollenkaan, tämä kävi nyt vähän harmilliseksi. Jos katson listaa, jossa näkyy kaikki lukemani kirjat pelkkien omistettujen sijaan, tätä kirjaston etusivulleheittämisongelmaa ei ole.
22.12.2014
The Big Bad Wolf
Kun klikkaa kenen tahansa profiilin auki, ei näe viimeksi lähetettyjä viestejä tai itseltä seurannassa olevia juttuja tms. Teksti "Viestit" näkyy kyllä. Onko ongelma kännykässä (ennen toiminut loistavasti)?
22.12.2014
Kirjaneito
Keskusteluiden spoilerit eivät aukea klikkaamalla.
Keskusteluiden spoilerit eivät aukea klikkaamalla.
Muokannut Darkki (22.12.2014)
15.01.2015
Freyja
Oman kirjahyllyn luettujen kirjojen päivittymisessä on jokin ongelma, sillä arvion pari päivää sitten englanninkielisessä tietokannassa pari kirjaa, jotka kyllä näkyvät Rated-kohdassa (692 books), mutta Read-kohdassa luku pysyi ennallaan Books: 690 read. Mistä tämä johtuu? Eikö näiden kahden pitäisi päivittyä yhtä aikaa? Myös suomenkielisessä kirjahyllyssäni on arvosanallisten ja luettujen välillä yhden kirjan ero.
17.07.2015
Poison Girl
En ole eilisestä lähtien pystynyt kirjoittamaan kirja-arvosteluita. Kun painan siitä kirjoita arvostelu -nappulasta, kirjoituslaatikko ilmestyy siihen, mutta katoaa heti pois. Mikä sitä vaivaa?
17.07.2015
Rasimus
1 kirja, 890 viestiä
Tekee näköjään mulla samaa. Selaimena Firefox, NoScript:ssä kaikki sallittuna. Kirjoita arvostelu -nappi avaa kirjoituslaatikon, mutta Firefox ilmoittaa latailevansa jotain sivulta ja heti latauksen päätyttyä sivu päivitetään ruutuun arvostelulaatikon kadottaen. Sama juttu Internet Explorer 10:kin.