visitor avatar

Julkaistu: 1992 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Secret Diary of Laura Palmer
Käännetty englanniksi: The Lies of Locke Lamora
Jussi HirviKun valikosta valitsee Etusivu -> Ota yhteyttä, tulee virheilmoitus:

0 Argument 1 passed to JForm::setField() must be an instance of SimpleXMLElement, null given, called in /biz/r/risingshadow.net/html/finnish/joomla/plugins/user/socialnetworks/socialnetworks.php on line 202

Mac, Firefox 54.
Kiitos tiedosta! Tämä korjattu.
WindTällaisen pikkuvirheen bongasin Twin Peaks -kirjan tiedoissa:

Twin Peaks: Laura Palmerin salainen päiväkirja
(Twin Peaks)
Jennifer Lynch
Julkaistu: 1992 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Secret Diary of Laura Palmer
Käännetty englanniksi: The Lies of Locke Lamora
Korjattu tuo väärä linkitys meidän enkkupuolelle.
09.07.2018
HourglassEyes avatar
Laitan tämän kyssärin nyt tänne, kun en viitsi moiselle omaa aihetta aloittaa, mutta hiukan ihmetyttää nuo keskustelualueelle viime aikoina ilmaantuneet venäjänkieliset viestit. Onko niissä jotain hämärää, kun en moisista mitään ymmärrä?
09.07.2018
Thialfi avatar
Ulkomaisia mainoslinkkien postaajia (spam) rekisteröityy joskus ja moderaattorit pyrkivät kyllä poistamaan roskapostin heti. Tällaiset tilanteet ovat aika harvinaisia ja jos epäilyttäviä viestejä näkyy, niin Ilmoita asiaton viesti -toimintoa voi käyttää rohkeasti.
16.07.2018
Echramath avatar
Tuntuu kovin usein huutelevan kirjautumisvaiheessa:

The security token did not match. The request was aborted to prevent any security breach. Please try again.

Tästä huolimatta kirjautuminen onnistuu.
22.07.2018
Pisania avatar
22.07.2018
Echramath avatar
PisaniaJo jonkin aikaa käyttäjien default-lohariavatar ei ole näkynyt kunnolla keskusteluissa. Siinä on tilalla vain pieni ruutu, jonka sisällä on kirjaimia. Käyttäjien profiileissa se näkyy normaalisti. Mahtaako vika olla omalla koneellani vai onko se laajempikin?
Rikki on näemmä sekin, tuossa yläpuolella käyttäjä Jussi Hirven postaus demonstroi samaa, Firefox näyttää tosiaan nelikulmion, missä on "F2 BD" ja Chromium pelkän nelikulmion.
24.07.2018
LordStenhammar avatar
Olisin profiiliani muokannut, oikean immeisen avatariksi vaihtanut, mutta tuli joku pelottava "Fatal Error"-ilmoitus. Melkeen tulee takavuosien Syntax Errorit mieleen tästä.
01.08.2018
Darkki avatar
Korjattu erinäisiä ongelmia keskustelualueella. Ongelmat johtuivat foorumin päivityksestä, joka rikkoi hieman joitakin toiminnallisuuksia. Nyt profiilin muokkaus pitäisi toimia taas normaalisti.

Muoks: myös default-avatarit pitäisi taas toimia :)
12.11.2018
Ageha avatar
Tänään on käynyt niin, että aina välillä kun yritän siirtyä johonkin Risingilla tai avata Risingin, mulle tulee error-viesti sivun avautumisen sijasta. Yleensä muutaman minuutin päästä toimii taas normaalisti.

Viimeisin error-viesti oli "Error: Failed to start application: Could not connect to MySQL server." Muistaakseni on ollut myös toinenkin error-viesti jossa tuon MySQL:n tilalla on ollut jotain muuta.
12.11.2018
Darkki avatar
Kiitos viestistä! Palvelimelle tehtiin pieniä muutoksia, jotka ovat aiheuttaneet pieniä katkoja tämän päivän ajan sivuston toimivuudessa. Nyt kaikki työt on tehty ja sivut pitäisivät toimia taas aivan normaalisti.
11.09.2019
12.09.2019
HourglassEyes avatar
DarkkiKunenan päivitys rikkoi spoiler tagien sisältöjä hieman. Seuraava päivitys pitäisi taas korjata nämä.
Olisiko tämän pitänyt jo korjautua? Koska minulla ainakaan tämä ei toimi edelleenkään. Toimiiko teillä muilla käyttäjillä? Mietin jo, että onko omassa koneessa jotain vikaa...
Wanda avatar
Testasin pikaiseen ja mulla ainakin sama ongelma, joten älä vielä suuntaa tietokoneostoksille!
Darkki avatar
Ei valitettavasti ole tullut vielä uutta päivitystä.
12.12.2019
Jawa_Kaapissa avatar
ihmettelin vähän kun menet kirjaan oikeassa yläkulmassa on merkki josta pääsee kirjanluontiin mutta kun olet tehnyt kirja arvostelun niin merkki on vaihtunut ja toista merkkiä ei ole missään
18.01.2020
Darkki avatar
HourglassEyesJotain häikkää on ainakin Lukupiirin Spoileri linkkien sisällä. Kun avaa kenen tahansa listauksen, niin tekstit näkyy kaikki yhtenä pötkönä värikoodituksineen.
Tämän pitäisi olla nyt kunnossa. Muun ulkoasun osalta vielä hieman säädöt kesken ...
27.01.2020
KiLLPaTRiCK avatar
Ei ole vieläkään foorumin etusivulla nappia. "merkitse kaikki viestit luetuksi"

Etenkin tuo lukuhaaste spammää joka päivä.
Darkki avatar
Juu tämä foorumin ulkoasu on vaiheessa. En ole ehtinyt vielä lähteä rakentamaan tätä toiminallisuutta uudelleen. Viestit saa toki merkattua luetuiksi, mutta ne toistaiseksi täytyy merkata jokaisen aihealueen kohdalla erikseen.
KiLLPaTRiCK avatar
DarkkiViestit saa toki merkattua luetuiksi, mutta ne toistaiseksi täytyy merkata jokaisen aihealueen kohdalla erikseen.
Juu tiedän, mutta kuten jo ensimmäisessä kritiikissä mainitsin, en tosiaankaan rupea availemaan aihealueita, jotka eivät minua kiinnosta, joka kerta kun joku laittaa niille uuden viestin.
Darkki avatar
No nyt pitäisi toimia foorumin etusivulla taas nappi "Merkitse kaikki luetuiksi". Samalla sain rakennettua nyt aivan uuden tekniikan, jolla jatkossa myös foorumin ulkoasu päivittyy uusimpaan versioon, mutta ei riko aiemmin tehtyjä omia muokkauksia sen ulkonäköön.

Parantelen tätä nykyistä foorumin ulkoasua vähitellen kuntoon.
Darkki avatar
Sivut kannattaa nyt päivittää shift+f5 tai shift pohjaan selaimen päivitä napista, jotta selaimesi lataa uusimman tyylitiedostot Risingin palvelimelta eikä käytä selaimen vanhoja muistissa olevia tyylitiedostoja. Ulkoasu on jo hieman muuttunut varsinkin näissä viestiketjuissa.

En raportoi tänne enää tästä enempää, mutta ulkoasu tosiaan tulee paranemaan lähiaikoina lisää.
07.01.2021
sinidean avatar
Hei,

mulla ei ainakaan toimi tässä viestien kirjoituksessa tuo esikatselutila ollenkaan. (=Vaikka namiskaa klikkaa, niin mitään ei tapahdu.) Ei siis ole toiminut enää pitkään aikaan. Oon ollut tässä välillä foorumilta pitkän ajan pois ja muutos oli tapahtunut tuona aikana. Pahoittelut, jos tästä ongelmasta on ollut jo jotain keskustelua, ei omaan silmään ainakaan osunut.