Hiistu ☆674 kirjaa, 12 kirja-arviota, 3855 viestiä
Nyt kaivattaisiin mielipidettä ja ideoita sellaisesta asiasta kuin lukupäiväkirja! Ja siis tarkemmin: Miltä kuulostaisi mahdollisuus kirjoittaa Risingin kirjatietokantaan lukupäiväkirjamerkintöjä lukemistaan tietokannan kirjoista?
Lukupäiväkirja toimisi siten, että valmiina olisi kysymyksiä tai virkkeiden alkuja, joihin saisi vastata/täydentää oman kokemuksensa ja näkemyksensä lukemastaan kirjasta. Vastaukset voisivat olla ihan lyhyitäkin, ihan vaikka yhdellä sanalla tai sitten lauseella tai parilla, miten kukakin tahtoo.
Täydennettävät kohdat voisivat olla esimerkiksi tällaisia:
[list]
[*]Kirja kertoi...
[*]Kiinnostuin tästä kirjasta, koska...
[*]Parasta kirjassa oli mielestäni...
[*]En pitänyt...
[*]Lukiessani mietin...
[*]Lainaus kirjasta:
[*]Suosittelen tätä kirjaa...
[/list]
Darkki kykenee tekemään teknisen toteutuksen, mutta sen verran työläs projekti se olisi, ettei aivan turhanpäiten kannata tehdä, jos ominaisuudelle ei olisikaan käyttöä.
Näettekö, että tällaiselle uudelle ominaisuudelle olisi käyttöä? Ja jos olisi, millainen toteutustapa olisi paras? Esimerkiksi millaisia kysymyksiä/kohtia voisi olla?

Täydennettävät kohdat voisivat olla [i]esimerkiksi [/i]tällaisia:
[list]
[*]Kirja kertoi...
[*]Kiinnostuin tästä kirjasta, koska...
[*]Parasta kirjassa oli mielestäni...
[*]En pitänyt...
[*]Lukiessani mietin...
[*]Lainaus kirjasta:
[*]Suosittelen tätä kirjaa...
[/list] Risingillä on mahdollisuus kirjoittaa arvioita lukemistaan kirjoista sekä keskustella kirjoista täällä foorumilla. Jonkin tuollaisen lukupäiväkirjamaisen merkinnän tekeminen valmiisiin kohtiin vastaamalla voisi kuitenkin olla helpompi tapa tallentaa ja jakaa omia lukukokemuksiaan.