Dark_Queen - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Ihanan erilainen fantasia kirja! Rakastan sitä kun oma maailmamme sekottuu fantasiaan ja saa tapahtumat tuntumaan todellisimmilta. Stephanie eli Valkyria Salama on mukavan tympääntynyt teini ja pystyn itse ainakin helposti samaistumaan häneen. Keplo taas on hahmo jollaista ei olla ikinä ennen nähty. Elävä luuranko jolla on jumalainen musta, sarkasminen huumori! Ensimmäinen kirja on upeaa luettavaa mutta kirjasarjan edetessä juoni menee ehkä hieman liian monimutkaiseksi mutta ei se kauheasti haittaa jos lukee oikein ajatuksella koko kirjan!
Ei iskenyt. Tylsistyin enkä aio lukea muita osia. Toisaalta jos nyt lukisin tämän uudestaan voisin ehkä pitää siitäö enemmän mutta tosissaan en ymmärrä näiden hehkutusta. Sekava, pomppii liikaa ja omituinen.
Paranormaali on luettava niin hauska ja koominen kaikkien muiden fantasia kirjojen jälkeen! Evie on hahmona raikas ja erilainen ja rakastaa pinkkiä etteio lukeminen käy tylsäksi! Rakastan myös sitä kun kirjailijat keksivät uusia myyttisiä hahmoja ja uusia ominaisuuksia vanhoille. Mahtavaa luettavaa, mutta jatko-osat olivat hienoinen pettymys, sääli sinäänsä.
Opalin kosto on taaskin niin nokkelasti kirjoitettu ja en voi olla ihailematta Artemiksen älykkyyttä ja keksintöjä! Sarja ei muutenkaan ole tavallinen nuortenkirja ja Colfer on kirjailijana omaa luokkaansa. Tosin tässä kirjassa vihasin sitä kun yksi lempihahmoista kuolee. Se kirpaisee, aina.
Kadonnut siirtokunta on Ikuisuuskoodin kanssa Artemis Fowl sarjan tähtiä. Fowlit ovat niin koomisen hauskoja, ja rakastan keijujen luonnetta sillä he eivät enää ole kuvankauniita ja säälittäviäö vaan he osaavat laittaa hommaan toimintaa! Kadonnut siirtokunta on ihanan erilainen Fowl koska käsitellään demoneja ja Numero 1 on niin suloinen hahmo! Minerva on myös upea lisä Fowleihin ja olisin halunnut häntä vielä toisissa kirjoissakin!
- Members
- Dark_Queen