Akvaariokala - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Tykkäsin ja odotin kovasti :) Ainoa asia joka jäi kalvamaan oli loppuratkaisu... toivottavasti se selvitetään vielä kolmannessa osassa
Jotenkin koko kirjan ajan odotin, että jotakin maagista tai taikuuteen viittaavaa tapahtuisi ja yllätyin todella iloisesti kun kirja loppui ilman sitä fantasiahöpinää, mikä uhkaa pilata monia hyviä kirjoja. Perusasetelmat löytyivät (kolmiodraama, uusi tyttö uudesssa koulussa, menneisyyden trauma, nje...) mutta kirjailija on tuonut niihin silti uudenlaisen näkökulman, mikä piti mielenkiintoa yllä! Hieno lukukokemus
Pidin siitä että kaikki oli laitettu samojen kansien sisään! Tuntui kuin olisi ollut vain yksi kirja käsissä, mutta sisältöä tosi paljon! ehdottomasti yksi suosikkisarjoistani!
Kirja oli sitten loistava! Luin sen äskettäin uudelleen ja täytyy myöntää, että tämä kuuluu kyllä ehdottomasti suosikkeihini! Minusta oli upeaa miten kirjailija oli painottanut erilaisia asioita kun yleensä muissa kirjoissa. Rakastin Saban synkistelevää asennetta ja nimeä Kuoleman Enkeli!
Tämä osa on aina ollut toinen lemppari Harry Pottereistani. Se luultavasti johtuu siitä, että kirjaan on tuotu jotakin uutta, mikä saa minut lukemaan sen aina uudelleen ja uudelleen. Todellinen klassikko!
Luin kirjan varmaan neljä vuotta sitten, mutta nyt se on tullut taas ajankohtaiseksi elokuvien myötä. Tykkäsin kirjasta paljon, kokoajan oltiin menossa ja seikkailulla oli jokin tarkoitus, ei mitään päämäärätöntä hortoilua. Kirja oli mahtava!
- Members
- Akvaariokala