Aurora - kirjahylly
Lukutrendit
Suosikki kirjani
Viimeisimmät tapahtumat
Itse olin kovasti odottanut tämän kirjan saapumista luettavaksi, mutta minun on pakko sanoa, että se oli hienoinen pettymys. Ei sillä, etteikö kirja olisi ollut nautittavaa lukemista, mutta ehkä olin asettanut kirjalle liian kovat odotukset edellisen kirjan päätyttyä cliffhangeriin.
Kaiken kaikkiaan juoni oli melko lattea; mennään pisteestä A pisteeseen B, jotta voidaan löytää tämä kirja ennen pahista, joka uhkaa koko maailmaa sodalla. Samaan aikaan muut hieman sivuun jäävät henkilöt sooloilevat omiaan ja valinnoillaaan vaarantavat koko tehtävän. Mutta kirjasta löytyi kyllä lukijallekin yllättäviä tai tunteita nostattavia hetkiä, jotka varmasti jäävät mieleen.
Eniten pidin siitä, että tässä kirjassa tavallaan seurattiin Emman kasvutarinaa. Katen ja Michaelin jo saatua omat kirjansa Atlaksen ja Kronikan, oli Emman vuoro näyttää mihin hän pystyy. Ja siinä hän sitten onnistuikin, mikä sai Katen ylisuojelevan siskon roolin hälvenemään. En vielä tiedä, pidänkö siitä vai en. Emma onkin lempihenkilöni koko sarjasta voimakkaan luonteensa vuoksi, mitä tässä kirjassa hienosti kuvattiin. Vaikeat valinnat ja ystävien kuoleminen odottivat häntä, mutta hän suoriutui niistä hienosti.
Lopuksi voin sanoa, että jos olet lukenut Kirja aikojen alusta -sarjan edelliset kirjat, suosittelen ehdottomasti lukemaan tämän päätösosan. Järisyttävää loppua kirjalla ei ollut, mutta se antoi sarjalle tyydyttävän ja hienon päätöksen.
- Members
- Aurora